Arkadaş geleceğim söz konusu acil yardım?

Arkadaşlar 3 senelik evlilik hayatım var benim eşimle sürekli kavga halindeyiz evlendigimizden beri bana her türlü hakaret küfür ediyor aileme soğuk ailem gelir yanlarına çıkmaz konuşmaz ailem yemek yapar çay yapar çağırir gitmez yanlarina ben işten gelirim ne hoş geldin ne bir şey yerinden kalkmaz ne yemek ne çay üstüne üstlük evin temizliğinide ben yapıyorum çoğu zaman işten gelince bir dediğini 2 etmem ne istediyse aldım babasının evinde kapının önüne cikamazdi izin vermezlerdi benimle gezdi dolaştı özgürlüğüne kavuştu resmen sonra kapalıydı açıldı lazere gonderdim dolabında çeşit çeşit elbise çeşit çeşit ayakabilari var iPhone telefonlar aldım neler yaptım neler hasta oldum hastaneye gitmedim ama eşim hasta olsa hemen özel hastaneye göturuyordum bunun gibi binlerce şey son 3 aydır oyunda erkeklerle kahkaha gulmeler sabaha kadar daha sonra ayrılma kararı aldık ikimiz ama ben yapamadım tekrar barışmak istedim bana bir daha erkek arkadaşlarıma karismiyacagimi birdaha aile evine gitmiyecegini birdaha benim annem babam ile konuşmayacağıni söyledi ve ayrıldıktan sonra 3 erkek arkadaşı ile grup kurmuş konuşmaya başlamışlar bana bundan sonra erkek arkadaşlarımla konusacam ve karismicaksin dedi şart sundu sizce ne yapmalıyım
Arkadaş geleceğim söz konusu acil yardım?