AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
230Cevap
O sütü bozuğun yaptığı doğru bişey değil tabiki ama bu sinirle elinden olmadık işler çıkarıp beş para etmez insan için hayatını tamamen mahvetme, aradan onca zaman geçmiş ailede varla yok gibi diyosun eğer mümkünse onları bir daha görmeyeceğin başka yerlere git bütün herşeyi geride bırakarak okulunuda gittiğin yerde tamamlarsın kendine yeni bir hayat belirle Allah yardımcın olsun.
Seni taciz eden şerefsizin biri. biliyorum zor ama bunu unutmak kafaya takmamak zorundasın. eğer kafaya takarsan hiçbir zaman mutlu olamazsın. o zaman küçüktün savunmasızdın masumdun ama şimdi kendini savunabilecek yaştasın o yüzden korkma kimseden kendine de kızma gülmek senin en doğal hakkın
Cok üzücü bir durum insan piskolojik olarak etkileniyor ve yılllar gecsede unutamıyor bir uzman doktora derdinizi paylaşın ki ilerki yıllarda da sorun yaşamayın hukuk kazanacam diyosunuz bu düşünceler size zaten zarar vermiş derslerinize ve okulunuzada yansır bir an önce piskatriye başvurmalısınız inş durumun düzelir kazanırsın ünüversiteyi senin gibi magdur olan cok üzülme güçlü ol kendini toparlamaya bak
Maalesef ülkemizde bu tür şeyler cok var ve hala yaşanmakta. Kendini hazır hissettiğin bir gün onunla yuzles sen hayatına devam ettikçe iyi bir yere gelince iyi şeyler basardikca o kişi zaten dersini cok iyi bir şekilde alicaktir. burada sana düşen şey yaşadığın şeyi unutmani sana söylemek cok saçma olur ama hayatına devam et bak hedeflerin var onları gerçekleştir ve hiçbir zaman yüzünden gulumsemeni eksiltme. İstediğin zaman her şeyi yapabilirsin ve ona dersini verebilirsin bunu unutma
Çok üzüldüm. Bunun nasıl bir şey olduğunu anlamak mümkün değil. O nedenle ne derlerse desinler sadece "bekara karı boşamak kolay" sözünün ötesine geçmez. En güzeli bu konu ile ilgili psikolojik destek almandır.
Çok zor olmalı...
Ben 1 yıl boyunca aynı evde eniştem tarafından tacize uğramak zorunda kaldım.
hem de 3.4. sınıfa giderken.
bence senin yaşadığın benden çok çok aşşağıda.
ama bilirim bu psikolojiyi.
bir psikoloğa git.
Çok çok nedir ki o serefsizin kim olduğunu bilmiyorsun daha
Sikini koparcan agzina vercen pezevengin insaf ya daha 8 yasinda bir cocuk var karsinda allah islah etsin. Bizim bir arkadas vardi ayni senin durumunda kiz o ani anlatinca bile titriyodu kac kez dovduler cocugu yok gecmiyo neden kafadaki izleri onu oldurunce temizlersin senin yara acman lazim ona.
Bunlar hepimizin başına geliyor. Sen namuslu bir kızmışsın ki kafaya takmışsın ne mutlu sana. Şimdi bunun normal bir şey olduğunu düşün öyle olmasa da düşün. Sadece kendini iyi hissetmek için. Yoluna devam edebilmek için öyle yap. Zaten bu dünyanın öteki tarafı da var. Hakkını alacaksın. Şimdi kafana takma, kalbini temizle ve yoluna devam et. Eğer bir yerlere şikayet etme şansın varsa et.
aynı olayı aynı yaşta bende yaşadım yalnız değilsin çok kötü bir dıurum çok zor ama senin suçun yok kendine hayatı zehir etme kafanı başka seylerle mesgul et yeni bir iş arkadaslar. sacma gelebilir belki dediğim sana ama dediğim gibi bende yasadm ve gercekten zor atlattım bunu üstümden. kendine sıkıca sarıl kendinden baskaa kimseye güvenme hayat yaşamak o kadar güzel ki gel gör bunu zehir eden daha nice karaktersiz insanlar var. inşalaah herşey gönlünce olur.
canım benim çözümün çok doğru oku kendini kurtar kendi hayatını kur
sıkıntıyı aşmaya gelince insanı öldürmeyen şey güçlendirir böyle düşün birde orta doğuda afrikada savaş bölgelerindeki kızları kadınları düşün onların durumları çok zor, tabi benim başıma gelmediği için anlamıyorum ama aşılmayacak şey yok ve sadece ölüme çare yok bu hayatta :)))
Evet sürekli kendine sorduğun sorular yaşınla birliktede sürekli artacaktır bu basit bie travma değil dolayısıyla bir terapi desteği almalısın her şeyden önce burada senin kimliğin görünmüyr tacizin boyutu neydi her hangi bir temas oldu mu psikoloji öğrencisiyim nasipse psikolog olucam
bazı şeyler ne yaparsan yap değişmiyor, bazı şeyler de istediğin kadar çabala değişiyor.
ve bazı şeyleri değiştirmek için de istemek gerekiyor tabi bu her zaman için geçerli değil. kontrol gücü ve irade önemli. bu ikisine sahip olunca iş kolaylaşıyor.
sana taciz edene taciz etmek lazım... arkadaş çocuğa taciz nedir ya.. böleleri hadım bile edilmeden. ikleri kesilip. ötlerine monte edilip topluma ders olsun diye gezdirilmeli... senin yapabileceğin bişey yok düşünme olmuş bitmiş bişey.. emin ol zaman gelir intikamını alırsın.. sadece sabret hayatına bak..
sen zaten çok güzel bir şekilde kararını vermişsin sapıtıp kendini bırakıcağına ayakta durup güçlü olma yı seçmişssin seni tebrik ederm akıllı bir kızsın belli... hiç sıkıntı yapma aynen düşündüklerini gerçekleştirmeye çalış ne kadr engel olumsuzluk çıksada karsına...
olanları unutman mümkün değil ama hayatının her anında bu olayı canlı tutman doğru değil!!
o herif sana bir zarar verdi ve onu ne kadar suçluyorsun? kaldı ki olayı unutmayığ zihninde hep diri tutarak sen de kendine bir nevi zarar veriyorsun. hayatını bu denli etkilememesi için daha güçlü olmasın. intikam duygusu seni yer bitirir. adamın yediği pisliğin zararlarını kendi ellerinle büyütme!
evet bu konuda kesinlikle bir uzmanla görüşmelisiniz. zira yanlış öneri veya eleştiriler sizi daha zor bir druma düşürebilir. Kuzenlerimden biride bu tarz bir duruma düştü ve bir psikoloktan yardım aldı gerekli doktora yönlendirdi ilaç kullanmadan çeşitli yollarla yardımcı oldular. ve kuzenım o olayı anlatırken bile hiçbir şey hissetmiyor inanın bana..
O adama o* cocuğu demek isterdım ama sanırım yorumumu kaldırırlar
ulan adam ilk kez eksilenmemiş ben eksi vereyim adet yerini bulsun
Hahahahah :D @redd34
varya bu yorumu eksileyenler ayrı bi... redd34 sana demiyom sen komedisine - atmışsın.
kararın güzel artık karamsar olmamalısın unt kimse diyemez ama kötü anıları düşünme geçmişten ayrı önüne bak asıl üzülmesi gereken düşünmesi gereken sana o caniliği yapan sen önüne bak ve idealini gerçekleştir eğer arkanda biri olsaydı zaten o şahıs yaşam sansı çok az olurdu dolayısıyla ayakların yere bassın okumada başarılı isen resmi kurumlardan yardım talep ederek okumanı ertelemeye bilirsin
Zor olduğunu biliyorum. Hayır gerçekten biliyorum. İncitilmenin ve sessiz kalmak zorunda kalmanın ne demek olduğunu biliyorum. Unutmanın ve utanmanın da zor olduğunu biliyorum hele suçsuz yere utanmanın. Sana tek söyleyebileceğim şey şu kadar arkadaşın olarak sana ne iyi gelecekse onu yap. Ama lütfen geleceğini de düşün.
öyle şerefsizlerde var işte. Daha küçücük çocuğa öyle şeyler yapanlar var çocuk o daha sen hiç çouk olmadınmı ama kanında pislik varsa oluyor malesef. Eğer o adamı tanıyorsan ona müebbet hapis verilmeli hatta böyle insanlar idam edilmeli!
Kendinize bir hedef koymaniz cok dogru bir karar olmuş. Bununla birlikte telkin ve terapi yapabilecek iyi bir uzmandan yardim almanizi oneririm.
Burada tecrubesiz ve yetkisiz insanlarin yorumlari sizi daha da yaralayabilir.
kimseye bişey göstermeye çalışma kendini üzersin boşver bir bayan olarak ne tacizler gördük geçirdik cocukken yaşadıgım bir olay oldu bu durumla ilgili o günü aklında unutmaya çalış yoksa hayat devam etmez :(üzügümün bazen unutmak gerekir intikam intikamı dogurur hiç bitmez
Canım hayatını intikam üzerine bina etme. Bence bu konuda profesyonel yardım al, doktora git, sen iyi ol en büyük intikam bu olacaktır.
hayır sadece kendisinin iyi olması intikam değildir bence yapan yaptığıyla kalmamalı cezasını en iyi şekilde almalı
Bunun bende farkındayım ama bu durumda bir kıza söylenirmi bu?
Kızcagız kendini düzeltsin kurtarsın, intikam alayım derken kendi hayatını mahvetmesin.
Aksi halde size katılıyorum, haklısınız.
Böyle kafana takarak yaşarsan daha çok üzülürsün. Zaten birgun haddini gosterirsin o adama hukugu kazanana kadar bu dusuncelerini dondur bir sekilde yani hep onu dusunursen psikolojin dahda bozulur yani ne biliyim o kadar sene dayanmissin derslere daha cok onem vermelisin (ben ne diyom be) Turkiyede seninle ayni seyleri yasayan binlerce kiz var ve cogu korkup kimseye anlatmamistir Sen guclu kalip o adamin ag*ina s*c.-.
Onların Allah belasını versin öyle insanlar çok sende bunla sınanıyorsun kardeşim kendine sunu de ben güçlü bir insanım hiçbir şey beni yıldıramaz kendin için üzülme kendini perişan etme daha çoçukmuşssun kendine bir hedef koy herşeyi göz önüne alarak ilerle rahat bir hayat gibi yeni bir başlangıç için temiz bir sayfa aç senin için üzüldüm :(
Bence hayata ve o adama (yada canavara artık ne dersen) karşı güçlenmeye devam et bence eski kötü günlerini yerine güzel yeni anılarla doldurmaya çalış zor olabilir belki ama geçmişi kimse değiştiremeyeceği için geleceğine bak derim
Bir pislik yüzünden hayatını daha fazla zorlama, sana tavsiyem kickboks yap gerçekten rahatlatıyor insanı, ve o yavşağı adam toplatıp dövdürtür bir kere en azından sinirin geçsin sende vur, ama o pisliği geride bırak hayat herşeyi takıcak kadar uzun değil.
👍👍
Yazinizdan da anladığım kadarıyla bu size yakın biri yaşadığınız olayla yuzlesmeli yaptığının sizi nasıl etkilediğini anlatmamız lazım korkuların usutune gitmek ve soyleyeceklerinizi söylemek rahatlamani saglayabilir
aşırı oalcak ama sana yapılan tacizi parayla adam tutup o adama yaptır ya da mezar kaz bir şekilde kandır elleri kolları bağlı şekilde bir gece orda konaklamasını sağla işte o zaman yaşadıklarını anlar davar
asla karamsar olma karanlıktan aydınlığa çıkar kendini, ve ogüçle onu karanlığın dibine göm. oku ve kurtar kendini ve sadece buna yoğunlaş. ve asla kendini suçlama. herkezin hayatını belli bir döneminde çeşit türlü yavşaklara denk geldiği olmuştur.
bence olayı unutup onu yerin dibine sokmak için azim göstermelisin cabalamalısın ki hukukçu oldugunda senden hep korksun
Sirf bu is icinmi hukukcu olacaksin?
@engoo yasadığım çaresizliği başkaları yaşamasını istemediğim için olmak istiyorum
iyi bir karar
Hukukçular zaten var, senin yaşadığını başkalarının yaşamaması için engel olamıyorlar maalesef. Hukukçudan çok Hukuk lazım bu ülkeye. Anlıyorum seni ama elimizden birşey gelmez,
Tek yapman gereken susturucu silah ile kafadan 1 mermi vurarak Soykırımı başarmak
o adamın karşısına geçip herşeyi anlatman o adam da herhangi bir olumsuz etki yaratacağını sanmam. ancak majesticprince arkadaşın da dediği gibi ancak belki birine dövdürerek hıncı alıp rahatlayabilirsin. sen her insanın başına böyle şeyler gelebileceğini kabullenip hayatına bakmalısın. öncelikle olaylara bakış açını değiştirmelisin. unutma insanın düşünceleri duygularını, duyguları da davranışlarını oluşturur.
sadece sana ihtac olan biriyle konusmak ve piskologik destek... Insallah butun kalbimle dua ediyoru insallah bu durumu atlarsin.. Adama gelince yani ne desem karsina cikip olmaz ona bir sekilde cektimen lazim, birileri tut dövsun adami
Öbür dünyayı düşün ve bu dünyanın yalan olduğunu unutma sen bir imtihandasın ve herkes bu dünyada yaptıklarıyla yüzleşicek öbür tarafta. Dua et Allaha sığın yoksa ilerde daha kötü bir psikolojiye girebilirsin. Aklına not et bunu.. Allah yardımcın olsun
Şimdi bir erkek olarak cinselliği severim ama kesinlikle sapık ruhlu değilimdir 20 yaş altı hiç bir kadın veya kızla beraber olmam sana yapılana sessiz kalma korkma git yasal yollara başvur yapamıyorsan bile kesinlikle birilerinden yardım al dersini ver gerekirse elini ayağını kırsınlar öyle bir ders verki hayatı boyunca sana yaptığı şeyden utanç duysun KORKMA 3 günlük hayatta seninde mutlu olmaya hakkın var.
taciz mi tecavüz mü? bu kadar kafana taktığına göre çok adi bir herifmiş.. Senin suçun yok ki bu şerefsizi de açığa çıkar bir gün cezasını da onu ifşa ederek ve şikayetçi olarak yapabilirsin
bu tür durumlarda yardımcı olabilecek uzman psikiyatristler var. bazı şeyler destek almadan atlatılamayabilir. eğer İstanbul'da iseniz ben bir isim önerebilirim..
Allah'a sığın. Muhakkak o sana annenden daha yakındır. Ben erkek halimle 23 yaşında iken tacize maruz kalmış birisiyim. sen ve senin gibi bir sürü kız var, çocuk var. düşünemiyorum.
Psikologdan yardım almalısın , onlar sadece sana yardımci olabilir. Çok üzüldüm senin için , herkes birgün yaptıklarının cezasını çeker. Böyle pislikleri asmak lazim.
Bilinc altina itiliyo ve omur boyu gitmiyo soylr diyeyim 5 yaslarinda tacize ugrayan erkek cocugu escinsel olabiliyo bunun icin psikiyatriye gitmelisin ciddiye al ve git.
Yaşadığın şey kolay olmadığı gibi ne yazık ki birçok çocuğun ve kadının da başına geliyor. Kesinlikle bir an önce o şeref yoksunuyla yüzleşmelisin. İnan ne kadar rahatladığına sen bile şaşıracaksın
oha allah kolaylık versin bu senin durumunu yaşayan çok iyi tanıdığım biri var ve şu an tıpatıp bir hayat yaşıyorsunuz üniversitede tercihi kadar aynısınız l*n
1. sözüm şudur; "Ucuz insanların üstüne kurulan hayaller size pahalıya patlar."
2. sözümde şudur; "Bazen senin hiçbir şey yapmana gerek kalmaz; Allah senin intikamını sessizce alır"
183 diye bir hat var orayı ara adını soyadını vermeden anlat yapabilecek birşey varsa onlar sana yardımcı olurlar hakkını aramak için hukukçu olmayı bekleme.
Hakkımı aramak için değil. çaresizliğimi başkalarıda yaşamasın diye bu yola yönelmeyi seçtim
inşallah başarırsın
yaw yapılacak belli. ankarada iseniz iskitler var. arkadaşı bir güzel alla pulla. bir dansöz elbisesi iyi bir traş bıçağı makyaj malzemesi jartiyer falan. süsle püsle. gecenin 3 ünde bırak oraya. sabaha varmadan adama acımaya başlarsın:)
tanrıya mı soveli o g. ote mı? onu yaratan tanrı oldugundan sanırım tanrıya. tacizle basa cıkmanın yollarından bır tanesı de o sartlar altında degerlendır kendıne haksızlık edıp sucu suclulugu kendınde arama. çözulmeycek bır durum yok.
Elimde değil her an gözümün önünde
doktora gıt ya da o dallamayla cok beklemden yuzles ıcını dok ve kurtul.
Oyle bir sansım şu an yokki ya evden gidicem ya da sabredip belli bir düzeye gelene kadar beklicem başka seçeneğim yok
8yaşındaki bir çocuğu nasıl tacız edebılıyorlar nasıl tahrık oluyorlar hıcbır anlam veremıyorum yahuuu!
bu öylesine çaresizce bir durum ki anlatamam seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı olay eski sevgiliminde başına gelmişti bana anlattağı zaman saatlarce beraber ağlamıştık nasıl kötü bir kötü duygudur bilirim.
o şerefsizleri adelete filan teslim etmeyeceksin arkadaş. canlı canlı dersini yüzüp tuzlu suyun içine atsam yine de atamam içindeki nefret hissini yine de boşaltamam öfkemi..
olayı unutmaya çalışmanı ve psikolojik destek almanı öneririm içindekileri bir psikoloğa anlatmalısın bence onun yardımcı olacagını düşünüyorum
allah hakkında hayırlısını versin. inşallah hukuk kazanırsın ve bu gibi tacizcilerin çok ceza almasını sağlarsın. psikolojin için ise terapi almalısın. allah yar ve yardımcın olsun.
Evet özellikle grup terapilerinde senin durumunda olan insanlarla konuşmak çok verimli olacaktır
Nasıl bir karaktersizlik, nasıl bir y**vşaklıktır bu... Allahım sana inşallah o şerefsizle hem bu dünyada hemde öbür dünyada hesaplaşma duygusunu tattırır...
çok kötü bir durum. ama bak ne güzel bir hedefin var. o hedef seni hep ayakta tutacak. ne olursa olsun asla hedefinden vazgeçme. ayrıca bigün git yüzüne vur yaptıklarını
Geçmişi geçmişte bırakamazsın
Diye bir şey yok! Sen bunu bırakmazson sürekli peşinden gelir önce geçmişini unut sadece odaklan geçmişini peşinden gölge yapma
gerçekten bir kız için çok kötü bir durum ama hatırlayabilsen onu yüzleşirdin hesap sorardın umarım hedeflerini yaparsın tecavüz olayı yoksa kafana fazla takma unutmaya çalış
Nasıl bir tacize uğradın da seni bu kadar etkiledi? Ne yapti serefsiz? Lanet olsun boyle insanlara ya. Allah cezasini versin onun.
Allah belasini versin sapik kopeğin sen insallah hedefline ulasirsin hatirlamamaya calis onu hatirlatan ortam ev vb yerlerden uzak dur keske sessiz kalmasaydin ama cocuk akli iste
Onu yapan öbür dünyada cezasını ceker insallah. sen sakına morelini bozma hep gül. oku. zamanı gelince insallah unutursun bu arada psikolojik destek almayı unutma bence
bir insanın Kişiliğinde şeref yoksa eğer, başını ne kadar dik tutarsan tut Gün gelir gökyüzü bile suratına tükürür!
öncelikle yaşadığın olay çok kötü. Ama asla susma şikayetçi ol ve bunun için bekleme. Hayat kısa sen avukat olana kadar o adam ölürse pişman olursun hesap soramadığın için bunu düşün ve o şerefsizi şikayet et.