• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gündem

Yıllar önce uğradığım tacizle başa çıkmak için ne yapmalıyım? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Yıllar önce uğradığım tacizle başa çıkmak için ne yapmalıyım?
Üniversite Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

126

Cevap

230

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • KızgınAdam66
    KızgınAdam66 Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl

O sütü bozuğun yaptığı doğru bişey değil tabiki ama bu sinirle elinden olmadık işler çıkarıp beş para etmez insan için hayatını tamamen mahvetme, aradan onca zaman geçmiş ailede varla yok gibi diyosun eğer mümkünse onları bir daha görmeyeceğin başka yerlere git bütün herşeyi geride bırakarak okulunuda gittiğin yerde tamamlarsın kendine yeni bir hayat belirle Allah yardımcın olsun.

0
    0 Yorumla
  • Natalie55
    Natalie55 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Seni taciz eden şerefsizin biri. biliyorum zor ama bunu unutmak kafaya takmamak zorundasın. eğer kafaya takarsan hiçbir zaman mutlu olamazsın. o zaman küçüktün savunmasızdın masumdun ama şimdi kendini savunabilecek yaştasın o yüzden korkma kimseden kendine de kızma gülmek senin en doğal hakkın

0
    0 Yorumla
  • IgoemonI
    IgoemonI Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Cok üzücü bir durum insan piskolojik olarak etkileniyor ve yılllar gecsede unutamıyor bir uzman doktora derdinizi paylaşın ki ilerki yıllarda da sorun yaşamayın hukuk kazanacam diyosunuz bu düşünceler size zaten zarar vermiş derslerinize ve okulunuzada yansır bir an önce piskatriye başvurmalısınız inş durumun düzelir kazanırsın ünüversiteyi senin gibi magdur olan cok üzülme güçlü ol kendini toparlamaya bak

0
    0 Yorumla
  • tacmix
    tacmix Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Maalesef ülkemizde bu tür şeyler cok var ve hala yaşanmakta. Kendini hazır hissettiğin bir gün onunla yuzles sen hayatına devam ettikçe iyi bir yere gelince iyi şeyler basardikca o kişi zaten dersini cok iyi bir şekilde alicaktir. burada sana düşen şey yaşadığın şeyi unutmani sana söylemek cok saçma olur ama hayatına devam et bak hedeflerin var onları gerçekleştir ve hiçbir zaman yüzünden gulumsemeni eksiltme. İstediğin zaman her şeyi yapabilirsin ve ona dersini verebilirsin bunu unutma

0
    0 Yorumla
  • seks_baska
    seks_baska Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41 , eic 30%
    +1 yıl

Çok üzüldüm. Bunun nasıl bir şey olduğunu anlamak mümkün değil. O nedenle ne derlerse desinler sadece "bekara karı boşamak kolay" sözünün ötesine geçmez. En güzeli bu konu ile ilgili psikolojik destek almandır.
    Çok zor olmalı...

2
    0 Yorumla
  • Somya
    Somya Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

Ben 1 yıl boyunca aynı evde eniştem tarafından tacize uğramak zorunda kaldım.
    hem de 3.4. sınıfa giderken.
    bence senin yaşadığın benden çok çok aşşağıda.
    ama bilirim bu psikolojiyi.
    bir psikoloğa git.

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok çok nedir ki o serefsizin kim olduğunu bilmiyorsun daha

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sikini koparcan agzina vercen pezevengin insaf ya daha 8 yasinda bir cocuk var karsinda allah islah etsin. Bizim bir arkadas vardi ayni senin durumunda kiz o ani anlatinca bile titriyodu kac kez dovduler cocugu yok gecmiyo neden kafadaki izleri onu oldurunce temizlersin senin yara acman lazim ona.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bunlar hepimizin başına geliyor. Sen namuslu bir kızmışsın ki kafaya takmışsın ne mutlu sana. Şimdi bunun normal bir şey olduğunu düşün öyle olmasa da düşün. Sadece kendini iyi hissetmek için. Yoluna devam edebilmek için öyle yap. Zaten bu dünyanın öteki tarafı da var. Hakkını alacaksın. Şimdi kafana takma, kalbini temizle ve yoluna devam et. Eğer bir yerlere şikayet etme şansın varsa et.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

aynı olayı aynı yaşta bende yaşadım yalnız değilsin çok kötü bir dıurum çok zor ama senin suçun yok kendine hayatı zehir etme kafanı başka seylerle mesgul et yeni bir iş arkadaslar. sacma gelebilir belki dediğim sana ama dediğim gibi bende yasadm ve gercekten zor atlattım bunu üstümden. kendine sıkıca sarıl kendinden baskaa kimseye güvenme hayat yaşamak o kadar güzel ki gel gör bunu zehir eden daha nice karaktersiz insanlar var. inşalaah herşey gönlünce olur.

0
    0 Yorumla
  • pempe_panter
    pempe_panter Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

canım benim çözümün çok doğru oku kendini kurtar kendi hayatını kur
    sıkıntıyı aşmaya gelince insanı öldürmeyen şey güçlendirir böyle düşün birde orta doğuda afrikada savaş bölgelerindeki kızları kadınları düşün onların durumları çok zor, tabi benim başıma gelmediği için anlamıyorum ama aşılmayacak şey yok ve sadece ölüme çare yok bu hayatta :)))

0
    0 Yorumla
  • sıkıntılıyımojykl
    sıkıntılıyımojykl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Evet sürekli kendine sorduğun sorular yaşınla birliktede sürekli artacaktır bu basit bie travma değil dolayısıyla bir terapi desteği almalısın her şeyden önce burada senin kimliğin görünmüyr tacizin boyutu neydi her hangi bir temas oldu mu psikoloji öğrencisiyim nasipse psikolog olucam

0
    0 Yorumla
  • çağdaş23
    çağdaş23 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

bazı şeyler ne yaparsan yap değişmiyor, bazı şeyler de istediğin kadar çabala değişiyor.
    ve bazı şeyleri değiştirmek için de istemek gerekiyor tabi bu her zaman için geçerli değil. kontrol gücü ve irade önemli. bu ikisine sahip olunca iş kolaylaşıyor.

0
    0 Yorumla
  • alikandan
    alikandan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

sana taciz edene taciz etmek lazım... arkadaş çocuğa taciz nedir ya.. böleleri hadım bile edilmeden. ikleri kesilip. ötlerine monte edilip topluma ders olsun diye gezdirilmeli... senin yapabileceğin bişey yok düşünme olmuş bitmiş bişey.. emin ol zaman gelir intikamını alırsın.. sadece sabret hayatına bak..

1
    0 Yorumla
  • comenkwing
    comenkwing Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

sen zaten çok güzel bir şekilde kararını vermişsin sapıtıp kendini bırakıcağına ayakta durup güçlü olma yı seçmişssin seni tebrik ederm akıllı bir kızsın belli... hiç sıkıntı yapma aynen düşündüklerini gerçekleştirmeye çalış ne kadr engel olumsuzluk çıksada karsına...

0
    0 Yorumla
  • FastAndEquaminity
    FastAndEquaminity Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

olanları unutman mümkün değil ama hayatının her anında bu olayı canlı tutman doğru değil!!
    o herif sana bir zarar verdi ve onu ne kadar suçluyorsun? kaldı ki olayı unutmayığ zihninde hep diri tutarak sen de kendine bir nevi zarar veriyorsun. hayatını bu denli etkilememesi için daha güçlü olmasın. intikam duygusu seni yer bitirir. adamın yediği pisliğin zararlarını kendi ellerinle büyütme!

0
    0 Yorumla
  • MehmetDu
    MehmetDu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

evet bu konuda kesinlikle bir uzmanla görüşmelisiniz. zira yanlış öneri veya eleştiriler sizi daha zor bir druma düşürebilir. Kuzenlerimden biride bu tarz bir duruma düştü ve bir psikoloktan yardım aldı gerekli doktora yönlendirdi ilaç kullanmadan çeşitli yollarla yardımcı oldular. ve kuzenım o olayı anlatırken bile hiçbir şey hissetmiyor inanın bana..

2
    0 Yorumla
  • Romeooooo
    Romeooooo Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

O adama o* cocuğu demek isterdım ama sanırım yorumumu kaldırırlar

66
    3 Yorumla
    • Redd34
      Redd34
      +1 yıl

ulan adam ilk kez eksilenmemiş ben eksi vereyim adet yerini bulsun

Yorumla
    • EtiPufff
      EtiPufff
      +1 yıl

Hahahahah :D @redd34

Yorumla
    • XxKaRaNxX
      XxKaRaNxX
      +1 yıl

varya bu yorumu eksileyenler ayrı bi... redd34 sana demiyom sen komedisine - atmışsın.

Yorumla
  • mamuli
    mamuli Takip Et
    Guru Yaş: 52
    +1 yıl

kararın güzel artık karamsar olmamalısın unt kimse diyemez ama kötü anıları düşünme geçmişten ayrı önüne bak asıl üzülmesi gereken düşünmesi gereken sana o caniliği yapan sen önüne bak ve idealini gerçekleştir eğer arkanda biri olsaydı zaten o şahıs yaşam sansı çok az olurdu dolayısıyla ayakların yere bassın okumada başarılı isen resmi kurumlardan yardım talep ederek okumanı ertelemeye bilirsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Zor olduğunu biliyorum. Hayır gerçekten biliyorum. İncitilmenin ve sessiz kalmak zorunda kalmanın ne demek olduğunu biliyorum. Unutmanın ve utanmanın da zor olduğunu biliyorum hele suçsuz yere utanmanın. Sana tek söyleyebileceğim şey şu kadar arkadaşın olarak sana ne iyi gelecekse onu yap. Ama lütfen geleceğini de düşün.

1
    0 Yorumla
  • seda5456
    seda5456 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

öyle şerefsizlerde var işte. Daha küçücük çocuğa öyle şeyler yapanlar var çocuk o daha sen hiç çouk olmadınmı ama kanında pislik varsa oluyor malesef. Eğer o adamı tanıyorsan ona müebbet hapis verilmeli hatta böyle insanlar idam edilmeli!

0
    0 Yorumla
  • Glosso
    Glosso Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 53%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 403 cevap paylaştı.

Kendinize bir hedef koymaniz cok dogru bir karar olmuş. Bununla birlikte telkin ve terapi yapabilecek iyi bir uzmandan yardim almanizi oneririm.

Burada tecrubesiz ve yetkisiz insanlarin yorumlari sizi daha da yaralayabilir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

kimseye bişey göstermeye çalışma kendini üzersin boşver bir bayan olarak ne tacizler gördük geçirdik cocukken yaşadıgım bir olay oldu bu durumla ilgili o günü aklında unutmaya çalış yoksa hayat devam etmez :(üzügümün bazen unutmak gerekir intikam intikamı dogurur hiç bitmez

0
    0 Yorumla
  • Sevgicik82
    Sevgicik82 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 37%
    +1 yıl

Canım hayatını intikam üzerine bina etme. Bence bu konuda profesyonel yardım al, doktora git, sen iyi ol en büyük intikam bu olacaktır.

3
    2 Yorumla
    • hndilkr
      hndilkr
      +1 yıl

hayır sadece kendisinin iyi olması intikam değildir bence yapan yaptığıyla kalmamalı cezasını en iyi şekilde almalı

Yorumla
    • Sevgicik82
      Sevgicik82
      +1 yıl

Bunun bende farkındayım ama bu durumda bir kıza söylenirmi bu?
      Kızcagız kendini düzeltsin kurtarsın, intikam alayım derken kendi hayatını mahvetmesin.
      Aksi halde size katılıyorum, haklısınız.

Yorumla
  • suporfeed
    suporfeed Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Böyle kafana takarak yaşarsan daha çok üzülürsün. Zaten birgun haddini gosterirsin o adama hukugu kazanana kadar bu dusuncelerini dondur bir sekilde yani hep onu dusunursen psikolojin dahda bozulur yani ne biliyim o kadar sene dayanmissin derslere daha cok onem vermelisin (ben ne diyom be) Turkiyede seninle ayni seyleri yasayan binlerce kiz var ve cogu korkup kimseye anlatmamistir Sen guclu kalip o adamin ag*ina s*c.-.

1
    0 Yorumla
  • bygrck
    bygrck Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Onların Allah belasını versin öyle insanlar çok sende bunla sınanıyorsun kardeşim kendine sunu de ben güçlü bir insanım hiçbir şey beni yıldıramaz kendin için üzülme kendini perişan etme daha çoçukmuşssun kendine bir hedef koy herşeyi göz önüne alarak ilerle rahat bir hayat gibi yeni bir başlangıç için temiz bir sayfa aç senin için üzüldüm :(

1
    0 Yorumla
  • Ancino
    Ancino Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Bence hayata ve o adama (yada canavara artık ne dersen) karşı güçlenmeye devam et bence eski kötü günlerini yerine güzel yeni anılarla doldurmaya çalış zor olabilir belki ama geçmişi kimse değiştiremeyeceği için geleceğine bak derim

0
    0 Yorumla
  • VeyselAltanYılmaz
    VeyselAltanYılmaz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Bir pislik yüzünden hayatını daha fazla zorlama, sana tavsiyem kickboks yap gerçekten rahatlatıyor insanı, ve o yavşağı adam toplatıp dövdürtür bir kere en azından sinirin geçsin sende vur, ama o pisliği geride bırak hayat herşeyi takıcak kadar uzun değil.

1
    1 Yorumla
    • gerçekciali
      gerçekciali
      +1 yıl

👍👍

Yorumla
  • ifouryou
    ifouryou Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

Yazinizdan da anladığım kadarıyla bu size yakın biri yaşadığınız olayla yuzlesmeli yaptığının sizi nasıl etkilediğini anlatmamız lazım korkuların usutune gitmek ve soyleyeceklerinizi söylemek rahatlamani saglayabilir

0
    0 Yorumla
  • UZATTIN
    UZATTIN Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

aşırı oalcak ama sana yapılan tacizi parayla adam tutup o adama yaptır ya da mezar kaz bir şekilde kandır elleri kolları bağlı şekilde bir gece orda konaklamasını sağla işte o zaman yaşadıklarını anlar davar

0
    0 Yorumla
  • yasenia
    yasenia Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

asla karamsar olma karanlıktan aydınlığa çıkar kendini, ve ogüçle onu karanlığın dibine göm. oku ve kurtar kendini ve sadece buna yoğunlaş. ve asla kendini suçlama. herkezin hayatını belli bir döneminde çeşit türlü yavşaklara denk geldiği olmuştur.

0
    0 Yorumla
  • fuocoturco
    fuocoturco Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

bence olayı unutup onu yerin dibine sokmak için azim göstermelisin cabalamalısın ki hukukçu oldugunda senden hep korksun

5
    4 Yorumla
    • engoo
      engoo
      +1 yıl

Sirf bu is icinmi hukukcu olacaksin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@engoo yasadığım çaresizliği başkaları yaşamasını istemediğim için olmak istiyorum

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

iyi bir karar

Yorumla
    • engoo
      engoo
      +1 yıl

Hukukçular zaten var, senin yaşadığını başkalarının yaşamaması için engel olamıyorlar maalesef. Hukukçudan çok Hukuk lazım bu ülkeye. Anlıyorum seni ama elimizden birşey gelmez,

Yorumla
  • Dearhead
    Dearhead Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
    https://www.youtube.com/embed/BNRyN8SaY_o

Tek yapman gereken susturucu silah ile kafadan 1 mermi vurarak Soykırımı başarmak

0
    0 Yorumla
  • mahsenben
    mahsenben Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

o adamın karşısına geçip herşeyi anlatman o adam da herhangi bir olumsuz etki yaratacağını sanmam. ancak majesticprince arkadaşın da dediği gibi ancak belki birine dövdürerek hıncı alıp rahatlayabilirsin. sen her insanın başına böyle şeyler gelebileceğini kabullenip hayatına bakmalısın. öncelikle olaylara bakış açını değiştirmelisin. unutma insanın düşünceleri duygularını, duyguları da davranışlarını oluşturur.

0
    0 Yorumla
  • saraAnder
    saraAnder Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

sadece sana ihtac olan biriyle konusmak ve piskologik destek... Insallah butun kalbimle dua ediyoru insallah bu durumu atlarsin.. Adama gelince yani ne desem karsina cikip olmaz ona bir sekilde cektimen lazim, birileri tut dövsun adami

0
    0 Yorumla
  • karamsar1579
    karamsar1579 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Öbür dünyayı düşün ve bu dünyanın yalan olduğunu unutma sen bir imtihandasın ve herkes bu dünyada yaptıklarıyla yüzleşicek öbür tarafta. Dua et Allaha sığın yoksa ilerde daha kötü bir psikolojiye girebilirsin. Aklına not et bunu.. Allah yardımcın olsun

0
    0 Yorumla
  • JakeMiller
    JakeMiller Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

Şimdi bir erkek olarak cinselliği severim ama kesinlikle sapık ruhlu değilimdir 20 yaş altı hiç bir kadın veya kızla beraber olmam sana yapılana sessiz kalma korkma git yasal yollara başvur yapamıyorsan bile kesinlikle birilerinden yardım al dersini ver gerekirse elini ayağını kırsınlar öyle bir ders verki hayatı boyunca sana yaptığı şeyden utanç duysun KORKMA 3 günlük hayatta seninde mutlu olmaya hakkın var.

0
    0 Yorumla
  • hyperm
    hyperm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 42%
    +1 yıl

taciz mi tecavüz mü? bu kadar kafana taktığına göre çok adi bir herifmiş.. Senin suçun yok ki bu şerefsizi de açığa çıkar bir gün cezasını da onu ifşa ederek ve şikayetçi olarak yapabilirsin

0
    0 Yorumla
  • confuse_me
    confuse_me Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51
    +1 yıl

bu tür durumlarda yardımcı olabilecek uzman psikiyatristler var. bazı şeyler destek almadan atlatılamayabilir. eğer İstanbul'da iseniz ben bir isim önerebilirim..

1
    0 Yorumla
  • san_lorenzo
    san_lorenzo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Allah'a sığın. Muhakkak o sana annenden daha yakındır. Ben erkek halimle 23 yaşında iken tacize maruz kalmış birisiyim. sen ve senin gibi bir sürü kız var, çocuk var. düşünemiyorum.

0
    0 Yorumla
  • sese123
    sese123 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Psikologdan yardım almalısın , onlar sadece sana yardımci olabilir. Çok üzüldüm senin için , herkes birgün yaptıklarının cezasını çeker. Böyle pislikleri asmak lazim.

0
    0 Yorumla
  • iyidünya
    iyidünya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Bilinc altina itiliyo ve omur boyu gitmiyo soylr diyeyim 5 yaslarinda tacize ugrayan erkek cocugu escinsel olabiliyo bunun icin psikiyatriye gitmelisin ciddiye al ve git.

0
    0 Yorumla
  • Victoriaa
    Victoriaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Yaşadığın şey kolay olmadığı gibi ne yazık ki birçok çocuğun ve kadının da başına geliyor. Kesinlikle bir an önce o şeref yoksunuyla yüzleşmelisin. İnan ne kadar rahatladığına sen bile şaşıracaksın

0
    0 Yorumla
  • basketballlood
    basketballlood Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

oha allah kolaylık versin bu senin durumunu yaşayan çok iyi tanıdığım biri var ve şu an tıpatıp bir hayat yaşıyorsunuz üniversitede tercihi kadar aynısınız l*n

0
    0 Yorumla
  • StreetFighter
    StreetFighter Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

1. sözüm şudur; "Ucuz insanların üstüne kurulan hayaller size pahalıya patlar."
    2. sözümde şudur; "Bazen senin hiçbir şey yapmana gerek kalmaz; Allah senin intikamını sessizce alır"

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

183 diye bir hat var orayı ara adını soyadını vermeden anlat yapabilecek birşey varsa onlar sana yardımcı olurlar hakkını aramak için hukukçu olmayı bekleme.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hakkımı aramak için değil. çaresizliğimi başkalarıda yaşamasın diye bu yola yönelmeyi seçtim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

inşallah başarırsın

Yorumla
  • yol_gezer
    yol_gezer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

yaw yapılacak belli. ankarada iseniz iskitler var. arkadaşı bir güzel alla pulla. bir dansöz elbisesi iyi bir traş bıçağı makyaj malzemesi jartiyer falan. süsle püsle. gecenin 3 ünde bırak oraya. sabaha varmadan adama acımaya başlarsın:)

0
    0 Yorumla
  • jakabokn
    jakabokn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

tanrıya mı soveli o g. ote mı? onu yaratan tanrı oldugundan sanırım tanrıya. tacizle basa cıkmanın yollarından bır tanesı de o sartlar altında degerlendır kendıne haksızlık edıp sucu suclulugu kendınde arama. çözulmeycek bır durum yok.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Elimde değil her an gözümün önünde

Yorumla
    • jakabokn
      jakabokn
      +1 yıl

doktora gıt ya da o dallamayla cok beklemden yuzles ıcını dok ve kurtul.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oyle bir sansım şu an yokki ya evden gidicem ya da sabredip belli bir düzeye gelene kadar beklicem başka seçeneğim yok

Yorumla
  • karayip_korsani
    karayip_korsani Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

8yaşındaki bir çocuğu nasıl tacız edebılıyorlar nasıl tahrık oluyorlar hıcbır anlam veremıyorum yahuuu!

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bu öylesine çaresizce bir durum ki anlatamam seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı olay eski sevgiliminde başına gelmişti bana anlattağı zaman saatlarce beraber ağlamıştık nasıl kötü bir kötü duygudur bilirim.

o şerefsizleri adelete filan teslim etmeyeceksin arkadaş. canlı canlı dersini yüzüp tuzlu suyun içine atsam yine de atamam içindeki nefret hissini yine de boşaltamam öfkemi..

0
    0 Yorumla
  • şebnemselim
    şebnemselim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl

olayı unutmaya çalışmanı ve psikolojik destek almanı öneririm içindekileri bir psikoloğa anlatmalısın bence onun yardımcı olacagını düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • kahraman70
    kahraman70 Takip Et
    Bilge Yaş: 46
    +1 yıl

allah hakkında hayırlısını versin. inşallah hukuk kazanırsın ve bu gibi tacizcilerin çok ceza almasını sağlarsın. psikolojin için ise terapi almalısın. allah yar ve yardımcın olsun.

0
    1 Yorumla
    • sıkıntılıyımojykl
      sıkıntılıyımojykl
      +1 yıl

Evet özellikle grup terapilerinde senin durumunda olan insanlarla konuşmak çok verimli olacaktır

Yorumla
  • akucukdogan
    akucukdogan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Nasıl bir karaktersizlik, nasıl bir y**vşaklıktır bu... Allahım sana inşallah o şerefsizle hem bu dünyada hemde öbür dünyada hesaplaşma duygusunu tattırır...

0
    0 Yorumla
  • askslas
    askslas Takip Et
    Yoda Yaş: 44
    +1 yıl
    Gündem konusunda 887 cevap paylaştı.

çok kötü bir durum. ama bak ne güzel bir hedefin var. o hedef seni hep ayakta tutacak. ne olursa olsun asla hedefinden vazgeçme. ayrıca bigün git yüzüne vur yaptıklarını

1
    0 Yorumla
  • Poinem
    Poinem Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Geçmişi geçmişte bırakamazsın

Diye bir şey yok! Sen bunu bırakmazson sürekli peşinden gelir önce geçmişini unut sadece odaklan geçmişini peşinden gölge yapma

0
    0 Yorumla
  • duru23
    duru23 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

gerçekten bir kız için çok kötü bir durum ama hatırlayabilsen onu yüzleşirdin hesap sorardın umarım hedeflerini yaparsın tecavüz olayı yoksa kafana fazla takma unutmaya çalış

0
    0 Yorumla
  • sweetytweety
    sweetytweety Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 47%
    +1 yıl

Nasıl bir tacize uğradın da seni bu kadar etkiledi? Ne yapti serefsiz? Lanet olsun boyle insanlara ya. Allah cezasini versin onun.

0
    0 Yorumla
  • Footyfanaticfn
    Footyfanaticfn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Allah belasini versin sapik kopeğin sen insallah hedefline ulasirsin hatirlamamaya calis onu hatirlatan ortam ev vb yerlerden uzak dur keske sessiz kalmasaydin ama cocuk akli iste

0
    0 Yorumla
  • yağmur0101
    yağmur0101 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Onu yapan öbür dünyada cezasını ceker insallah. sen sakına morelini bozma hep gül. oku. zamanı gelince insallah unutursun bu arada psikolojik destek almayı unutma bence

0
    0 Yorumla
  • SeNDeYaLaNSıNN
    SeNDeYaLaNSıNN Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 39%
    +1 yıl

bir insanın Kişiliğinde şeref yoksa eğer, başını ne kadar dik tutarsan tut Gün gelir gökyüzü bile suratına tükürür!

0
    0 Yorumla
  • nakres_cx
    nakres_cx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

öncelikle yaşadığın olay çok kötü. Ama asla susma şikayetçi ol ve bunun için bekleme. Hayat kısa sen avukat olana kadar o adam ölürse pişman olursun hesap soramadığın için bunu düşün ve o şerefsizi şikayet et.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (236)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Yıllar önce uğradığım tacizle başa çıkmak için ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Gecmiste yaşadiklarim agir geliyor bunu nasil atlatabilirim? 14 cevap verildi
Geçmişimde yaşadığım bir travma yuzunden? 9 cevap verildi
Zor ve yorucu bir hayatım oldu. Bir sürü travmam var sürekli geçmişte yaşar hale geldim nasıl... 7 cevap verildi
Arkadaşlar Çocukluğumda Eniştemin Tacizine Maruz Kaldım? Sizce Bu Travmadan Nasıl Kurtulurum? Ne... 9 cevap verildi
Geçmişte yaşadığım travmaları ve özgüvensizliği nasıl aşmalıyım? 7 cevap verildi
Geçmişim psikolojimi çok bozuyor bununla nasıl başa çıkacağım? 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaramaz biri misin, yaptığın en yaramaz şey nedir?
  • Montella'nın "Bin tane zafere bedel bir maç oldu" sözlerine katılıyor musunuz?
  • Bahçeli müstakil bi eviniz olsa ne yaparsınız?
  • Gülüşünüz, güzelliğinize güzellik katıyor mu?
  • Sabah sabah siz de sinirlendiniz mi?
  • Evinizde hobi odası olsun ister miydiniz?
  • Son dönemde en çok şaşırdığınız ZAM HABERI hangisi?
  • Evleneceğin kişiyi tanımak için ne yaparsın?
  • Bir kadın iki kişiyi aynı anda nasıl sever ya bu nasıl bir denklem?
  • Sana aşık olan biri oldu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨