Arkadaşlar Çocukluğumda Eniştemin Tacizine Maruz Kaldım? Sizce Bu Travmadan Nasıl Kurtulurum? Ne Yapmam Gerekiyor?

Arkadaşlar malesef 7 ve 9 yaşlarımda halamın eşinin yani eniştem olacak alçağın, namussuzun istismarına ve tacizine maruz kaldım. O dönemler bizimkiler çalıştığı için bana halam bakıyordu. Halam bir yere gittiği an eniştem yani o sapık bana bunları yapıyordu. Tehdit ediyordu kimseye söyleme diyordu. Anneni babanı, halanı ve seni öldürürüm diyordu. Çocuk aklı çok korkmuştum bir kere kahvaltı yaparken halama anlatacak oldum eline bıçağı aldı halamın arkasına geçti bana sus diye işaret yaptı. Dün gibi gözümün önünde.. Ben 10 yaşındayken İstanbul'a yerleştik o şekilde ondan kurtuldum arada memleketi ziyaret etsek de onu hiç görmedim ama en son ziyarette gördüm hiç utanmadan ne kadar Büyümüşsün diye sarılmaya kalktı sarılmadım itekledim nasılsın? Okuyor musun? Diye sordu cevap vermedim o an herkesin içinde anlatıp onu rezil etmek istedim ama kim bana inanır ki? Aradan yıllar geçmiş, bu nereden çıktı? Demezler mi? Arkadaşlar bu yüzden moralim alt üst durumda yıllardır içimde bunu saklıyorum sizce bu durumdan nasıl kurtulurum? Ne yapmam gerek?
Arkadaşlar Çocukluğumda Eniştemin Tacizine Maruz Kaldım? Sizce Bu Travmadan Nasıl Kurtulurum? Ne Yapmam Gerekiyor?