Aile travmaları ve çocukluk tacizi sonrası hayata nasıl tutunurum, bu acı nasıl geçer?

Çocukluğumdan beri düzgün hayatım yok annem babamı aldatıyor başkalarıyla küçükken annemin konuştuğu başka bir adam bana taciz etti yani daha çok şeyler var detaya girmicem çocukluğum travmalarla geçti küçücük bir çocuk intiharı nasıl düşünür dimi düşünüyordum ama annem vazgeçmedi yaptığından yaşım 25 ve hala devam ediyor annem babam ise farkında ama bilmemezlik yapıyor bir şekilde katlandım bu olanlara ama erkeklere karşı içimde bir nefret vardı kimsenin bana dokunmasını istemiyordum ve sonra biri çıktı karşıma aşık oldum ölesiye 5 yıl beraberdik ilk kez bir erkek bana dokunduğunda korkmadım tiksinmedim ona zamanla güvendiğim için hayatımı ailemi anlattım başkasından öğrenmesin benden öğrensin diye ve sonrasında ailesine anlattı ailesi de beni istemedi o da ailesinin dediğini yaptı beni yarı yolda bıraktı ve sonra başkasıyla nişanlandı ayrıldığımızdan 1 ay geçmeden çok detaylar atladım arkadaşlar çünkü yaşadıklarım anlata anlata bitmez bıktım bu hayattan hiç yüzüm gülmedi hep ağladım her gece tek başıma şu an yazarken bile ağlıyorum özür diliyorum içimi dökmeye ihtiyacım vardı

Aile travmaları ve çocukluk tacizi sonrası hayata nasıl tutunurum, bu acı nasıl geçer?