Öz abim tarafından çocukken tacize uğradım çocukluk travmalarımdan nasıl kurtulurum?

20 yaşindayım 11 yaşimda bir gece abim tarafımdan tacize uğradım bu durumu unutamıyorum her saniye aklıma geliyor aklımdan hiç çıkmıyor aileme hep söylemek istedim cesaret edemedim sustum kimseyi hayatıma alamıyorum biri ne zaman çıkma teklifi etse ya da dünürcü gelse aklıma yaşadıklarım gelip geri çekiliyorum çok utanıyorum kafamı yastığa koyamıyorum ortaokulu bitirip liseyi yatılı okula gittim orada rahattım imam hatipti abimi ailemi görmüyordum unutmuştum bile evim okula çok yakın olmasına rağmen yatılıya gittim daha sonra üniversite sınavını kazanamadım yine başvuru yaptım ama unutamıyorum yaşadıklarımı intihara kalkışım oldu ama ondada midem yıkanarak kurtuldum günlerim kabus gibi abim bile diyemiyorum ona karşi öfkem bitmeyecek evli allaha dua ederdim inşaallah onun kızı olur diye kızı oldu bilmiyorum onlar mutlu ama benim hayatım bitti sanırım kimseye anlatamadıklarımı buraya anlatmak istedim

Öz abim tarafından çocukken tacize uğradım çocukluk travmalarımdan nasıl kurtulurum?