Yıllar önce uğradığım tacizle başa çıkmak için ne yapmalıyım?

Uzun diye okumamazlık yapmayın bir bakın lütfen.

Küçükken başıma gelen bu olay hayatımın her yerinde karşıma çıkıyor. Geçmişi geçmişte bırakamazsın her an peşindedir. Anlatmak için uygun kelime bile bulamıyorum şu an yazarken bile gözlerim yaşla doldu. Bir adını koyamadığım şerefsiz 7 8 yaşlarındaydım beni taciz etti Allah kahretsin. hayatımın her anında aklıma geliyor. Bir saniye unutup güldüğümde yine aklıma geliyor sonra kendime kızıyorum güldüğüm için. Kimse bilmiyor bunu, aile desen var yok arasında. Kendime bir yol çizmeye karar verdim. Eğer bunu yapmazsam iyice dibe batacağım.

Anladım ki beni bir tek çalışmak ve okumak kurtarır. Bu sene durum elvermediği için üniversiteye gidemedim ama seneye inşallah hukuku kazanacağım taktım kafaya ve son olarak hayatımı kurduğumda o şerefsize anlatacağım hayatımı nasıl mahvettiğini, benden çaldığı yılları! İşte o zaman o benim değil ben onun kabusu olacağım!. Bunları bu kadar kararlı söylüyorum ama şu an yaşadığım an üzüntü karamsarlık çaresizlik. Çaresizliğin verdiği sinir. Ne yapacağımı bilmiyorum
Yıllar önce uğradığım tacizle başa çıkmak için ne yapmalıyım?