- +1 yıl
Bir insanın sözleri ve davranışları ile çelişki olduğu zaman biri birini zihnimde dibe çekiyor. Yaptığı ve yapacağının, tüm eylemler gözümde olmuyor.
O nedenle ikisi de bir ahenk içinde olmalı diye bakıyorum. Diğer taraftan söz de hata olabilir ister istemez bazı zamanlar agresif olabilir; işte bu zamanlar davranışlar sözlerden daha yüksek sesle konuşur. Bu da belki tolere edilebilir.30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- u+1 yıl
Ben konuyu başka yere çekeyim, söz gümüşse sükut altındır.
Söz ağızdan çıktıktan sonra onun esiri olursun.
Bu saatten sonra ne davranışın önemi kalır ne sözün. Önemli kısmı ne hakkında ne söylediğin. İşitilmesi gerekenleri mi söylüyorsun yoksa işitmesini istediklerini mi...
Orta yolu şu: Çok konuşmadan, sözler vermeden iletişim halinde olmak. Kimseye kendinle yakın olduğun kadar olmamak.10 Yorumla Davranışlarla kanıtlanan sözler. Hem sözler hem davranışlar oldukça önemlidir fakat biri diğeri olmadan bir işe yaramaz. İçi boş olan sözler ve herhangi güzel bir söz içermeyen davranışlar da boş gelir bana.
40 Yorumla- +1 yıl
Arkasında durulmayan boş sözlerle kendinden haberi dahi olmadan yaşayan insanlar yerine, yaptığı davranışın güzelliğinin farkına bile varmaya insanlar daha kıymetlidir.
30 Yorumla Bu soruda ince bir ayrıntı var; Birbiri ile tutumlu değilse, ne söylenen ne gösterilen davranışın bir önemi veya anlamı yoktur.
10 Yorumla- +1 yıl
Sözler gelip geçer ama davranışlar kalıcı bir iz bırakır.
10 Yorumla - +1 yıl
Her ikiside.. söyledikleri ve yaptıkları uyumlu olucak.
10 Yorumla - +1 yıl
Her zaman söylerim benim için altı doldurulmayan her söz boştur. Bir söz arkası davranış ile desteklenir, doldurulursa anlam kazanır. Boş sözlerle vaad vermektense davranışlar ile göstermek çok daha etkilidir.
Basit bir özür bile eğer davranış ile desteklenmezse anlamlı olmaz. O yüzden sözlerden ziyade davranışlara güvenir, onları gözlemlerim.50 Yorumla - +1 yıl
İkisinin birbirini tamamlaması ve doğrulaması gerekir ama yine de davranış, bir adım öndedir çünkü davranış bir nevi kanıttır. Davranışa yansımayan sözlerin bir anlamı olmayıp hepsi yalan olabilirken, sessizce de olsa güzel bir davranışın anlamı ve elle tutulur bir gerçekliği vardır.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 463 cevap paylaştı. Sözlere uyumlu davranışlar desek, sonuçta bir söz bir insanin neresinden doğar aklından mi kalbinden mi dilinden mi bunun ayrımını ancak davranışlar verir ve hangisinden çıkarsa çıksın sözün anlamı değişir manasi doğduğu yer ile dokunduğu yerdir sözün
10 YorumlaKanka hepsinin mk anlıyorum ben artık gözünü kırpışından yalan hepsi alayı yalan Ankara ayağını denk al !
12 Yorumla- +1 yıl
Bıktın dimi her şeyden :D
- +1 yıl
Sözler etkiler, davranışlar şekillendirir.. Sözlerinden etkilendikten sonra davranışlarında bunu sezemezsen işler karışır.. Yani başta sözler, daha sonra davranışlar önemlidir. Davranışlar bir tık daha önemlidir. Bilmem anlatabildim mi..
10 Yorumla - +1 yıl
Benim için mühim olan şey. Davranışlar mesela örnek vereyim. Kocan kalkıp sana seni sevdiğini söyler ama seninle hiç vakit geçirmez. Hiç konuşmaz. Hiç ilgi göstermez sevdiğini söyler ama aslında sadeve geçiştirmek istediği için öyle der ama kadınlar davranışlardan eşlerinin onlara ne kadar değer verdiklerini anlarlar.
20 Yorumla Denilen sözlerin genelde tersi çıkar. Yok ben sinsi değilim yok ben şuyum.. Hiç inandırıcı gelmiyor insan zamanla karşıdakini duruşu ve davranışlarıyla tanır.
10 Yorumla- +1 yıl
Mühim olan davranışlar benim için. İnsanlar söylediklerini hareketleri ile desteklemediği sürece duyduklarımın bir ehemmiyeti yoktur.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 764 cevap paylaştı. Boş sözlere gerek yok. Önemli olan söylenenleri gerçeğe dökmek, davranışlara yansıtmak, her hareketinde hissettirmektir.😪
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Önce sözleri sonra özleri gördüğümüz için ilk başta değer verip verdiğim değeri kaybediyorum daha dikkatli olmalıyım...
10 Yorumla- +1 yıl
İkisi de önemli. Söze ve davranışa bakarım. Birbirini tutuyor mu diye.
10 Yorumla - +1 yıl
İkiside birbirini tutmalı.
Söz verdiği gibi davranması gerekir.10 Yorumla - +1 yıl
31 bin kez yazdımm ama yine yazayımm
LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR10 Yorumla Davranislar önemli eger sözlere bakarsak ohooo herkes dünyayi ben yaratim havasinda
10 Yorumla- +1 yıl
Her ikisi de, ağzından çıkan kelimeleri davranışlarıyla hissettirmeli
10 Yorumla - +1 yıl
Verilen sözlerinin davranışa yansıması, her ikisi de önemli.
10 Yorumla - +1 yıl
Davranış tabii ki Hocam. Ne yapayım boş lafları. Uygulanıyormu uygulanmıyormu önemli olan bu.
10 Yorumla - +1 yıl
Sözün davranışla onaylanması😂
Klaus reiss görseli iyi olmus😂😂10 Yorumla - +1 yıl
Sözlerin hiçbir anlamı yok, davranışlara yansıtamadığın sürece.
10 Yorumla - +1 yıl
Her ikisi de söz kırar insanı kötü ters davranış yaralar...
10 Yorumla - +1 yıl
Sözden çok icraata bakarım ben.
Bazı lakırdılar havada kalıyor hoş olmuyor.10 Yorumla İkiside çok önemli, biri kötüyse diğeri iyi olsa bile benim için hiçbir önemi olmaz.
10 Yorumla- +1 yıl
Davranışları da sözleri de önemli. Ama içten yakalayabilirsem, yemede yanında yat.
10 Yorumla Davranışlar tabi ki. Söz gelip geçicidir, aldatıcıdir. Ama davranışlar her şeyin kanıtıdır.
10 Yorumla- +1 yıl
İkiside önemlidir ama karşılastır dersen davranış derim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 12b cevap paylaştı. Davranışlar sözlerin uygulamadaki halidir. Biri bir söz vermiş ve yapmamışsa o kişiye karşı soğurum
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
İkisi de ayrılmaz bir bütün. Birini sevdiğini söylüyorsan belli de etmelisin.
10 Yorumla - +1 yıl
Kleopatra Antonyusa ne demiş:
- Gösterilmeyen sevgi pek çok kez sevgi olmaktan çıkar, köpeklerin olsun öyle sevgi demiş, tabi ki de davranışlar sözler aldatıcı olabilir.10 Yorumla - +1 yıl
Elbette davranışlar insanlar için güzel sözler söylemek ve güzel sözler vermek çok kolay ama sevgisini saygısını davranışlarıyla gösteren ve bunu hiç dile getirmeyen insan benim için çok özel oluyor.
10 Yorumla Davranışlar tabi ki sözde herkes mükemmel ama söylediklerini davranışa dökmeye gelince herkes kalıyor onun için davranış
10 YorumlaDavranışlar önemli. Biri sana iyi davranıyorsa zaten iyi de konuşur genelde. Öbür türlüsü kişilik bozukluğu bence
10 Yorumla- +1 yıl
hep derler ya lafa bakma icraat önemli diye bence de öyle
10 Yorumla - +1 yıl
Söylediği sözleri davranışlarıyla belli eder zaten. O yüzden ikiside aynı şey.
10 Yorumla Davranışlar. Bir insanın sözlerine inanmamak gerekiyor. Dili olan konuşuyor sonuçta.
10 Yorumla- +1 yıl
İkiside çok önemli benim için biri olmazsa diğerinin anlamı olmuyor.
10 Yorumla - +1 yıl
Tabii ki davranışlar tutulmayan sözün bir anlamı olmaz
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Davranışlar cin bey :D
23 Yorumla- +1 yıl
öcüüü
- Cevap sahibi+1 yıl
hatırlamadın :D
- +1 yıl
Hatırlamam :D
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
İkiside önemli zaten sözüyle davranışları birbirine uymayınca belli oluyor ne oldukları😂😂😂
10 Yorumla - +1 yıl
Davranışların ve sözlerin birliği.
10 Yorumla - +1 yıl
Gözler ve davranışlar.
10 Yorumla - +1 yıl
Mühim olan davranışlardır.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. davranışlar önemli
10 Yorumla- +1 yıl
Benim için davranışlar önemli
10 Yorumla E tabiki davranışlar.
10 Yorumla- +1 yıl
Yaptığıyla söylediği birbirini tutması lazım
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. İkiside , en çok davranışlar..
10 YorumlaDavranışa yansımayan sözü neyleyim
10 YorumlaDavranışlar. Sözler tutulmuyor.
10 Yorumla- +1 yıl
Davranışlar önemli benim için 🌺
10 Yorumla - +1 yıl
Davranışlar, sözlerden sadece yalan damlıyor.
10 Yorumla - +1 yıl
Davranış daha mühim benim için
10 Yorumla - +1 yıl
Önemli olan söz davranışın bir önemi yok
10 Yorumla - +1 yıl
kesinlikle davranışlar
10 Yorumla - +1 yıl
Davranis. Laflara karnimiz tok
10 Yorumla - Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?