"Bir insanın gerçek benliğini görmek istiyorsan ona hayallerini sor" sözüne katılıyorum. Bu yüzden hayallerim diyorum. Çünkü konuştuklarımdan her zaman benliğimi yakalayamazsınız. Ya da tavırlarımdan. Ama hayallerim bütünüyle beni yansıtır. Bu yüzden birini tanımak istediğimde ilk hayallerine bakarım ☾
Ne kadar da doğru. Davranışlar sözlerin kanıtıdır. Her insan dilinden güzel şeyler söyler ama davranışları dilini yalanlar. Hemde her seferinde ve yine yeniden söylediklerini unutup (ya da amaaaannn nolcak deyip) tam tersini yapar.
Bir insan kafasında kurup kurup eğer ki ona inanıyorsa bu dediğiniz doğru olur. Ama genel olarak tanıdığınız birinin sözünüde bilirsiniz davranışınıda tabi ki güven duyuyorsanız ama güven yok ve şüphe varsa her şey çöp olabilir...
Çöp olsun diye azami gayret sarfedeneler birde karşıdakine kafasında kurup kurup ona inanıyor, güvenmiyor, şüphe ediyor gözüyle bakıyor ise kimin elini taşın altına koyduğu bellidir aslında. Az önce bahsettiğim söyledikleri ile yaptıkları başka olan birinin, aksam söylediklerini sabah unutup tam tersini yapan birinin davranışlarının sözlerini kanıtlamadığından bahsettim. Davranışları açık seçik ortada ve görünüyorsa karşıdaki kişi neden kafasından kursun ki. Haaa davranışları yanlış anlıyor ve kuruyor işte diyorsanız o zaman davranışlarda büyük sıkıntı olduğunu itiraf etmek olur bu.