AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
201Cevap
Gelecek güzel ve yalnız ülkem için neler gösteriyor acaba?
Ne olacak bu Yengeç kardeşinizi hali ha? Hadi söyleyin bakalım?
Sorum şu olacak..
Gelecek ayda beni bekleyen sorunlar nelerdir?
Şimdiden teşekkür ederim
2 3 yıl hayatım çok kötü geçti yanlizlik bakalım 2020 de nasıl olucak
Fala inanma falsizda kalma demişler gelecegim nasıl olacak acaba
Tarot sadece insanların resimli kartlara anlamlar yükleyip kişinin duygu ve düşüncesini öğrenmek için Allah'tan niyet almaktir. Yanı bir nevi dua etmek. Allah'tan istemek. Fal değil.
falların gerçekliği nedir herhangi bir kanıtı varmı?
Bana kuleden düşüş geldi yanindada asılı adam hadi bakalım
İnanmadığım için sormuyorum. Ama bir eğlence olarak bakılabilir.
yıllardır baktırırım hep kısmetm kapalı hep yanlızlık :(
Her mevsimden daha farklı bir şey çıkacağına inanmayanlardanım.
bunlar hepsi batil inanc insan kaderini kendisi çiziyor nasil yasamak istiylrsan oyle yasarsjn
Geçen sefer yorum yapmadını bu sefer yapın lütfen , neler bekliyor beni
Tarot falını çok merak etmişimdir, bu mevsimde neler yaşayacağımı çok merak ediyorum.
Sevdigim kişi ile bir araya gelebilecek miyim
Demir:
Öncelikle selamlar.. Sen sevdiğin kişi hakkında olumlu düşünceler içerisindesin. Aranızda bazı problemler var ama aşılmayacak türden değil. Kartlara baktığımda bunu görüyorum ve samimiyetle söylemeliyim ki sabırlı olursan her şey daha güzel olucak. Sevdiğine karşı da küçük jestler ile onun kalbini daha da sana yaklaştırman senin için önemli bir adım olabilir diyorum. Hoşçakal görüşmek üzere
Aşk hayatımda bir kıpırtı olacak mı acaba?
Katiee Vise :
Merhaba aşk hayatınızla alakalı aslında birazcık zaman gerektiğini söyleyebilirim yani 2020 yılının Şubat ayı gibi biri ile tanışabilirsiniz ve gerçekten ilk gördüğünüzde kalbinizin atmasını sağlayacak bir insan olarak görünüyor ve bu insanları çok güzel bir ilişki yaşayacaksın adında veya soyadında M ve E harfi yer alabilir ve sizin için seçmiş olduğum kartlarda bu şekilde cevaplar almaktayım görüşmek üzere...
Sorum şu:
Evlenebilecek miyim
Katiee Vise:
Merhaba ilk olarak kartlarınızla birazcık seçici bir insan olduğunuzu söylemek istiyorum fakat evlilik açısından da aslında yeni gördüm ben sizi çünkü gerçekten hayatınıza giren veya girebilecek olan kişiyle mutlu yaşamayı ve kesinlikle güven durumu olmasını istiyorsunuz ama evlilik konusuna açıkçası tam olarak net bir şekilde cevap verecek olursam 2021 yılında evli görmektesiniz ve güzel bir hayatınızda olacak tanışacağınız kişiyle de 2020 yılında tanışacaksınız.. Teşekkür ediyorum görüşmek üzere...
Teşekkürler :)
Sağlık istiyorum sadece.
Demir:
Öncelikle merhabalar. Kendini umutsuzluğa hapsetmişsin zaman zaman ve adeta içine kapanmışsın. Sağlık konusunda talihsizlikler yaşamışsın ve bu seni üzse de artık sağlığının düzeleceğinin haberlerini sana verebilirim. Kendini bu konuda ferah tutmalı ve sabırlı olmasın. Hoşçakal sevgiler...
Çok doğru. Teşekkürler.
geleceğimde aşk varmı?
Demir:
Merhaba sevgili cd_sude. Çektiğim kartlar hayatına girmek isteyecek yeni birini gösterdi. Aşk konusunda geçmiş belirsizlikler sebebiyle geleceğe de biraz çekimser bakar halde gördüm seni. Hiç endişen olmasın cd_sude. Kısmetinin açık olacağı bir döneme gireceğini gördüm. Özellikle Şubat başları senin için yeni bir aşka işaret ediyor.
Inanmiyorum ama bakiyorumda ole bisi😊😂
Demir:
Öncelikle merhabalar.. İnanmamanı bence inanma ile belki değiştirebiliriz. Senin için çektiğim kartlarda adım adım yükseleceğini görüyorum. Bu çok güzel bir değişimi de beraberinde getirirken seni ferahlatacak olan adımları da attığında hem iş hem de aşk hayatında önümüzdeki yıllarda değişimleri, fırsatları ve ferahlamayı yakalayacaksın. Görüşmek üzere...
Bu kış beni ne bekliyor açıkla
Demir :
Merhaba sevgili Sinakaplan. Senin için çektiğim kartların öncelik olarak sosyal çevrende yaşanacak değişimleri gösterdi. Güzel bir karakterin var, bazen çevrende sana olan olumsuz düşünceleri fark edemiyorsun. Herkesi kendin gibi iyi niyetli düşünmemelisin Sinakaplan. Burada sana güler yüz gösteren ama enerjisi ile sana olumsuz bakan biri yansıyor çevrende. Önümüzdeki süreç adına yoğunluk sosyal çevrendeki değişiklikleri göstermiş Sinakaplan.
kesinlikle doğru tespit gibi tespit
İçimde ki kış ne zaman biter tarih hanimmmm😂😂
Tarot*🙄😄
Demir:
Merhaba Vaveylaaaaa41. Destemdeki kartlar senin yüreğindeki evhamları gösteriyor. Hayatında genel manada bir belirsizlik durumu dikkatimi çekti, aslında aşılamayacak bir sorun veya sıkıntı görmedim. Burada özellikle özel hayatın konusunda alacağın hiç beklenmedik gelişmeleri dile getiriyor kartların. Önünde 3-4 ay kadar bir süre gördüm. Hayatına yeni bir yön vereceğin süreye işaret göstermiş sevgili Vaveylaaaaa41.
Teşekkür ederim
Bu kafa karışıklığından ne zaman kurtulurum?
Demir:
Merhaba _Lil-SoullesS_, nasılsın? Öncelikle kartlarım sende olan enerji yoğunluğunu gösterdi. Potansiyelinin olduğunu ama bunu yeteri kadar kullanamadığını görüyorum. Sendeki bu kafa karışıklıkları, odak noktanı iyi ayarlayamadığından oluyor. Lakin yaşayacağın bir toparlanma ile özellikle sana gelecek 2 farklı haberin ardından (bu parasal bir konuya işaret gösteriyor) önünü daha net göreceğin ve bu karışıklıklardan kurtaracağını gösteriyor. Şubat sonlarına tekabül eden süreç senin için özel olacak, buna da dikkat etmeni tavsiye ederim.
bu yıl beni bekleyen mutluluklar nelerdir
Demir:
Merhaba Yapboz79. Kartlarım bana önümüzdeki sene içerisinde yaşayacağın sıcak soğuk durumları gösteriyor. Öncelikle maddi anlamda ciddi kazançlar elde edeceğini, burada kendi adına yapacağın bir girişim halini görüyorum. Sosyal çevrende ve ailesel bazı konularda can sıkıcı durumların olacak, bunu da eklemek isterim. Önümüzdeki sene genel olarak maddiyatına fayda sağlayacak Yapboz79.
teşekkür ederim
Aşk hayatım nasıl olacak?
Katiee Vise :
Merhaba aşk hayatınla alakalı çekmiş olduğum kart sana biraz da mantığınla hareket etmen gerektiğini söylüyor. Duygusal birisin ve genelde kalbin ile hareket ediyorsun. 2 ay için de birinden beklediğin bir haberi alabilirsin birinin sana geri dönüşü var canım. Ama çok iyi karar vermen gerekebilir. Teşekkürler :)
Rica ederim
Teşekkürler
Fala inanmayıp falsız kalanlardanım :)
2020den tek beklentim 6 ay yurt dışında kalmak
Fala inanma falaız kalma
Fallara inanmayın büyük günahtır
tarot gerçektenden doğru çıkıyopr
Maalesef yetişemedim hiçbir yere yetişemiyorum
Gelecekte ne tur sorunlarla karsilasacagim
İsterim ya bende bende
Falara gerçekten inanan var mı
2020 yılında tayin olucakmıyım?
Neden cevap vermiyorsun bana
Katiee Vise:
Hoş geldin canım. Senin için çektiğim kartlarda hayatında olan gelişmelerin olacak olan güzelliklere dair hazırlıklar taşıdığını görüyorum. Emeklerinin karşılığını alacağın önemli fırsatları yakında görmeye başlayacaksın. Kendini ferah tut derim bence önümüzdeki yıl bir yükselme ve yer değişimi sana görünüyor. Kendine iyi bak selamlar…
Ay Allahım İnşallah olur çok teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum ama ne bilim senin soruyu görünce bir de sana sorayım dedim çok teşekkürler :)
Ne zaman evleneceğim?
Katiee Vise:
Merhabalar kartlarınıza baktığın zaman 2 ay gibi bir zaman içerisinde maddi anlamda bir ferahlama ile birlikte 2020 yılı içerisinde de güzel bir adım atacağınız bir ilişkiyi gördüğümü söylemek istiyorum. Her şey gönlünce olsun..
Aa çok güzel teşekkür ederim 😊❤️
Ay ne desem bilemedim. Ben ne zaman zengin olacam
Parasal konuda nasıl olucam acaba 🤔🤔
Katiee Vise:
Merhaba sizin için seçmiş olduğum kartlarda bir süredir kendinizi sıkılmış ve bunalmış hissediyor olabilirsiniz ama bunun pek çok nedeni var.. Yaşamış olduğunuz maddi sıkıntılar söz konusu ama önümüzdeki ay içerisinde de birinden bir teklif alabilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun
Ben o teklifi hep bekliyorumda gelmiyor malesef
bir baktırmak gerekir
Bekliyoruz. Neler olcak :)
Hayalini kurduğum kendi işimi ne zaman kuracağım?
Fala asla inanmıyorum.)
Madem okadar bılıyorsun kendı gelecegını okusana ,
Aşk hayatımda beni neler bekliyor?😂
Katiee Vise :
Merhaba aşk hayatınızla alakalı eğer ki hayatınızda veya kafanızda herhangi biri var ise önümüzdeki günler içerisinde çok güzel gelişmeler sağlayacağını söylemek istiyorum... Eğer ki hayatınızda biri yoksa 1 veya 2 ay içerisinde 1 kişi ile tanışıp yeni bir ilişki için adım atabilirsiniz ve bu kişinin çok düzgün bir insan olduğunu söyleyebilirim aşk hayatınızdaki endişelerinizi anlayabiliyorum çünkü çok ciddi anlamda güven problemi yaşadığınızı söyleyebilirim... hakkınızda hayırlısı olur umarım görüşmek üzere
Inanmıyorum ama bakmadan da duramıyorum. 😂
ne olacak benim sonum
Aşk hayatımı merak ediyore😂akrepim
o gün gelsin sorumu sorarım :)
fala inanma ama falsiz kalma
Falımız da eksik kalsın :)))))
mutluluk ve fırsatlar beni bekliyor olmalı
Tarot ilgimi çekmiyor, inanmıyorumm
İnanmıyorum böyle şeylere
Fala inanmıyorum
Beni neler bekliyor acaba?
ben ne zaman zengin oluyorum
İtibarlı bir aşk için çekin lütfen 😋
Evet lütfen aşk için cekin☺️☺️🥰🥰🙈
Katiee Vise :
Merhaba canım senin için seçmiş olduğum kartta aşk konusunda endişeli ve karşında kim olursa olsun güven sorunu yaşadığını görüyorum. Hayatında biri yoksa yakın zaman içinde girebilir ve yeni bir aşk görünmekte ama bu güven sorununu aşman gerekebilir. Aklında biri var ve bu insan sana yaptıklarını bir şekilde ödeyecek. teşekkürler
Tesekkur ederim ama aklimda hic kimse yokki🙅♀️🙅♀️
kaçırmışım yazık oldu
Ciddi ciddi bu işe de girdi mi ks😅