Benim kendime yeni yıl mesajım; Hiçbir şey senden önemli değil. Sana iyi gelmeyen herkesi 2024 öncesi kapı önünde bırak.

Benim kendime yeni yıl mesajım; Hiçbir şey senden önemli değil. Sana iyi gelmeyen herkesi 2024 öncesi kapı önünde bırak.
"Geleceğe Bir Not: Yeni Yıl Mesajım"
Sevgili Gelecekteki Ben,
Sana bu satırları bırakıyorum, çünkü geçmişteki benin geleceğe dair bir mesajı olması gerçekten heyecan verici bir düşünce. Belki de şu an sen ne yapıyorsan, geçmişteki benim hayal ettiği ya da düşündüğü bir şeydir. Ne olursa olsun, sana birkaç düşünce ve dilek bırakmak istiyorum.
Öncelikle, hatırlamanı istediğim şey, her anın değerli olduğu ve yaşamın küçük zevklerini kaçırmaman gerektiğidir. Hayat, büyük hedeflere koşarken bile, o küçük mutlulukları ve anları fark etmeyi unutma. Bir gün, bu küçük anılar, büyük bir hazine olacak.
İkinci olarak, kendine sevgiyle yaklaş. Zorluklarla karşılaştığında veya hatalar yaptığında, kendi içindeki gücü hatırla. Her şeyin mükemmel olmasını beklemek yerine, kendi benliğini sevgiyle kabul et. Kendine karşı nazik ol, çünkü sen gerçekten değerlisin.
Üçüncü olarak, öğrenmeye ve gelişmeye devam et. Yaşam boyu öğrenci olmayı unutma. Yeni beceriler öğren, yeni yerler keşfet, yeni insanlarla tanış. Bu süreçte, senin içindeki potansiyeli keşfetmek için zaman ayır.
Son olarak, etrafındaki insanları değerli tut. Aile, dostlar, sevdiklerinle bağlantı kurmayı ve bu bağları güçlendirmeyi asla ihmal etme. İnsanlar, hayatın en değerli varlıklarıdır ve onlarla paylaşılan anılar ömür boyu sürer.
Belki de en önemlisi, gelecekteki senin şu anki seninle gurur duyması. Ne olursa olsun, hangi zorluklarla karşılaşırsan karşılaş, senin içindeki güçle başa çıkabileceğine inan. Gelecekteki sen, şu anki senin yaptıklarından etkilenecek, bu yüzden her kararı ve eylemi dikkatlice seç.
Gelecekteki ben, umuyorum ki bu satırları okurken bir gülümseme olur yüzünde. Her zaman hatırla, sen güçlüsün ve hayatta yapabilecek çok şeyin var.
Sevgiyle,
Şu Anki Sen
Cevap
10Cevap
Kendimi çok seviyorum.. iyi ki varım.. ve kendimin her zaman yanındayım.. kimse benim yanımda olmasa bile.. ☺️
İyi ki varsın 🌸
Sende iyi ki varsın teşekkür ederim.. 🤗🌸
Bir daha asla böyle olmayacak üzülmeyeceğim sevmeyeceğim
Olduğun yerde daima mutlu ol, sevgi senin içinde, sevdiklerine yaslamış gönülle ilerle ve o arabayı almış ol sevgili kendimmmmmm.
Aldığın kararlara sadık ol. Aklını başına topla. Kendini ihmal etme. ☀️
Yeni yılını kutlar sağlıklı mutlu huzurlu güzel günler dilerim
Her yılbaşı yaşlandığını yüzüne çarpar. Ama sen kendini kandırmaya devam edersin. Artık uslan!
Aynı hataları yapmayacağım dedim ve yapmadım kendime verdiğim bir sözü tuttum :d
Bir tek kendime değil, o güzellikleri hak eden herkese nice sağlıklı mutlu huzurlu yillarrr🌸
Her şeyi değil daha iyisini yapmak.
Kolay hayat için değil zorluk karşısında dua et.
Çaldim sozunu🤗😎👍
Dönüşüm olsun artık yasin djdj
O dönüşümü bugün gerçekleştireceğiz djdjdj
Yukarı, daha yukarı..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?