Bunu yazdim ve engelledim. Senden çok özür dilerim akyiğit. Seni hak etmedigin halde bu zamana kadar sevdigim için özür dilerim. Bu kaçıncı kapına gelipte elimde hayal kırıklıklarıyla dönüşüm. Bu kaçıncı seni 5 dk da olsa görmek için günümü berbat edişim uykusuz kalışım. Ben normalde uykuyu geri planda tutarim herkes için çünkü uyku benim için çogu zaman bi zaman kaybıdır. Ama sen artık uykudan bile değersizsin benim için. Ben hic seni kapımdan boş çevirmedim. Ama senin bu son davranişin mesajlarimi görmemek için interneti kapatman engeli kaldirmaman mesajlarimi gördügun halde yazmaman. Başkasindan arayınca şıp diye açman. Bu sevgiye layık olmadığını gösterdi. Seni de bidaha boyle asla sevmez. Gerci içki ve sigara bagimlisi olsaydim kizlarla gezseydim sana pislik gibi davransaydim eminim şu an sen benim kapimda olurdun. Ama değer bilmeyen birini prenses yerine koydum benim hatam affet. Hep kendi istediklerinin olması kukla gibi kullanman ve özellikle o 1 2 aylik insanlar için 4 yillik seni cok sevmiş olan bi insanı kırman son nokta oldu. Bu dünyada çalişan tek insan sen değilsin alt tarafi eczanede calisiyosun. 2 aylik kişiye istedigin kadar vakti yaratiyosun. Ben haftanin 7 günü gece caliştigim halde uyumadan seni görmek istiyosam ve sen ahmaklik edip boyle oyunlar deger bilmezlikler yapiyosan kusuruma bakma. Metrobüste otobuste sevgililer yanyana. Işten çiktiktan sonra gün bitmeden sevgililerini görme derdindeler. Bir çoğununda sevgisi yalan ama senin yapamadigini yapabiliyorlar. Bir söz gördüm bugün. Birisi sizin için doğru kişi olmadiğinda ama ondan ders çıkarmanız gerektiğinde, hayat siz ondan vazgeçene kadar kötü huylarini gösterir... Ne kadar dogru bir söz. Ben sana harcadigim parayi biriktirseydim dükkan açmiştim değmezsin. Aldığın borç dediğin 1600 TL yi bile agzina almiyosun paragöz. Bugün benden para istedin ve hemen attim sonra yine yüzsüz gibi kullandin beni. Benim sana ahım var yaşamadan ölme. Allah biliyo kimin sevdigini kimin deger bilmez oldugunu. Hakkımı da helal ediyorum çünkü seni mahşerde bile görmek istemiyorum. Sana harcadigim şeyleri hayallerimi gerçekleştirmek zengin olmak için kullanacagim ve günün birinde zenginliğim elbet karşina cıkıcak. Bugün metrobusle gelirken boğaz kenarında havuzlu yalılardan gördüm onlardan alıcam. Ben bu büyük sevgiyi aşkı o boğazın derin sularında boğdum. Sen kaybettin...
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Paradan bahsetmek yalı almak falan bana çocukca geldi bence hiç bişey demeden engellesen umursamasan kendisi seni bulurdu dönerdi
O bu hayallere inanmadigi için öyle yazdim. Ona degil hayallerime önem verdigimi anlasin diy
Anladım yazdığının hepsini okudum ve üzüldüm. Seni kırdığı çok açık sana böyle davranan bir insanı bence kabul etmemelisin hatta onu sende kırmak istiyorsan verdiğin parayı iste kız arkadaşıma borç vercem ihtiyacım var acil geri öde de emin ol çok utanır
Utanmaz ya bugune kadar ona o kadar iyilik yaptim. Bu sabah 30tl yol parasi istedi gonderdim bidaha bakmadi mesajlarima benle buluşmamak için ama çok seviyorum onu ya gerçekten
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama böyle bir insanı neden seviyorsun kendine saygın olsun abi çalışıyorsa sen niye yol parasını verdin saçma
Ya 21 yaşindayim çünkü ilk aşkım para verdim çünkü yaklaşik 1 yıl önce benimle telefonda konuşurken babası öldü. Ve ölmeden önce kızina benimle evlenmesini söylemişti. Ve işte bi çok güzel şey yaşadik tonlarca tesadüf ve mucize olaylar var
Çok haklısın ama tüm bu güzellikleri senin kadar onunda görmesi lazım kendini kullandırma lütfen değerini anlamadan teslim olma yeniden bir süre uzaklaş kıskandır bişey yap ama kendisi hatasını anlayıp özür dilemeli sende oyuncak değilsin
Evet işte bu yüzden boyle bi mesaj attim ve engelledim. Şimdi uzaklaşicam o dönnene kadar degerimi anlayana kadar. Ben fazla ilgi deger berdim ondan oldu. 4 yillik ilişkimizde bi çok kez köpek gibi döndü geri 3 hafta olmadan ama son gittiğinde 3 haftayi gecti dayanamadim ben yazdim sevmiyorum istemiyorum vs dedi. Ama ben konusmaya calistim
25 yaşındayım ve bir kadın olarak sana diyorum sevmiyorum istemiyorum diyeceği noktadaysa konuşma çünkü seni gözünden çıkartmış. Başkalarını tanıyıp burnu sürtünce döner veya tamamen vazgecer dönmez iki ihtimal var muhtemelen bu ilişki bitmiş. Onu ne kadar takmaz uzak durursan o kadar önemli olursun sosyal hesaplarına yeni iyi çıktığın fotolar koy birilerini takip et kıskanır önemsiyorsa bunun dışında kendini küçültmemeni tavsiye ediyorum ve kafaya takma
Ya umarım bitmemiştir ne onu ne de kendimi başkasiyla hayal edemiyorum. Ne kadar sevmiyorum istemiyorum dese de buluştuk geçen hafta ve hâlâ benle evlenmekten söz ediyodu şaşkoloz ve elimi yanlislikla kendi tuttu sonra çekti ben tuttum gülmemek icin dudagini işirdi falan
Seni umursamıyor işte daha neyin peşindesin
Umursasin dönsün pişman olsun. Dhaa önce döndü
Dönmez
Niye