Güncellemeler
+1 yıl
Dostlar ben ona ne yazsam diye düşünüyorken o bana küçük sevimli bir kızın annesine suratına ne sürdün, poka benziyor diye bir video atmış. Bu iletişim başlatmak mı? Bana laf mı soktu anlamadım
Güncellemeler
+1 yıl
Bu videoyu attım , çok mu yürümüş oldum
www.instagram.com/.../?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
www.instagram.com/.../?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yok yok atma o ne öyle ya klişe geldi o zaten yazar istemeyen yazmaz begenen o
Biraz önce küçük kız videosu göndermiş
Wwhhaaattttt valla aranizda ne geciyo anlamadim ama attiysa at ozaman ne diyem
İlk adımı o attı diye bende başı küçük kız videosu attım, hani şu artık beni hiç sevmiyorsun hep paylıyorsun ağzımı kır bari kanat öleyim diye bir video vardı ya onu attım 😄
Awk bana böyle bir mesaj gelse konuşmak istediği için attığını anlayamam 😅😅
Biraz önce bana video atmış iyi mi :)
Yaaa kalbi temiz insan🤩🤩 ne şanslı biriymişsin sen öyle be 😄
Ay çok teşekkür ederim. Bugün bir ritüel yaptım o mu işe yaradı ki dedim bende
Onlar işe yaramaz bence de sen bilirsin 😅 ama tam sen bir hamle yapacakken karşındakinin yapması kadar hoş bir şey yok 🤩
Evet yazık rahatladım :)
😅👍🏻👍🏻
Mesajın devamı gelmedi biliyor musunu
Niye
Belki birşeyler dusunurduk diye de neyse.
Ya aklıma ne geldi. Bu yanında biri varda ona ispat olsun diye mesaj atmış olabilir mi? Bak mesaj atıcam anında cevap verecek givi bir iddialaşma olabilir mi?
Yorumumu şikayet mi ettin 😂😂 komik ya cidden şaşırıyorum nasıl insanlarsınız.. 🤦🏻🤦🏻
Niye şikayet edeyim ki? Ne alaka? Küfürlü konuşup durduğun için uyarı yemiş olabilirsin
Küfürlü konuşup durduğum için mi? Nerde küfürlü konuşmuşum da bunu söylüyorsun? Yaz*sana ba*na bi dediğim mesaj şikayet edilmiş 😄 sen veya sa*lağın ger*izekalının biri yorumu şikayet etmiş gelir görür diye ortaya yazdım, insanlar hakikaten m*al, ben sorunu tartışalım diye yaz demiştim yoksa bana ne ya çokta umrumda, burdaki herhangi bir and*aval yorumumu şikayet etmiş. Gelde gülme, sende küfürlü konuşup DURDUĞUN için diyorsun, sanki bir sürü küfür etmişim gibi🤦🏻🤦🏻🤷🏻😄 neyse bunu okuduktan sonra yorumlarımı tümden silersen sevinirim, bu tarz saçmalıklara gelemiyorum. Teşekkürler.
Hiç eleşitirilmeye ya da onaylanmaya gelemiyor musunuz? Ben sizi şikayet etmedim ki burada işine gelmeyen bir yorum görünce şikayet ediyorlar zaten. Bunu bu kadar olay yapmanızı da anlayamadım. Awk yi kasdettim küfür derken. Öyle yorum yazıp duruyorsan ister sinirlen ister çıldır o küfür oluyor. Hem de cinsiyetçi bir küfür ama işim olmaz. Bana ne de ünlem olarak kullandığın bir küfür için seni şikayet edeyim. Üstelik olumsuz bir şey de konuşmamışız hakaret yok bir şey yok. Anlamak zor insanları ve seni de
Ben haksızlığa gelemiyorum, yapmadığım bir şey için o muameleyi görmek canımı sıkar, küfür edip durduğun için demişsin, olayın en başında awk yazdım sadece ve 1 kere sanki bir sürü küfür etmişim gibi, bunu ne amaçla söylediğimde ortada, cümle eki gibi kullandığımız aslında gerçek amacına hizmet etmeyen bir kisaltma, bunu hepimiz biliyoruz, dallandirip budaklandirilacak bir yeri yoktu😄 ayrıca şikayet konusunu da 2. yorumumda ortaya söylediğimi de ifade etmiştim 😉 evet anlaşamıyoruz ve anlaşmak gibi bir niyetimiz de yok, konuşmalarına bakınca seninde benimde 😄 tepkim şu, hesabın askıya alınır diye bildirim gelmiş saçma sapan bir konudan, trajikomik yani, sen ettiysen komik, başkası ettiyse ap*tallik çünkü başkasını alakadar etmezdi bu konu ve bu şekilde anlattım zaten.. neyse neyse, sil kanka yorumları daha fazla tartışmaya gerek yok 🤗
Ya tartışacak bir şey yok, şikayet etsem ettim derim tanımıyorum etmiyorum çekineceğim bir şey yok. Beni de işlerine gelmeyen yorumda çok şikayet ettiler , yorumum da kaldırıldı, hesabın askıya alınacak dendi ve de hiç alınmadı. Bu kadar dert edecek bir şey yok
Dert değil canım dert etmiyorum amacım sorunu anlatmakti sadece 😄 sana da sen şikayet etmissin diye doğrudan bişey demedim aslında, hala öyle gibi algılıyorsun ama değil yani 😄
Hayırlısı ya, salla 😄
Hayırlısı be, sallayalim 😄
gelir gelir
Biraz önce kendiliğinden küçük tatlı bir kızın annesine pok suratlı dediği videoyu atmış 😄
İlk adımı o attı diye bende küçük kız videosu attım, hani şu artık beni hiç sevmiyorsun hep paylıyorsun ağzımı kır bari kanat öleyim diye bir video vardı ya onu attım
enteresan bir muhabbet inşallah istediğin gibi olur
Yok yine tıkandı , sadece gözünden kalp çıkan emoji atmış, konuşmayı unuttu heralde
çok sallama yav konuşmak isterse yazar
Sallamadım zaten napim hem kendi video atıp konuşma başlatıp hemde emoji atması tutarsız değil mi
tutarsız
Daha önce sevdiğini söylediğinde karşılık veremedim, o yüzden ağırdan mı alıyor acaba diye de geliyor aklıma
olabilir kendi haline bırak ama bence yine de