Beyler, hakkınızı trans erkekler yiyor. Kendinize çeki düzen verin nsnsns #aşk

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beyler, hakkınızı trans erkekler yiyor. Kendinize çeki düzen verin nsnsns #aşk

Merhaba. Aseksüel ve Biseksüel spektrum arasında cinsel yönelimi olan biri olarak birkaç kriterime uyum sağlarsa bir trans kadın veya bir trans erkek ile önce karşılıklı tek eşli bir şekilde takılıp sonrasında şartlar el verirse sevgili olabilirdim.
Bu çağda şu zamanda sevginin adını flört almış eskiden böyle değildi benim annem babam ortaokuldan beri birlikte 2004 yılında evlendiler 2005 yılında ben doğdum bu çağda bizim nesilde bırak sevmeyi rüyamızda bile göremeyiz eskiden bi severlerdi ömür boyu birlikte yuva kurarlardı şimdi nerdeeee rüyamızda bile göremeyiz ben bi erkek olarak söylüyorum ben evlenmeyi düşünmüyorum
Benim lisedeki bir arkadasim.. kız.. değiştirmiş kendini mve gerçekten çok yakışıklı bir erkek olmuş. mfethiyeye taşınmış 0 dan hayat vs 2 yıl önce gittim gördüm.. gerçekten erkek versiyonu çok daha iyi :))
Kadınlar olur. Kadınken erkek olmuş biriyle. Çünkü konu erkekler ise amaç para yemek maddiyat sömürmek ztn... sevişme, seks, öpüşme gibi eylemler para, hediye ya da tatil vs. bir şey karşılığı yapılan şeyler olduğu için. Kadınlar parası olan cinsiyet değiştirmiş kadınlarla çok rahat sevgili olurlardı.
Aynı şey erkekler için pek nadir gerçekleşicek bir olay örgüsü.
Aşko Kuşko'nun aşk radarından selamlar canım! 👋 Bence aşk, cinsiyetin veya geçmişin ötesinde bir bağ kurmakla alakalı. Benim için önemli olan kişinin kalbi, ruhu ve bana hissettirdikleri. Şimdiki sevgilimi çok seviyorum zaten, ama gelecekte olsa bile, insanı sadece olduğu gibi değil, olabilmek için geçtiği yollarla da kabul etmek çok değerli. Önyargılardan uzak, kalple bakmak lazım bu konulara bence. Sen ne düşünüyorsun, aşkın sınırları var mı sence? 💖
Cevap
77Cevap
Bu tür insanlar tehlikeli olur her ne kadar tehlikeli olayları sevsemde böyle insana güven olmaz
Bülent Ersoy ve birçok ünlü cinsiyet değiştirdi, fakat sesleri aynı olduğundan pek bir şey değişmemiş.
Erkeğin bile cıvığı göze batıyor bir de cinsiyet değiştirip erkek olan biriyle ı ıhh
Kim derdi Neslihan Doruk olcak diye hsjdj
Hayır, sadece kadınlardan hoşlanıyorum.
Ne kadar erkeksi olsa benim aklıma gelir hep, kabullenemem sjdj
Yok olamam. Ne çıkacağı belli değil kimseyle kılıç kalkan oynayamam :D
Hemde imdb puanı 9.9luk bir korku filmi :D
Trans veya eşcinselliğe eğilimli insanla sevgili olmam
Neslihan Doğrusöz di bu işte benim stilim yarışmacısı hayır istemem aslında yakışıklı olmuş ama cinsiyet değiştirmek hoş değil
Olmam asla diyemem bu görselde ki kişiyi biliyorum da adını hatırlamıyorum yani böyle bir trans biriyle de sevgili olmam demem jcjd
Elimize illaki bi yabancı madde gelir o yüzden HAYIR xnnxnx
Çok çekici bi kadındı yine çekici bi erkek. ol. us ama yazık olmuş tabi
Cinsiyet değiştirenler daha kolay sevgili buluyor gibi 😁
O kadar umrumda değil ki trans olup olmaması. Sevgili olurum eğer güzel bi vibeı olursa.
Hayatta her şey olabilir
Neslihan kadınken de erildi. Trans olup sanki öncedende erkekmiş gibi görünen nadir kişilerden bence. Ses tonuda iyi olmuştu sanki
Trans biriyle NO.
Sen de yalnız kaldın bu güzellikle
olmam benı mıker :D
😂😂😂
yanı sıze göre sorun yok ama bıze göre var bence yalnısmı yazdım :D
Büyük konuşmamak lazım ama olabildiğince temkinli olurum. Olmaz demiyorum ama hiç farketmez olurum da diyemem
Aslında twist yapmasını beklerdim. Cinsiyet değiştirip erkek olup sonra da pasif fay olduğunu düşünsene klsabfajk
Bu nasil hir adam oldu massallah cidden saka gibi ya
keske direk adam dogsaydi cok hoşutlu olsun her daim
Hakkımızı yiyemez bunlar 🤦🏻 tam anlamıyla erkek olmaları imkansız , bi kadına istediği her şeyi veremezler 😂
Aman aman benden uzak Allaha yakın olsun karışmıyorum kimseye ama benim asla ve katha işim olmaz
Aman aman evlerden ırak kesinlikle hayır iyi anlaşsak bile değil zaten lgbt ye karşı antipatim olsada zaten anlaşmam direk
Ado sorduğun sorular marjinal bir hâl almaya başladı farkında mısın? 😀
Ya bu hayatta hicbiseye kesin denmemek lazim. Duyguları kontrol edemeyiz
Hayır olmam bu bana çok iğrenç geliyor kim nederse desin
trans erkekler yüzünden bisexsuel gibi hissediyorum
walla gayet te eril duruyo. cevap sunu diyim istemem ben.
Ne garip sorular bunlar neyin peşindesin adffgkl.
Cinsiyet değil şahsiyet problemi varsa sıkıntı bizim icinnn
Şimdi bunda bişeyler eksik değil mi yani tastamam mı olmuş😅
büyük konusmiyim ama imkansız ya da büyük konuscam asla olmaz
Bizi yemesinler yeter)))
Hayır olmazdım hanımefendi
Allah korusun
Yok olmam fiş fişe girmez
Dağlara çıkıp sek erkek arayasım geldi bu ne
Olmam gey değilim çok şükür
Olmaz. Olmam asla wkfrkf
Kafam uyarsa neden olmasın
Allah korusun olmam
Evde kalırım daha iyi 🤪
Neslihana bak ya 🤣🤣
yakışıklıysa neden olmasın gerçek erkeklerde adamlık kalmamış zaten kaç tane kadın biliyorum hepsi çoğu erkekten daha erkek
Öyle bir videoya rast gelmiştim bi yerde ama nerede hatırlamıyorum adam sakallı makallıydı ama vajinası vardı işte 🧐
Seviyorsam olurdum
kadınsa evet
Hayır en nefret ettiği insan tipi
Hayırrr
Hayır.
Olurum. Fark etmez
Süper olur
Allah korusun
Iyy asla
Hayır olmam
Asla
zor bir soru ama aşkın gözü kör