Kişilerle tanışırken ya da sevgili olurken sorabilir miyiz cinsiyet değiştirdin mi diye? Tanışırsın , ilgin artar ve beraberliğe karar verirsin.. Kimin cinsiyet değiştirmiş ya da değiştirmemiş olduğunu zaten bilemiyoruz ki.. Şu anda zaten toplumun çoğu cinsiyeti olmasa da çeşitli yönlerden değişmiş veya değişiyor.. Biliyorum tepki duyacaksınız ama kaç tane orjinal insan kaldı? Saçını, kaşını, burnunu , kulağını, göğsünü ve bir çok operasyona maruz yerlerini yaptırmamış kaç kişi var erkek ya da kadın... Daha tirajik olanı bilmiyoruz.. Belki cinsiyet değiştirmiş olanlar da aynı şekilde var ve ilerleyen günlerde ''Sana söyleyemedim ama.. '' diyebilirler.. Bence ''Asla; asla deme.. '' .. Belki de, olabilir de ama asla deme..
Hem karşı olduğum şeyler bunlar. Ayrıca karşı olmasam da asla olmaz. Ya değiştirse de haşa Allah değil ya ne yapsa olmuyor. Kıza benzemiyorlar. Erkek oldukları belli yani.
Ben böyle insanlarla sevgili olanların tamamen hetero olduğuna inanmıyorum kimse kusura bakmasın. Bence bu adam da ilişkisi olmasa bir erkekle çok rahat birlikte olabilecek biridir.
Öncelikle, Allah her şeyin hayırlısını versin, oğlan versin kız verin ama hayırlısını versin. Bundan daha kıymetli bir şey yoktur.
Her bir bireyde karşıt cinsin özellikleri vardır, az miktardadır. Tıp diyor ki, bazı insanlarda bu özellik biraz daha baskın. İslam diyor ki, o biraz daha baskın eğilime yönelip de tamamen o yöne kayan Lut kavminden farksızdır.
Olay bu kadar nettir, arkadaş dahi olmam, Rabbim bugünün ergenlik çağındakileri böylelerinden etkilenmesinden esirgesin inşaAllah.
Lezbiyen ya da biseksüel değilim ama bir kadına bile aşık olabileceğime ihtimal verebilirim. Benim öyle keskin çizgilerim yok, belli başlı kriterlerim var ama cinsiyet kavramı buna dahil değil ve birini seversem benden önceki yaşamıyla değil bugünüyle ilgilenirim. Yani olabilir...
Bu konuda hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım. Kişilerin his ve tercihleri tamamen kendilerine bağlı. Ama şunu söyleyebilirimki Türkiye gibi bir ülkede bunun beraberinde getirebileceği sosyal ve fiziksel sorunları göze alabiliyor olmak lazım. Sosyokültürel yapımız buna kesinlikle müsade etmez. Cinsiyet değiştiren tarafın hormon dengesini stabil tutması için gereken sürekli takviyeler alma zorunluluğu sebebi ile ruh ve sinir sistemi bozulmaya başlayacaktır vs vs daha bir çok sorunlar...
Olmam 😅 Cinsiyetini değiştirmiş olabilir ama katiyen olmaz çünkü cinsel kimlik demen bir şey var, herkesin ilişki yönelimi farklıdır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kız olarak kalsa hemcinsim bana yükselse ilgimi çekse eğlenmeyi bilse zevk alırım ama iki cinsiyetin ortasında kalan birinden alamam... tercih meselesi diyip cinsiyet değiştirenlere de saygı filan duymuyorum saygısızlık da etmiş değilim. Ekstra bir duyarlılığa gerek görmüyorum yeterince dikkat çekmeye çalışıyorlar bence.
Çok özür dileyerek diyorum ki içim alamayacağı için. Hani geçirmiş olduğu ameliyatları, mental durumunu göz önünde bulundurarak diyorum. Tercih meselesi çünkü Ya büyük konuşmak değil benim ki tamamen tercih
Cinsiyet değiştiren kadın ya da erkek bireyler kendilerini o bedene ait olmadıklarını hissettikleri için cinsiyet değiştiriyorlar zaten. Örneğin bir kadın küçüklüğünden beri kendini bir kadın gibi değil erkek gibi hissediyorsa ya da ne biliym kadınlardan hoşlanıyorsa, ruhunun o bedene ait olmadığını hissediyordur ve cinsiyet değiştiriyordur. O yüzden ben olurdum. Benim için önemli olan ruhu ve hissettiği.
Bilimsel çalışmada yapıldı hormonlarla alakası yok denildi. Allahin yarattığı cinsiyete razı olmamak işte sapiklamak bunu normallestirmeye masumlastirmaya gerek yok
Bilmediğin bir konu hakkında "o kadar uzun yazamam. Üşendim" demene hiç gerek yoktu inan ki.. "Ayy ben cahilim bilmiyorum, laf olsun diye söyledim" deseydin seni anlardım gerçekten.
Birincisi konunun benim araştırmayı sevip sevmemem ile hiç ilgisi yok. Ikincisi benim görüşümü çürüten bir bilimsel araştırma olduğunu iddia ettin, iddia ettiysen kanıtınla gelmeliydin ama gelmedin. Üçüncüsü ben zaten başından beri sana anlat dememe rağmen hiç dememişim gibi bir cümle kullanman modern zaman hurefeleri cümlen kadar saçma ve anlamsiz.
Kısaca şöyle anlatayım birincisi erkek ama kadın gibi hissediyor. kadin ama erkek gibi hissediyor diyorlar bu hurafe diyor bilim adamları xx kromozumlu kadında kadınlık hormonu veya xy kromozumlu erkekte erkeklik hormonu baskındır. Zaten testestoren fazla olacak ki penis, veya östrojen fazla olacak ki vajina oluşsun diyorlar. O yüzden hormonları öyle, erkek ama kadın gibi düşünüp hissediyor lafları doğru değil diyorlar. Onlarınki artık cinsel sapma, sapıklık diyorlar
Olmam ama bunu dedim diye homofobik damgaı yemiştim bir ara. Cinsiyet değiştiren biri ile olmak eşcinselliğe girmiyormuş bilmem ne, saçma sapam duygu sömürüleri.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya bu olaylar ne kadar normallesti ya sağlık sorunu olmayan biri cinsiyet niye değiştiriyor toplumun değerlerin içine ettiler ha sizde gelin burada normallestirinn bunları
Aman boş konuşma bu normal bir şey değil sağlık sorunu yoksa cinsiyet değiştirmek nedir ya mahvettiler toplumu hala gelmiş burada saçma sapan yorum yapysn
Burdada homofobikler git gide arttı. Toplumun içine bu arkadaşlar etmiyor. Kendi kabuklarında dünyalarında yaşıyor. Yaptıkları hiçbir şey toplumda bir kilit taşı olamaz. Sen sevmiyorsun diye kimseyi kınayamazsın. Senşn çocuğun bakalım böyle bir yönelimde bulunursa ne yapacaksın. Evlatlıktanmı atacaksın.. Bu kafayla döver bırakırsın sen.
@cheekystaff şükür böyle sapıklıklara göz yummayan, normal karşılamayan ve en önemlisi bunu dile getiren insanların sayısı arttı. Homofobik diye bir terim bulmuşsunuz , eleştiren, kınayan, normal karşılamayan herkese yapıştırıyorsunuz. Mide bulandırıcısınız
Adamlar hamileyim diye çıkıyor fenomen oluyor çocuklar da bunları örnek alıyor hep ilerleyen zamanlarda artık hamileyim diye gezen erkekler le dolu sokaklar görürüz sapkınlık başka bişey değil gelmiş onları savunuyorlar abaza olan sizsiniz
şu an sen herkezi suçluyosun pardon da biz tacizcileri savunuyoruz demedik ki hastalık li olan sensin baksana biyerlerinden laf uyduruyosun daha ergensin belliki
Lan piccc ülke sizin gibi serwfiszler yzunden gelişmiyor tipine bak hangi kız sna bakarlan sırf bu yüzden kadınları asagiliyosn anana kufretmicem oda kadın gerci sen anana bile bacım diyosindur anana yazık senin gibi bir suratsizu dogurmus
@mertohhhh638282 bana göre de arkadaşın düşüncesi yanlış ama ben bu adamın fikrini değiştirmesini beklemem de değiştirmez de. ama şu an çok boş yapıyosun başka yerde devam etsen
@mertohhhh638282 olm bak şurda insan gibi bi konu tartışıyoruz ne b0kuna saçma sapan kelimeler kullanıp saldırıya geçiyon. tamm eyvallah haklısın ama sakin
Hayır cunku her ilişkiye gırdıgımde onun bir erkek oldugunu aklıma gelir ve ben karşı cinsten. Hoslanıyorım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Transfobik değilim. LGBTI+ bireylerin hakkını sonuna dek savunurum, bunun dersini alıyor ve bu konuda okumalar yapıyorum. Ancak cinsiyet değiştiren biriyle sevgili olmam. Bunu da sarışın-esmer-kumral mevzusu gibi, olağan bir seçim olarak görüyorum.
Tercih meselesi. Kimseye tercihlerinden dolayı bu şekilde cümleler kuramazsınız. Kimse size tercihinizi bu yönde kullanmanız için baskı yapmıyor. Nasıl siz düşüncenize biz saygı duyuyorsak sizde bizim düşüncemize saygı duymalısınız. Neyse ki Türkiye’de sizden çok var da sırıtmazsınız. 😉
Bu durumdan kaynaklı duyduğun rahatsızlığı, rahatsız olmayan insanlara karşı gerici laflar ederek mi dile getiriyorsun? Bu sekilde insanlara saldirarak asil sen kategorizasyon yapıyorsun. Amacın burada soru yanıtlamaksa "hayır" cevabini verip gidebilirdin. Başkasının ne istediği seni neden ilgilendirsin? Bende bir Türk kadını olarak şunu öğrendim; hala insan olarak tüm
Söylemlerinden belli oluyor senin için bir önemi olmadığı. O kadar takılmışsın ki ne dediğinin farkında bile değilsin. Kimse bilim, teknoloji ve sanayi yerinde saysın demiyor. Medeniyet ve çağdaşlığı sekste aramıyoruz. Saygıdan, farklılıklardan, nezaketten bahsediyoruz ama sizde olmadığı için anlamakta güçlük çekmeniz normal.