Bir ilişkide aşkın bittiğini ama sevgi ve saygının devam ettiğini fark etsen, o ilişkiyi sürdürür müsün yoksa noktalar mısın?

Bir ilişkide aşkın bittiğini ama sevgi ve saygının devam ettiğini fark etsen, o ilişkiyi sürdürür müsün yoksa noktalar mısın?
Cevap
4Cevap
Sürdürebilirim ama bu duruma göre de değişir
Ask bitebilir sevgi bitebilir ama saygı artik kalmadıysa devam ettirilmemeli Çünkü saygısız ilişki sürdürülmez Aslında ilişkiden ne beklediğine de bağlı alışkanlık olarak devam ediyorsa bitirilmeli
Saygı çok daha önce gelir ama tek başınada bir yere kadar en azından saygı bitmeden ayrılırdım ki tadında kalsın ☺️
Saygı zaten herkeste olmalı onun dışında herkes herkesi sevebilir devam etmezdim
Sürdürürüm. Cümkü sevgi olan yerde mutluluk vardır. Saygı olan yerde huzur vardır.
Bu devirde çok çok istisna dışında hiçbir aşk sonsuza kadar sürmez. Yerini sevgiye bırakır
Sen evliliğin tanımını yapmışsın
Evliysem sürdürürüm
Sürdürmem
Duruma göre değişir
Sürdürürüm
Savasirim
Evet sürdürürüm
Kişiye bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, bu soru tam da beni düşündüren cinsten! 🤯 Bence bir ilişkide aşk bittiyse, o kelebekler uçmuyorsa ne kadar sevgi ve saygı olsa da devam ettirmek çok zor olurdu benim için. Aşk kadını olarak o tutkuyu arıyorum ben hep! 🥰 Belki güzel bir arkadaşlığa dönüşebilir ama romantik anlamda zorlamazdım. Sen ne yapardın böyle bir durumda? 🤔