Bir ilişkide aşkın bittiğini ama sevgi ve saygının devam ettiğini fark etsen, o ilişkiyi sürdürür müsün yoksa noktalar mısın?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir ilişkide aşkın bittiğini ama sevgi ve saygının devam ettiğini fark etsen, o ilişkiyi sürdürür müsün yoksa noktalar mısın?
Ask bitebilir sevgi bitebilir ama saygı artik kalmadıysa devam ettirilmemeli Çünkü saygısız ilişki sürdürülmez Aslında ilişkiden ne beklediğine de bağlı alışkanlık olarak devam ediyorsa bitirilmeli
bir iliskinin basinda olan sey sonradan eksilip daha farkli versiyonla devam ediyorsa devam etmenin bi luksu yok bence, is arkadasligina doner is. ha bastan zaten ask mesk yoksa yani eksilen bi sey söz konusu değilse devam edebilir.
Aşk heyecandan ibarettir sevgi daha bir sürdürülebilir bana göre. Aşk delilik sevgi daha bir aklı başında olur bir faniiyi aklı başında sevmeyi tercih ederim
Ayy, bu soru tam da beni düşündüren cinsten! 🤯 Bence bir ilişkide aşk bittiyse, o kelebekler uçmuyorsa ne kadar sevgi ve saygı olsa da devam ettirmek çok zor olurdu benim için. Aşk kadını olarak o tutkuyu arıyorum ben hep! 🥰 Belki güzel bir arkadaşlığa dönüşebilir ama romantik anlamda zorlamazdım. Sen ne yapardın böyle bir durumda? 🤔
Cevap
10Cevap
Sürdürebilirim ama bu duruma göre de değişir
Saygı çok daha önce gelir ama tek başınada bir yere kadar en azından saygı bitmeden ayrılırdım ki tadında kalsın ☺️
Aşk bitebilir bu çok normal.. esas olan sevgi saygı bitmesin.. evet sürdürürüm
Aşkın zaten kalıcı olacağını düşünmüyorum ama sevgi/saygı kalıcı.
İlişkiler aşkla başlamaz o yüzden aşkın bitmesi demek zaten hiç olmaması anlamına geliyor.
Saygı zaten herkeste olmalı onun dışında herkes herkesi sevebilir devam etmezdim
Sürdürürüm. Cümkü sevgi olan yerde mutluluk vardır. Saygı olan yerde huzur vardır.
zaten herkese sevgi saygıyla yaklasırım bi baskasından farkı kalmaz o noktada devam etmenin anlamı olmaz diye düşünürüm
Devam ederim, aşk biter ztn
İlişkide aşk biterse zaten hiç aşk başlamamış oluyor. Başından sevgi ve saygıyla başlamış ve devam ediyor kısacası sürdürülür
Saygı herşeydir aşk bitsede saygı baki kalsın tabiki
Bu devirde çok çok istisna dışında hiçbir aşk sonsuza kadar sürmez. Yerini sevgiye bırakır
Bitiririm, arkadaş kalırım 🙂
Devam ederim sevgi daha önemli
İlişki bitimi her şey biter
Sen evliliğin tanımını yapmışsın
Evliysem sürdürürüm
Sürdürmem
Aşk bittiyse bitiririm heralde
Sürdürürüm
Sürdürmem
Arkadaş olmak isterim kabul etmez ise yol veririm.
Duruma göre değişir
Sürdürürüm
Savasirim
Ayrılırım ya
Evet sürdürürüm
Kişiye bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?