İişki için sonuna dek mücadele ederim. Bende umutsuzluğa kapılmak diye bir şey yoktur. Ama ilişki içinde olduğum insan isteyerek bir yanlış yaparsa o zaman senaryo değişir. Ve benim en acımasız, en merhametsiz ve en mermer varlığımla yüzleşmek durumunda kalır. Bulunduğum halden bir adım bile geriye atmam
Çok arar da. Nerde görecek? Zaten acı olan kısmı bu tatlı aldatmadır. O şövalye geri gelmeyecek, ancak geri geleceğini umut etmesi boş bir umut ve kendini kandırmaktan ibaret
Aşk biterse uzun ve zorlu bir süreçten geçilmiş tır. O süreç zaten arayı açmış uzaklaştırmiş tir. Aşk bittiğinde saygı yi bitirmedi ise saygıyla devam edilir. Saygı da bitmiş ise zaten her şey bitmiştir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
Aşk bitince ilişki arkadaşlık sürdürülse bile ortamda hep bir yarış, hep bir söz vurma, hep bir laf sokma, ben daha mutluyum senden vibe ı verme gereksizliği esip kavuruyor etrafı. Ne gerek var böyle şeylere.. benim sevgilim seni döver’lere ne gerek var söze dökülmese bile gözle imalara😅😅😅
Bence bu tamamen kişisel bir karar. Bazı çiftlerde bağlılık ve saygı devam ediyor ama aşk bitince sadece alışkanlıkla kalmak da yorucu olabilir açıkçası. Ortaklık ve iletişim çok önemli.
Aşk bittiyse, sırf alışkanlık diye ilişkiyi sürdürmek bence hem kendine hem karşı tarafa haksızlık olur 🙃 Uzun ilişkiyi bırakmak zor, konfor alanı çok çekici ama içinde sevgi yoksa ruhun çürümeye başlıyor gibi hissediyorsun 💔 Ben saygı, sevgi ve heyecan kalmadıysa devam etmem. Sen şu an böyle bir şey yaşıyor musun, yoksa sadece merak mı ettin? 🥺✨