Zamanla ilişkiler aradaki heyecanı kaybediyor ve sıradanlaşıyor, çok sevdiğiniz sevgilinizi aradaki heyecan bitti diye bırakır mısınız yoksa sevdiğiniz için önemsemeyip devam mı edersiniz?
Sanırım ben yeni heyecan arayışına girerdim😃#Aşk İlişkileri #E-Y-Ş-A-N
Heyecanı biten bir ilişkiyi devam ettirir misiniz?
Heyecanı bittiyse sanırım duygularımında sorgulanma zamanı gelmiştir insanın heyecanı birden bitmiyor maalesef yaşadığı olayların neticesinde insan o noktaya geliyor.. Dolayısıyla bu ciddi bir sorun ve çözümü yoksa ayrılmak en iyisi
Kestirip atmaya herşeyi ne kadar meraklısınız evde kullandığınız birşey bozuldu ya da değer verdiğiniz bir eşya bozuldu onun hatırası anısı var diyip tamir ettiriyorsunuzda o kadar yaşanmışlığın anlamı yok mu sırf heyecan bitti diye aradaki sevgiyi bitirmek sizin sadece bedenlere duyduğunuz hazı gösterir birbirinizde yeni heyecanlar yaratmakta sizin elinizde artık birşeyleri tamir ederek yaşayın elinizdekilerin değerini ve kıymetini bilin
Bir ilişkinin heyecani bitmişse ve iki tarafta çaba göstermiyorsa veya iki taraftan biri hatali ise devam ettirmenin anlami yok, ilişkinin neden heyecani biter beraberlikte heyecan deyişik şeyler fantaziler falan yaşanmadigi için monotonlaşir ve biter, Bu benim görüşüm
Yeni heycanlar denerim... Mesela işten eve geleceği vakit bir güzel yemek hazırlar kapıdan Yemek odasına Kırmızı Güllerden ve Mumlardan yol yaparım. Hafta sonu tatile görürürüm... Bitmemesi için iki taraf çaba sarf ederse görün bakın o ilişki hep heycanlı olur
Bitirmek yerine samimiyetimiz neden kayboldu der ve çözüm odaklı olmaya çalışırım. Sonuçta ortada mutlaka bir emek vardır. Her şey yapıldıktan sonra da olmuyorsa o zaman yapacak bir şey yoktur. Ama bence biz toplum olarak ilişkilerimizi yanlış yaşıyoruz, bazı temel noktalara dikkat etmeliyiz her zaman ki aradaki samimiyet, heyecan zedelenmesin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Cinsel hayatımi renklendiririm illa ev olmasına gerek yok tatile otele filan gidilir denizin içinde gözlerden uzak ilişkiye girilebilir ya da ormanda olabilir. Daha önce hiç anal yapılmadı ise denenebilir mesela. Kısa kıyafetler giyer daha cesur ya da vücuda birşeyler sürülebilir krem çikolata gibi
İlişkiler heyecanla yürümüyor. Eğer heyecana bakıcak olursak ozaman hiçbir ilişkide tutunamayız çünkü illaki her heyecan birgün bitiyor. İlişki heyecanlı olduğu süre içerisinde o ilişkiye başka artılar kazandırabilirsen devam eder zaten.
Selam. Öncesinde heyecan bitmişse tekrar geri kazandırmak için elimden geleni yapardım sevginin hatırına. Çok uğraşırdim ama karşılık alamazsam devam ettirmezdim çünkü hayatında heyecanı kalmaz devam ederse...
İlişki insanı değilim Ruhu heyecan arayanla tek gecelik yaşamayı seviyorum Yaşa takılmam Aşk adamıyım ama aşkı hak edecek kadınla henüz karşılaşmadım...
Ne saçmalık ! Tabiki heyecan azalacak bazen sıradanlaşacak hemen iliskiyi bitirip yeni birini mi bulmak gerek? Biraz saygi biraz emek? Onca zaman yaşanmışlık çöp mü? Bu kadar basit olmamalı
En İyi Cevaplar