Böyle durumlarda ne yaparsınız,
Aşk ilişkilerinin ordinaryüsları 😃
Aşk ilişkilerinin ordinaryüsları 😃

Etmedim. Karsilikli olarak olmayacağı bariz belli ise kalpler daha birbirine çok ısınmadan, kalpleri yormamak, kalpte yara olmamak, günaha girmemek, günaha sokmamak, vakit almamak adına, umut vermemek, umut etmemek adına devam etmemek düşüncesindeyim.
Sonunu baştan görmek mümkün değil zaten onu zaman gösterir fakat netlik yoksa yani sevip sevmediği, ortada bir ilişki olup olmadığı, çantada keklik muamelesi görüyorsam devam etmem
Gittiği yere kadar giderdim sanırım.
Hayat süprizlerle dolu.
Sürpriz*
Düzeltiyorum😂
Evet tam olarak öyle oluyor sanırım 😂
hayır devam etmem
Cevap
18Cevap
Ederim sonu görünenler de boşanma ile sonuçlanıyor 😅 kimse ne ne olur bilemiyor açıkçası
Bana karşı net değilse aşkının arkasında duramıyorsa zaman geçirmek için kendimide kullandırmam
Hayır, sevgimi kalbime gömer giderim.
Sonu olmayan ilişkiye başlamam zaten.. sadece gerçekten aşıksam bir ilişkiye başladım ki onun için de güvenmem lazım zaten
Hayır devam etmem zor da olda aklımdan kafamdan yok ederim. Psikolojik sağlığıma zarar vereceğine yokluğu işe üzsün.
Etmeye çalışırım ama sağlıksız olur sürekli patlarım tartışırım falan belirsizlik soğutur insanı ilişkiden ama kişiden soğumak önemli o yüzden devam ediyosun zaten soğuduğun şey o kişi değil ilişki 😄
Hayatın neler getireceğini bilemeyiz ki, ortada gözle görülür, kalple hissedilir bir çaba varsa neden devam edilmesin?
Batacaksak da beraber batarız awq
Ben bu sebepten ayrıldım. Çok seviyordum ama bir geleceğimiz olmayacağı çok belliydi. Hayat tarzlarımız vs çok farklıydı.
Sevdiğinden eminsem gittiği yere kadar giderdim. Ne olacağı belli olmaz hayat bu. Ama sevmiyorsa ben çok sevsem de o sevgiyi öldürürüm içimde
Merhaba… benim çok seveceğim biri zaten benimle net olur benimle daima hayaller kurar, beni geleceğinde görmeyen birini sevemem uzaklaşırım..
Ettim hemde 3 sevdiğim aşık olduğum için maalesef keşke o kadar canım olmasaydım...
Karla karışık yağmuru bile sevmem o yoluna ben yoluma derim
Görmeye çalışır ve emek harcarım ama göstermiyorsa zamanla biter. Belirsizliğe gelemiyorum ben.
Hayır. Yürümüyor yıpramıyorsunuz yaralar kalıyor en iyisi en başta bitirmek
İlişkinin nasıl gittiğine bağlı, hiçbir şeyin kesinliği ya da neyliği yoktu. Geleceği göremeyiz sonuçta.
Çok acele ederim o yüzden hep sarpasarar
Koruk bile sabırla üzüm olur.
Dünyanın en zor işi bir insanı sevmektir sonunu düşünen kahraman olamaz.
Ederim, anı yaşarım her zaman sonunu düşünmem.
Çıkmaz bir yola girmek gibi ama duygularda yoğunsa çok zorlu bir süreç
Devam ettim. Ama enaylik etmişim, aldatıldım. Artık netlik yoksa ben de yokum. Baktık iyi mi anlaşıyoruz maksimum 1 sene de resmiyete döktü döktü. Dökmedi hayırlı işler
Maalesef şu an bunu yaşıyorum ve devam ederek sonunun ne olacağını görmeyi bekliyorum
Edemem heralde netlik çok önemli
Hayır devam etmem
Maalesef devam edemedim
Hayır etmem, etmedim. Etmeyeceğim de
akışa bırakırım benim çabamla olmaz herşeyy
Etmem, belirsizliğe gelemem
Etmem sevmekte bir yere kadar
Bubyastan sonra uğraşamam.
Etmemek lazımmış
aşk adam'ı da, madam'ı da yağmalar. ferman koyamazsın.
Hayir etmem, iki taraf için de boş, heleki su evli kişiler ne yiyip ne içiyor acaba awk larim.
kimse devam etmez
Çok seviyorsam devam ederim
Belirsizlik içinde durmak benim için mümkün değil.
Bir ilişkide kararlılık önemli
etmem
Etmedim işte ayrıldık
Edemem
Ben edemedim vala. sizi bilemem
Hayır etmezdim
Ederim
Etmem ya mantiğim ağır basar hep
hayır devam etmem
Etmem etmedim.
Ettim pişmanım
Evet çcünkü ben malim