AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
201Cevap
2020 de rahata erecekmiyim. Maddi olarak
Bilmiyorum neler bekliyor...
Şans bizim yanımızdan geçmiyor.
Fal tarot falan hurafe hep inanmam öyle şeylere
pek ilgi duyduğum şeyler deği bunlar :)
bu konulara tamamen fransızım :)
Ben Tarot falına inanmıyorum.
Neden var olanla yetinemiyorum
Katiee Vise:
Merhaba sizin için seçmiş olduğum kartlarda bir süredir kendinizi yorulmuş ve yıpranmış hissediyor olabilirsiniz. Önümüzdeki aylardan itibaren alacağın haberler ile kendini bu dönemden sıyırarak feraha erişeceksin. Aslında kendine güvenirsen ve inanırsan bunları aşacağını görüyorum. Görüşmek üzere sevgiler..
ınsallah guzel seyler olur
Katiee Vise :
Merhaba öncelikle hoşgeldin iş hayatının ilgili gördüklerim var ve şunu söylemek istiyorum sana kartlarına baktığım zaman uzun sürendir işle alakalı problem yaşadığını söyleyebilirim.. Bu yıl içerisinde çözülmese bile Ocak ayı gibi çözüme kavuşacaktır. Canım bu konuda canını sıkma bence biraz da insanların engellemesinden dolayı bir konu var gibi görünüyor hakkında hayırlısı olur inşallah..
Bu mevsimde beni kar kış bekliyor ne beklicek 🤣🤣
Katiee Vise:
Merhaba senin için seçmiş olduğum kartlara baktığımda birazcık sıkıntılı bir süreç içerisinde olmuş olabilirsin ve zengin olmak aslında uzun zamandır istediğiniz bir şey... Bundan dolayı yeni girişimler için adım atmış olabilirsiniz ama şu sıralar çok fazla yeni girişimler için adım atmamanızı öneririm ki önümüzdeki yıl içerisinde elinize güzel bir fırsat gelecek ve bu fırsatı değerlendir. Maddi anlamda çok güzel kazançlar elde edebileceğinizi söylemek isterim. Hakkınızda her şey çok güzel olsun görüşmek üzere
Beni ne bekliyor iş , eş adına?
Kariyerimde yükselecekmiyim
2019 benim icin husrandi hic mutlu olamadm
Ask hayatimda neler olacak
Burada bunu görmemiştim o da oldu sonunda 😀
Sansim yoktur.. hatta hic yok
Geleceği sadece Allah bilir
Gidenler geri gelecek mi? Balık burcu.
Hedefime ulaşırken attığım adımlar doğru mu?
Katiee Vise:
Merhaba canım senin için seçmiş olduğum kartıma baktığımda uzun süredir istediğiniz bir şey olduğunu ve çabaladığınızı görüyorum. Önümüzdeki yıldan itibaren bu emeğinin karşılığını alacaksın ve eline çok güzel bir fırsat gelecek ve bu fırsatı değerlendirmelisin. Umarım her şey gönlünce olur.
Hayatımda beni ne gibi suprizler bekliyor
Sabırzıslıkla bekliyoruz
ne zaman mutlu olacağım
İstediğim kariyere sahip olabilecek miyim
Demir:
Öncelikle merhabalar. Kariyerin konusunda endişelerin var ama atlatarak bunları başaracağın bir dönem seni bekliyor. Kendini umutsuzluğa sevk etmemek için mutlaka sabırlı olmalı ve inancını korumalısın. Önümüzdeki yıllarda kariyerin ile ilgili gelişmeler senin için başlayarak önümüzdeki yıllarda emin adımlar ile yavaş yavaş bunu başaracaksın. Görüşmek üzere...
Sevdiğimi görebilcek miyim?
Katiee Vise :
Merhaba sizin için seçmiş olduğum kartta aslında uzun süredir bir özlem içerisinde olduğunuzu görüyorum bunun için birazcık daha çaba sarf etmeniz gerekmektedir. Bazı duygularını bastırmışsın ancak karşı tarafa ulaşabilme imkanın varsa duygularını dile getirmekte yarar olacaktır..
Tarot falı kahve falı ben kendim inanmıyorum :(
Güzel umutlu yarinlar
geçmişş la gun tuh kacırdık
fala inanmam bennnn :))
beni ne bekler ki boşu boşuna yaşıyoruz işte
İşimiz fala mi kaldı. 🤭
Borçlarımı 2020 de kapatabilecekmiyim...😎
Beklediğim işi alacak mıyım?
sorum su ki: bu ask beni ne zmaan gelip bulacak?
Gelecek yil para durumlari ne olacak?
Bunlara inananda ne bilim abi ya 😂
Bir söz var fala inanma falsız da kalma
İnanmıyorum tarot fal boş işler...
neler bekliyor beni acaba?
Ufukta mutluluk gözüküyor mu?
Hiç de inanmam nedense...😂⚡
Ask hayatimda beni neler bekliyor :d
Katiee Vise:
Kartlarıma baktığımda aşk hayatınızın biraz durağan olduğunu söyleyebilirim ve 2020 yılı içerisinde güzel bir adım atacağınız ve gerçekten aradığınız o kişiyi bulacağınızı söylemek istiyorum. Aşka inancınızı asla yitirmeyin ve kendinizi de artık mutluluğa hazırlamanız gerektiğini de unutmayın. Siz naif bir kişilikte olduğunuzu biliyorsunuz ve özel biri olarak sizin kıymetinizi bilecek biri yakında karşınıza çıkacak.. Hoşçakal Nero_..
Sorum; aşk hayatımda neler olacak? Evlenecekmiyim
Katiee Vise:
Merhaba sizin için seçmiş olduğunuz kartta evlilik için maksimum 2 yıl gibi bir süreç olduğunu görmekteyim aşk hayatınızda açıkçası sıkıntılı dönemler geçirmiş olabilirsiniz ama bunun sonucunda çok güzel bir evlilik yaparak aşk evliliği yaşayacağınızı görüyorum evlendikten sonraki hayatınızda da mutlu olacağınızı söyleyebilirim ancak başka bir şehire taşıma gibi durumunu söz konusu olabilir evlendikten sonra görüşmek üzere..
Bir falcı daha başka şehirde yaşayacağımi söylemişti 😅 teşekür ederim 🙏
Ne zaman işlerim yoluna girecek
Katiee Vise:
Merhaba iş yaşamınızda alakalı uzun süredir vermiş olduğunuz bir çaba durumu söz konusu bu çabalarının sonucunda çok güzel sonuçlar elde edeceksiniz maddi anlamda birazcık sıkıntılı süreçler geçirmiş olabilirsiniz ve elinizden bir miktar para çıkmış olabilir ama işlerinizin tam anlamı ile yola girmesi Şubat ve Mart ayı gibi görünmekte diyebilirim.. Her şeyin hayırlısı senin olsun... Görüşmek üzere
Hayatım nasıl devam edecek sezar
Demir:
Merhaba kartlarım bana aşk konusunda da iş konusunda da senin şanssızlığı gösteriyor. Özel hayatında yeni bir yol açacağını görüyorum bazı fırsatların. Kendini biraz daha toparlamalı ve kendine inanmalısın. Sen herşeyin en iyisini hak eden biri olarak kendine de bu şekilde güç vermelisin. 6 ay içerisinde bu terslikler ve aksaklıklar bitecek.. Sevgiler…
İnanamıyorum gerçekten tespitler doğru
Çok teşekkür ediyorum
Falı severim eğlenceli
Şuanim icin çekin nasil ilerlemeliyim?
Çalışalım önümüze bakalım ne gelirse bahtımıza
Var mı benim tarot falıma bakacak
ben xper için burdayim :D
ayn bende
Yoğun bir çalışma programı bekliyoruz
Ne derler fala inanma ama falsizda kalma
Hadi bakalım. Başak burcunu yorumla
Fala inanma, falsız kalma demişler 😊