Neden ruh halim bu kadar kötü ve neden arkadaşsızım?

selam.
direk geçicem konuya ben çok yanlızım. insanları çok itiyorum ve dışardan çok soğuk göründüğümü söylüyolar. 3 yıl kadar önce bir dünya arkadaşım vardı ama bir takım olaylar yüzünden HERKESle iletişimimi kestim. şuanda da 5 tane falan arkadaşım var. kimseyle arkadaş olmuyorum. kimseyle bir ilişkim yazışmam da olmuyo. gördüğüm zaman kıskanmıyorum da üzülüyorum. dışarı kimse benimle çıkmıyo tek çıkıyorum o zaman da çok sıkılıyorum ve arkadaşlarıyla gezenleri görünce iyice üzülüyorum. evde oturmaktan bıktım. çevremdeki insanlar çok salaklar açıkcası. biraz da seçiciyim. onlarla arkadaş bile olsam dışarı falan çıkamam. bir de özgüvenim çok düşük. beni bilen süper özgüvenli zannediyo hareketlerimden dolayı. ama değilim. kendimi çook çok çirkin buluyorum. herşey boş geliyo. geçen sene intiharı çok düşündüm. okulumu değiştirince biraz daha iyi oldum bu sene o ayrı da. içimde inanılmaz bir boşluk var dolmuyo. yemekle doldurmaya çalışıyorum ama dolmuyo tabii ki. tek sevdiğim şey yemek ve diyet yapmaya çalışıyorum. çok zor çok. sorumu başka birine yöneltmeniz dışında hiç tavsiyeniz var mı?
Neden ruh halim bu kadar kötü ve neden arkadaşsızım?