Çevreniz de herşeyi Tutku ile yapan biri varsa o Akrep kişisidir :) Ayrıca yıllarca biriktirdiği paralar ile lüks bir otomobil almış olabilir. Tutumlu ve cimri arasında ki ince bir ipin üzerindedir :) iyi bir dinleyicidir, yardımseverdir ama ertesi gün sizi ve tüm konuştuklarınızı unutabilir çünkü onun için asıl önemli olan her zaman kendisidir. Siz ona henüz merhaba demişken o sizin yıldız haritanızı çıkarmış olacaktır :) Kendisinin Aşk Hayatındaki uyumları ;
Akrep - Koç = İki tarafında sinir krizleri geçirmesi kaçınılmazdır.
Akrep - Boğa = İhtiraslı ve ateşli bir ilişki :)
Akrep - İkizler = Baş döndüren bir ilişki fakat etrafınız da sürekli dolaşan birini gördüğünüz için :)
Akrep - Yengeç = Gayet normal bir ilişki ve evlilik
Akrep - Aslan = Kral ve kraliçe :)
Akrep - Başak = Herşey planlı ve programlı ilerler. Bu ilişkide herşey düzenlidir
Akrep - Terazi = Aşk !
Akrep - Akrep = Ateşli bir aşk. Yansın buralar !
Akrep - Yay = Sonu çok iyi bitmeyebilir
Akrep - Oğlak = Evde size şüphe ile bakan bir çift göz isterseniz, neden olmasın?
Akrep - Kova = Uzak durun !
Akrep - Balık = Duygusal, romantik bir ilişki
Burçların Uyumları - Yolları Akreplerle kesişmiş olanlar ne diyor bu uyumlara ;) ?
hayatımın en agresif dönemleriydi. gerçek anlamda sinir krizleri geçirirdim. o da sinirden kısmi felç geçirmişti. koç ve akrep gerçekten birbirine yaklaşmamalı.
Akreplerle çok kesiştim. İntikamcı kindar taraflarını sevmiyorum. Bir hata yaptıysam özür dilersem bile acaba ne zaman sırtımdan vuracak diye bekliyorum.
En İyi Cevaplar