Sevgilim akrep ben yay burcuyum. Her gün kavgayla tartışmayla geçiyor. Sizce ilişkimiz yürür mü uzun süreli elimde tutmak istiyordum :(
Akrep yay ilişkisi?

Akrep erkeği eğer Kasım dogumluysa daha agresif her şey yönetiminde olmasını ister daha baskındır bırak yönetim onun elindeymiş gibi olsun yayda aynı şekilde lider gibi olmak ister yonetilmek istemez ancak akrep burcuna fazla dikleşmemeni tavsiye ederim yani ayrılık falan olur zor durumlar cikarabilir kendimden biliyorum
Cevap
4Cevap
Burçlar yoktur diyenler akrep yay uyumsuzluğunu açıklasın hadi bana. Her tanıdığım çiftte böyle mi olur arkadaş.
Ben de akrebim, beni onun yerine koyarak neleri tartıştığınızı nasıl çözüm bulacağın konusunda yardımcı olabilirim istersen eğer.
Onunla sinemaya gitmek istiyorum sevdiği tarzda film beğeniyorum birden sinemaya verecek param yok benim diye bağırmaya başlıyor. Tatlım bu sefer ben öderim sorun olmaz diyorum. Erkek adam sevgilisine hesap ödetmez diye tekrar kızıyor. Hangi aktiviteyi yapmak istesem aynı
Anlıyorum, ama bana sorarsan eğer böyle davranması sadece bir bahane. Seninle bir yerlere gitmek istemiyor. Neden gitmek istemiyor dersen buna bir çok sebep bulabiliriz. Cinsellik konusunda hiç bir sorun yoktur mesela, akrepler cinsellik konusunda istekli ve önayak olurlar. Sanırım bu konuda düzeltme yapman gerekiyor ilişkinize öncelik olarak sinemaya gitmek, ve diğer aktiviteleri ekle cinselliği en sona at belki bu şekilde istediğin şekilde ilerler ilişkin.
Akrepler berbat karaktere sahip kadın erkek hepsii.
Olmaz. Çok uyumsuz.
Olmaz
burçlara inanmıyorum nedense
Vay arkadaş ya :):):)
Biraz zor
Uyumlu
En İyi Cevap