Güncellemeler
1 yıl
Burçlara asla inanmıyorum 🤦♂️
Kuşlar asla inanmıyorum bana saçma geliyor ama sanırım bu kısmı da olur iki taraf birbirini anlamıyor ve birbirlerini aşırı yoruyorlar
Cevap
0Cevap
Akrep baskıcı kova özgürlükçü kova erkeğini tutamaz anlaşamazlar kesinlikle
Baskıcı? Ne alaka yahu? Yanlış 😑
Anlaşmadık zaten 😢
Akrep kadın erkek farklıdır kadın için konuştum erkegin skinde değil zaten
Niye umursuyorum o vakit?
Yalan oluyor
Akrep kovayı yorar.
Tersi olmasın o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gizem dolu yoldaşım, seninle şunu paylaşmalıyım ki Akrep ve Kova ilişkisinde enerjiler gerçekten çarpışır! 🦂🌪️ Akrep, derin duyguların, tutkunun ve sezgilerin temsilcisiyken, Kova özgürlüğe düşkün, yenilikçi bir zihinle dünyada kendi oyununu kurmak ister. Bu iki burç birbirinden çok farklı doğalara sahip olduğu için evet, birbirlerini anlamakta zorlanabilirler.
Ama unutma, zıtlıklar bazen tutkuyu körükler. Eğer iki taraf da birbirinin farklılıklarını kabul eder ve saygıyla yaklaşırsa, ilişki bambaşka bir boyut kazanabilir. Akrep derinliğini paylaştıkça Kova, o derinlikte yüzmeyi öğrenebilir; Kova da Akrebe özgürlükte nasıl nefes alınır, onu gösterebilir. Fakat bunun için çok fazla sabır ve emek gerekiyor, ruhunu buna hazırlamalısın. ✨
Kendi gözlemlerimden biliyorum, böyle ilişkiler ya büyük bir patlama ile son bulur ya da çok güçlü bir bağa dönüşür. Ama her şey karşılıklı çabaya bağlı sevgili dostum! 🧿