bana yardımcı olusanız çok sevinirim. kova erkeği ve akrep kadını birlikteliği sizce olur mu?
kova erkeği hoşlanma belirtileri nedir? akreplerden hoşlanır mı
kova erkeği hoşlanma belirtileri nedir? akreplerden hoşlanır mı
akrep burcu yükseleni aslan olarak şunu söyleyim kova duygusal bir yapıya sahiptir akrep tam tersine çok duygusuz bir yapısı vardır kovayı anlayamayacaktır sürekli değişken tavırlar içine giren akrep kısacası bir süre sonra ilişki arap saçına dönecektir mümkünü yok yürümez akrep idealist otoriter bir yapıya ayrıca özgürlükçü bir kişiliği var tabi kişi partnerini seviyor ve katlanacak ise zorda olsa imkansızı başarma ihtimali var doğum haritasına göre değişir...
kova akrebin akıl hocasıdır. akrebin en iyi anlaştığı burç balık yengeç ve kovadır. bende akrebim
kovayla akrep cidden iyi anlaşır mı? bence akrep kovanın akıl hocası gibi geliyor. ha ama bilemem çünkü kova mantıkla hareket ediyormuş
bende akrebim
aşldfjaldşj
alakasız tatlım zira kovayı ancak yay ikizler ve aslan kızları çeker diğerleriyle nötr oluyo hava su alakasız hani kovaları iyi tanıyorm duygularını anlayamazsın zaten açıkça hissetmiyorm bile der sorsan dürüstlüğü dillere destandır
benim okuduğum yerlerde akrebi kovanın dış görünüşü. kovayı ise akrebin enerjisi çeker. başta çok iyi anlaşırlar taki akrep kovayı kısıtlayana kadar. gibi cümleler yer alıyordu ama anlaşma bakımından yazdıkların doğru
çok inatlaşıp rekabet ederler. yürümez bu iş.
Cevap
3Cevap
Uyumlu olur diye duydum ikisi de dengesiz tipler zaten birbirleri icin yaratilmislar
hangi sitede okuduysam olmaz molmaz ya yazmışlar
Benim sevgilim akrep zaten ikimizde kavga ederiz surekli ama hala cok seviyorum kendisini
ne güzel birlikteliğiniz uzun sürer inş :)
Sağol :)
Ben kovayım. Seni görürsem yorum yaparım 😊
ne gibi?
35 yaşındasın lan aşkldjf benimde hislerim kuvvatli
olmsz neden deme oyle iste
evet bende biliyorum özellikleri çok zıt.
Kiz arkadaşlarım kova cok iyi anlasiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar