- 1 yıl
Astrolojide her burcun farklı özellikleri olduğu düşünülür ve bu özellikler diğer burçlarla olan uyumlarına da yansır. Akrep burcu insanları yoğun ve tutkulu yapılarıyla bilinirler, bu nedenle bazı burçlarla özellikle iyi anlaşabilirler. Akreplerin iyi anlaştığı burçlar şunlardır:
Yengeç: Akreplerle aynı element olan su grubundan gelen Yengeç burcu, duygusal ve hassas doğasıyla Akreplerle kolayca anlaşabilir.
Balık: Akreplerle aynı element olan su grubundan gelen Balık burcu da, duygusal ve sezgisel yapısıyla Akreplerle uyumlu olabilir.
Boğa: Akreplerle uyumlu olabilecek bir diğer burç da Boğa burcu olabilir. Boğalar sabit bir burçtur ve sağlam bir karaktere sahiptirler. Bu nedenle, Akreplerin yoğunluğu ve tutkusuyla başa çıkabilirler.
Oğlak: Oğlak burcu, Akreplerin liderlik özelliklerine ve güçlü karakterlerine uyum sağlayabilir. İş odaklı ve ciddi bir yapıya sahip olan Oğlaklar, Akreplerin kararlı doğasına saygı gösterebilirler.
Tabii ki, burçlar arasındaki uyum kişisel faktörlere, doğum haritasına ve diğer astrolojik etmenlere bağlıdır. Bu nedenle, sadece burçlara göre ilişkiler hakkında kesin bir yargıya varmak doğru olmayabilir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Akrep burçları su elementinden anlaşılması zor, aşırı duygusal ve ketum oldukları için herkesle kolay kolay anlaşamazlar akrep burçlarının en iyi anlaştığı burçlar kendileri gibi su elementinden yengeç ve balık burçlarıdır bunun dışında akrepler toprak grubundan başak, oğlak ve boğa burçları ile de çok iyi anlaşırlar çünkü toprak ve su grubundan olan burçlar birbirlerini çok iyi anlarlar ve birbirlerini tamamlarlar..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- 1 yıl
Merhaba
Akrepler öyle her burç ile anlaşamaz genelde. Yani çok zor bir burç olduğu için akreplerle anlaşmak çok zordur. Aslan burçları ile biraz olsun iyi anlaşır. Yani eğer akrep burcunun huyuna suyuna gidiyorsan anlaşırsın ama onun inadına sevmediği bir hareketi yaptıysan eğer seni çok istesende sevemez. Çok kinci bir burçtur.
10 Yorumla - 1 yıl
Akrep burcunun ilişkiler konusunda en iyi anlaştığı burçlar Yengeç, Oğlak ve Balık'tır. Akrep – Yengeç uyumu: Farklılıkları birbirini tamamlar. Akrep'in güçlü doğası yumuşak tabiatlı Yengeç'in kendini güvende hissetmesini sağlar.
00 Yorumla Bu burçları hayatınızın merkezine koymayın bu kadar ne yani ben aslanım akrep burcu olan biriyle anlaşamayacagım mı? Şimdi.
00 Yorumla- 1 yıl
Kendi burcum kova ama yukselenim akrep olduğu için cevaplayacagim oğlak
00 Yorumla Terazi diyenler var da, benim yükselen akrep burcum terazi kendimle gayet iyi anlaşıyorum :D
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 339 cevap paylaştı. Yay, Boğa, Kova, Koç ile anlaşıyorum yakın arkadaşım koç
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Akrepler birtek arkadaşlarıyla iyi anlaşır. Arkadaşları dışında kötüdür. Fikrimdir.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Eski flörtüm akrepti. Bayağı iyi anlaşıyorduk. Ben koçtum
01 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Koçtum slwösşdod koçum olacaktı
benim yukselenim akrep boğalarla birde akreplerle iyi anlaşıyorum
20 YorumlaAkrep 😂😂 Allah korusun anlaştığı bir canlı yok burçta yok o sadece kendi doğrusu olan egoist bir şey
00 Yorumla- 1 yıl
Eski sevgilim aslandı bayada anlaşıyorduk her gün tartışma kavga eksik olmuyodu ilişki dediğinde böyle olmalı zaten yanlış mıyım
02 Yorumla- Akrep1 yıl
Belirli sebeplerden dolayı ortak bi anlaşma ile ayrıldık
Akrep Burcu çok istekli bir burç akrepten başka kimseyle kolay kolay yapamaz
00 Yorumla- 1 yıl
Akrepin ne kdr akrep olduğuna, yukselenine cinsiyetine bağlı biraz
00 Yorumla - 1 yıl
Akrep akreple anlasir cunku onlar anlar bizi
05 Yorumla- Soran1 yıl
Bende akrebim ama hiç akrepe denk gelmedim
- Akrep1 yıl
Bende akrebim iste nasil duygular yasadigini anlarim
- Akrep1 yıl
Akrep olmak ayricaliktir
- Akrep1 yıl
Anlaşır anlaşmasına ama tartışmalarında ortalık toz duman olur. Akrepleri kızdırmayın.
- Akrep1 yıl
Abaza erkeğe denk gelirsen %50 akreptir kanka doymaz doyuramazsin gözünü 😂
@Buketciğiniz4001 Ay yay tabiki
00 YorumlaAkrebimmmm akreple anlasirim
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Her burçla iyi anlaşır
00 YorumlaOğlak, başak diye biliyorum
00 Yorumla- 1 yıl
Kadın olması yeter bir akrep erkeği için.
00 Yorumla - 1 yıl
Balık
Akrep20 Yorumla - 1 yıl
yaylar, boğalar
00 Yorumla - 1 yıl
Yengeç akrep başak boğa ve yine akreplerle
00 Yorumla - 1 yıl
Akrep ikizler ve su burclari
00 Yorumla - 1 yıl
Koç burcu olsa gerek
00 Yorumla - 1 yıl
Balık yani ben 😂
00 Yorumla Ben akrebim ve anlaştığım kişilerin çoğu yengeç
00 Yorumlaakreple kimse anlasamaz seytan onlar 🙄
00 Yorumla- 1 yıl
Cartin burcu
00 Yorumla - 1 yıl
Başak, oğlak ve kova üçlüsü der geçerim
00 Yorumla Balık burcu ve aslan burcuyla anlaşır
00 Yorumla- 1 yıl
Yengeç balık yay ikizler boğa
00 Yorumla - 1 yıl
Kova
00 Yorumla Başakk
00 YorumlaBenimle anlasamadiklari kesin (balık)
00 Yorumla- 1 yıl
Boğa yani ben
00 Yorumla - 1 yıl
Balık
00 Yorumla - 1 yıl
Yay olabilir ben de yay burcuyum bu arada
00 Yorumla - 1 yıl
Balık
00 Yorumla Yaylarla iyi anlaşır.
00 YorumlaBenimle yani aslanla
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Yengeç olmadığı kesin
00 Yorumla - 1 yıl
Benimle yani akrep
00 Yorumla - 1 yıl
Kesinlikle boğaa
10 Yorumla - 1 yıl
Burçlar gerçek değil
00 Yorumla Boğa
Aslan00 YorumlaYengeç ve aslan
00 YorumlaKesin kovadır
00 Yorumlabaşak
00 Yorumla- 1 yıl
Balik
00 Yorumla - 1 yıl
Bogaa
00 Yorumla - 1 yıl
Terazi
00 Yorumla İkizler ve seks
00 YorumlaBalık
00 YorumlaBoğa
00 YorumlaBalık yengeç
00 Yorumla- 1 yıl
Aslan
00 Yorumla - 1 yıl
hepsi
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Su grubu.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Merhaba değerli Kızlar Soruyor takipçileri. Yorumcumuz Şule Naz sizler için sorunuzu yanıtlıyor. ♏
https://www.dailymotion.com/video/x8ijeneBoğa ve terazi