Bakayım sana ne yaa bir de anlık istiyorlar, artık şuna bir son verin.
16 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bakayım sana ne yaa bir de anlık istiyorlar, artık şuna bir son verin.
Cevap
54Cevap
Açsın totosuna baksın kimsenin baskısıyla hiçbir şey yapmamalarım meşhur
Erkek görsel, kadın dokunsal işitseldir. yani erkeğin doğasında görmek dokunmak ve duymaktan daha güçlü duygu, ancak erkek kör olursa o ses ve dokunma duygusunu geliştirir. Doğuştan kör arkadaşımız vardı kıza ister istemez dokunarakk tanımaya çalışırken kucuk dokunuşları vücuda olurdu. Aykut tam sizin istediğiniz gibi bir arkadaştı. Tesadüfen çarpıştığınızda meme ucundaki tomurcugun rengini çapını herşeyi ondan ögrenirdik o sadece size çarpardı dedikleride çıkardı. Yani erkek ancak o görselliği kör olursa kaybeder.
Cep telefonları yayılmadan önce kadınlar fotografa zorla kendini sokmaya çalışırlardı ki bir kısmet uzaktan görüp onunla sevgili olsun diye kıvranırlardı. Şimdi her taraf kamera foto cep teli olunca fotograf atan atana zaten, Sizden foto isteyen Erkekte buna önceden başka kzılar tarafından alıştırldıgı için istiyor. Hemcinslerinizle buyuk bir femen birliği oluşturup erkeklere fotograf video yok artık diye anlaşma yapın. Bu en yaygın watpad kız gurplarında mevcut. Ordan buraya gelen kızlarda görülüyor hemen belli ediyorlar , fotograf atmama vakası ama bunun da sebebini biliyorum.
Kendi görmek ve göstermek üzere yaratılmış kadınlar bundan neden şikayetçi?
Ben sevdiğimi anlık görmek isterim.. Benimle konuşurken nasıl acaba diye.. Bizler görsel zekaya sahip varlıklarız.. Şikayet eden, erkeklerden uzak dursun..
Sevgilinse sıkıntı yok kral arkadaşça konuşsak bile bu mesaj geliyor. Ne gerek var yani illa görecen mi kızı, biz böyle bişey istemiyoruz
Kadın ve erkekten arkadaş olmaz.. Bunu ne zaman öğreneceksiniz..
Niye olmasın abaza erkekler bunu söyler. Bal gibide olur ama çok yakın arkadaş olmak tabiki de sıkıntı
Ben hiçbir kadınla arkadaş olmadım.. Arkadaş olanların da sonunu gördük.. Siz kadınlar duygusal düşünüyorsunuz ama erkekler hiçbir zaman duygusal bakamaz.. Öyle bir yapıları yok.. Sadece fırsat kolluyordur..
Arkadaş olan oluyor tamam mı siz gibi erkekler cinsel bakar anca. Siz arkadaş yapmayın zaten
Tamam sen kandır kendini böyle.. Hadi Türkiye'de böyle diyelim.. Yurtdışında bununla alakalı videolar var.. Kadın sözde yakın erkek arkadaşına sevgilisinden ayrıldığını söylüyor.. Biz deneyelim mi diyor (deney) o arkadaş bildiği de yıllarca bunu bekledim diye itiraf ediyor.. Dünyadan da bihabersiniz..
Ateşle barut asla arkadaş olarak kalamaz!
Ayyyyy o sadece bazı kişiler için geçerli
:)) tamam tamam kandır sen kendini..
Sevgiliyken bu tip mesajlar olabilir yani bir süre görüşülmemiştir vs fotoğraf istenebilir bu çok da normal bir şey. Ve bunu sadece erkekler yapmıyor kadınlarda bir fotoğraf çekilip atsana özledim diyerek mesaj atıyor yani her şeyi erkeğe yüklemeyi bırakmak lazım bence. Hiç tanımadığı bir kadına, sevgili vs değilse bunu söylüyorsa o erkek abazadır zaten
Size kalsa yapay zeka ürünü olarak hatatınıza devam etmeyi tercih edersiniz ama sizde oda yok maalesef insan neden bi insanı görmek ister düşünün bakalım ya da kendinizi görmesini istemiyorsanız o iletişimi kesin bitsin gitsin bubu sorulaştırmak nekadar abes 😃
Mesaj kutumuzu kapatırsanız ve uzak durursanız sıkıntı olmaz özellikle burası için söylüyorum zaten mesaj kutusunu kapalı veriyor siz mesaj kutunuzu açmadığınız sürece ve karşılıklı bir takipleşme olmadığı sürece bu olmaz e genelde zaten kadınlar mesaj kutularını açıyor gizlilik ayarlarını açıyor ondan sonra mesaj atıyorlar diyorlar sanal ortamda ne olmasını bekliyorsunuz ki
Bu tarz kişiler bitik ve sapık beyinli oluyor zaten. Huyları aile yapısı ve davranışları hep aynı oluyor.
Ya ben sevgilimden istiyorum ama bu tamamen onun rizasiyla yani ben dedim anlik foto istesem soguma gibi sey olurmusun diyinxe normalde hayir ama sen olunca evwt dedi yani kisiden ksiye degisir ama tabikide bende dogal olarak onu foto at diye zorlamiyorum yerinde atilir boyle seyler amac karsindakinin saf guzelligini gormek yani ben oyuzden isterim
Ben hiç anlık istemedim flörtlerden ama hep atıyorlardı selfie. Ben de ne alaka şimdi falan oluyordum. Gerek yok bence ya
Engelliyorum ben zaten görmeni istediğim zaman atarım
Ben verdim.
Yaklaşık 5 yıldır hayatımda kimse yok
yok bitmez o boydan gelir mi bir anlik at bir bakim anlık at at da att
Diyen yok da ultra rahatsız edici bişey değil sevgilimse...
Erkek meraklıdır herzaman nedensizce önüne gecemiyor bu duygunun
Bir de boydan at diyorlar. Fotoğraf atmışım sanki boyu kalmış.
Boyun mu kisa ki
Ben istemem. Genelde benden isteyene kadar atmıyorum. Gerçi kimseyle görüşmuyorum, uzun zamandır da. İstemem yani, zaten ben muhabbeti seviyorum. Görünce büyüsü bozuluyor.
İşim gereği foto değilde görüntülü isterim foto olmaz yalan o
Her zaman da istenmez be kardeşim ah bu hemcinslerim.. zamanı var olum zamanııı..🙂
Bu soru niye bildirim olarak bana geldi simdi
harbi ya
Kötü bir şey mi bu gerçekten merak ettiğimiz için istiyoruz
Altı ustu bi foto gondereceksiniz kırk dereden su getiriyorsunuz. Yine sizin suçunuz yok sizi şımartan amsalakların suçu
En nefret ettiğim hayır beni gördün attım fotoğrarı ne oldu şimdi
Şu mesajdan o kadar tiksiniyorum ki direk engelliyorum
Eğer sevgilinse baymıyor ama flörtleştiğin ya da takıldığın birisiyse çok fazla bayabilir seni ama sevgilinse kendin bayılarak anlık atıyorsunuz onlar size bakim demeden xolajj
Bence genelleme yapıyorsun kimseye yazmadım ama böyle yazan kız oldu kızlarda yapıyor
Konusuyon konusuyon bir foto gönderiyor 50 yaşında birde çok çirkin ben istemeyımde kim istesin foto
Malı gösteren teşhir eden sizsiniz sonra da numaralara bak ne hoşunuza gidiyor
Bak aq bakkk bak da susss
Bakınca susturuyor ya zaten güzellik
Böyle oluyoz 😍
Engelle gitsin bulunmaz hint kumaşı değil ya hangi amaçla istediği de belli değil engelle
La gevşek konuştuğumuz insanın kim olduğunu bilmek istiyoruz sürekli foto isteyen sapıktır
Bir erkek olarak ben bile baydım midem bulanıyor bu tiplerden artık
seninki Zonguldak kömürüyse atmak istenemen normal king
Iy ne kadar iğrenç zihniyetli bir insansın
insanoğlu görsel bi varlık görmek istiyoruz ne var bunda
Her erkek böyle yapmıyor ki genelleme yapmayın lütfen ya
bi boydan gelir mi
Ahahahah
Kızlarında boş muhabbeti çekilmiyor rahatsız oluyorsan engelle geç
bos muhabbetten kastın ne mesela
Boş muhabebt mi qkqniq en Kafa dengi bizleriz
@pearbutter ilgi çekmek için sorun oluşturmayın yok ex im yazıyor napcam yok şu erkekler bana yazıyor zor değil engelle ego kasma
Özlüyordur bende derdim
Fazlasıyla bayıyor. 🙄
Valla bana hiç gelmedi. Çünkü özel kapalı 😁😁
Bakim sana
İlk 😇
😁😁😁
Ohaaaa 32 diş bembeyaz.
Maşallah
Seviyoruz gülmeyi :)
Doğarken ağlamış insan
Bu son olsun bu sooooonnn
İnsan yaşadığı sürece ne ağlaması biter ne gülmesi.
Erkekler kapatilsin.
Her önüne gelene yavşwma sende ula
Hayatında Öyle Bir Şey Yapmadım
şu an napıyosunn anlık atsana bi seni göreyim? MESAJINDAN GINA GELDI ATMIYORUM ZORLAMI
Ben engelliyorum direk
Beni unuttun.
Gönder işte sende
Bitmez bunlar
baxmadan fantezi olmuyor
Baymayan kadın lazım bize bu arada bakim sana
Niye diyeyimki ne alaka
Bakim bakimmmmm 🤔🧐🧐🤔
siz isteyince ne oluyor peki
Atma sende ben atmıyorum
Cidden bakiyim sana ya 🤣🤣
Şımarma kız isteyen var demek ki seni
Atacagımı zannetmelerı ayrı bı cesaret
Aynen bayar ysni
Bakim bi kim konuşuyo
Ben niye durduk yere herkese salça oldum şimdi
İlişki de olur
Ne yazsınlar
Baydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyanın bu anlık fotoğraf isteme olayı gerçekten bir dönem klasigi haline geldi ve haklı olarak insanı yoruyor 📱 Fotoğraf göndermek istemediğinde bunu net bir dille belirtmek ya da X gibi platformlardaki gizlilik ayarlarını sıkılaştırıp mesaj kutunu sadece arkadaşlarına açmak en rahatı ⚡ Benim de gamer arkadaşım Can bazen böyle tiplerden dert yanıyor, dijital sınırlar şart! Sen bu tarz mesajlar gelince direkt engelliyor musun yoksa yazıp durumu izah etmeyi mi tercih ediyorsun 🤖