Sevgilim 38 yaşında doğru düzgün mesajlaşmıyor en başta da böyleydi mesaj konusunda arıyordu ama en azından son zamanlarda çok bunalttım mesajlara görüldü yapıyor ve aramıyorda yaştan dolayı olabilir mi? Ben daha gencim 26 yaşındayım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Her şey seni tavlayıncaya kadardı bebek istediğini aldıysa şimdi ilişki yaşıyorsanız sıkıntı yok mesaj atmasın ama aralarda seni seviyorum veya sürprizli mesajlar atabilirim gereğini yapıyorsa takma kafana
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılseninle sadece gençliğin için birlikte bence. uğraşmaya tenezzül bile etmiyor. ben olsam yol verirdim. o kadar yaş farkı olan biriyle sevgili olmazdım gerçi
16 Yorumla
Soran+1 yıl🥲🥲🥲🥲
Cevap sahibi+1 yılkendinden yaşça küçük kızlara ilgi gösteren erkeklere sinir oluyorum. bu kız ben veya bir başkası olsun. iğrenç geliyor hiç de güven vermiyor. yaşına başına bakmadan genç kız avına çıkıyorlar
Soran+1 yılYoo ben ondan numara istedim
Soran+1 yılİlk
Cevap sahibi+1 yılee zorla sevgili olmadın herhalde adamla o da kabul etmiş. bilmiyorum ya ben erkek olsaydım kardeşim olacak yaşta derim kabul etmem kendimden 12 yaş küçük birini. zaten yorumda genel konuştum sadece senin sevgilin özelinde değil. yaygın bir durum bu
Soran+1 yılHaklısın hiç yakışmıyoruz bile
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
Aslında bunu şöyle diyim aynı yaşlarda tanıştığım biri var sadece arkadaşça sohbetti hayatında benim yaşlarımda biri var ve dediği şu o sevgililik istiyor ciddi şeyler falan ben ise sadece çıtır ve eğleniyorum ciddi şeyler kuruyo kafasında diye anlatmıştı seninde öyle olabilir sadece vakit geçirir ögle sürekli mesaj arama darlıyosun gibi düşünüyodur
11 Yorumla
Soran+1 yılBiz sevgiliyiz zaten
Kuşak farkı, siz whatsup ile büyüdünüz ondan. Bu nedenle ben de kız arkadaşımdan ayrılmıştım. Her gün görüldü kavgası …
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynı sorun görüldü atıyor cevap vermiyor çıldırıyorm kendi kendime yazıyorum. Çocukça hareketler diyor sinirleniyor altı üstü bi mesaj diyor ben mesajlaşmaya alışkınım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanmam mesaj heyecan genç işi sendeki Dr nasıl vizyonsa babanla Yasit
02 Yorumla
Soran+1 yıl12 yaşında baba mi olur ben doğduğum da o 12 yaşındamiş
- +1 yıl
Senin kafan çalışmıyor ki ne desem bos
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSevmezse alışsın bulmuş senin gibi genç kadını senin gönlünü hoş etsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorunun içinde cevabı yatıyor. Sen daha gençsin. 12 yaş büyük adamla işin ne?
013 Yorumla
Soran+1 yılAşık oldum
Soran+1 yılİkimiz de bekarız
Cevap sahibi+1 yılİkinizde evlenip boşanmadınız değil mi?
Soran+1 yılO evlenip boşanmış daha önce
Cevap sahibi+1 yılO zaman bir daha düşün derim evlenmeyi düşünüyorsan.
Soran+1 yılEvet ama o şu an düşünmüyor yeni boşandı küçük çocuğu var
Cevap sahibi+1 yılBirde küçük çocuğu var. Evlenmeyi düşünmüyorsan iyi. Diğer türlü sorun.
Soran+1 yılBen düşünüyorum
Soran+1 yılNe olacak bakarım çocuğa da
Soran+1 yılAklım olsa ( bu konuda ) böyle olmazdım zaten farkındayım
+1 yılYaş ilerledikçe telefon saatlerce konuşmalar, yazışmalar sıkıyor..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok icraat sever o
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim neslim yan yana değilken mesaj seviyor ben de dahil yaş farkından galiba
- +1 yıl
Ben de çok yazıyorum diye şikayet ediyorsunuz onu napcaz
+1 yılYazmak istemediği için yazmıyordur.
00 YorumlaYa da delil birakmayi sevmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Hayır hepsi aynı değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Temas severler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet işi yoğun durmadan mesajlaşmak istemiyordur
154 Yorumla
Soran+1 yılSürekli yoğunum diyor 3 telefonu var 2 si iş teli görüldü atmakla yetiniyor bu da aramızı bozuyor ben çok üstüne gittim sinirle daha çok kaçtı aramayı da kesti
Soran+1 yılAlacaklı gibi yazıp arayıp bunaltıyorsun diyor
Soran+1 yılBende duramıyorum koç burcuyum sabırsız ve sinirliyim
Cevap sahibi+1 yılBuluşun. Yoğun bir insan durmadan telefona mesaj yazarak vakit geçirmesi imkansız. Böyle direttikce adamı kaciracaksin en sonunda
Soran+1 yılYurt dışına gitti ne zaman gelir Allah bilir
Soran+1 yılBi ayı bulur belki dönmesi
Cevap sahibi+1 yılBen terazi burcuyum mesela. Rahat olacaksın fazla arayıp sormayacaksın kendiliğinden geliyor erkek milleti ondan sonra zaten
Cevap sahibi+1 yılTamam 1 ay sonra görüşün sorun nerede? Sen de kendine güzel bir hobi bul o gelene kadar ve onunla ilgilen
Soran+1 yılO kova ben koç gün boyu dönüş olmazsa ayrılık mesajı atıyorum 2 gün sonra özür tavi kaçar bıktı adam şu an çok kritik kendimi tutmak zorundayım
Cevap sahibi+1 yılSen dinle beni. Rahat bırak kendiliğinden döner zaten. Pozitif olmayı unutma. Hiç bir adam inan ki negatif davranan ve olan kadını sevmez. Sinirlerine hakim olmaya çalış hayatını zorlaştırma
Soran+1 yılEn son yine beni deli etme yazdı sonra yazdım yazdım cevap vermedi. Gidip kurana el basıcam yoksa duramam yazarım. 😂
Soran+1 yılİnşallah döner bu defa haklı çok bunalttım 😔
Cevap sahibi+1 yılTabiki bunalıyor adam. O kadar işin içinde bir de roman okumak zorunda kalıyor ne kadar sıkıcı bir şey. Sen onun yerine koysana kendini. 12 saatten fazla çalıştıktan sonra bir de negatif enerji ye katlanmak zorunda kalacaksın ne kadar sinir bozucu. Rahat ol hayatım o isteyince zaten döner ve lütfen çıkışlarına dikkat et
Cevap sahibi+1 yılBen de iş adamıyla beraberim ve 1 gün donmeyince üstüne gitmiyorum ertesi gün zaten arıyor yazıyor. Bir gün dönmüyorsa kıyameti koparma yoğundur büyük ihtimalle
Soran+1 yılBir de 2 iş telefonu var sürekli durmadan çalan ama kendi işi sonuçta neyse ben kendimi tutum özler inş inatçı
Soran+1 yılKıyamet koparıyorum hep sevmesem çekmem senin kahrını diyor hep. Evet o da iş adamı sürekli başka yerlerde ülke ve. Bi de 2 yil olmuş boşanalı hala psikolojisinden çıkmamış gibi bizde 2 yildir beraberiz
Cevap sahibi+1 yılİnşaat çalışanı zaten full işiyle evli. Hayatını kolaylaştır zorlaştırma
Soran+1 yılİnşaat değil ithalat ihracat uğraşıyor
Soran+1 yılBu da işiyle evli
Soran+1 yılAma seven her gün arardı zaten iş bahane ne kadar yoğun olursa olsun bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılHm şimdi anladım. Tamam en son mesajımı görmezden gel😂
Günde 1 kere yazman yeter. Sabah "günaydın akşam vaktin olursa beni arar mısın lütfen" demen yeterli. Bırak kendi haline. Döner sana
Cevap sahibi+1 yılSana tecrübeden konuşuyorum. Benimki peşimde koşuyor resmen ne zaman vaktin var buluşalım diye. Rahat ol bırak o koşsun peşinden
Soran+1 yılArtık yazmam çok sinirlendi beyimiz havalanmış sinirden kuduruyorfur büyü yapılmış gibi öfkeli davranıp durma falan yazdım en son ona çıldırır içten içe
Soran+1 yılKova burcu koşar mi ki
Soran+1 yılEn başta it gibi koşuyordu inş şimdi cezalandırmıştır beni ne zaman arar Allah bilir bi kez on gün aramamıştı sinirlendi diye
Cevap sahibi+1 yılKova burcu terazi burcu gibi hava burcu özgürlüğüne düşkün. O tarz adamı kosturacaksin sen rahat olacaksın. Bırak emeği o versin. Kova adamı baskın kadını sevmez çünkü avlamayi avlanmaya tercih eder.
Soran+1 yılArtık çok geç değil mi 2 yil oldu monotonlaştı çok üstüne gidiyorum hala şimdi bi anda kessem ilgisini çeker mi ki
Cevap sahibi+1 yılEvet çeker hem de nasıl 😂
Soran+1 yılAma son zamanlarda şüpheliyim de beni aldattından onun kahrını kimse çekmez gerçi karısı bile çekmemiş dönüp geleceği benim
Cevap sahibi+1 yılİnan ki isteyen her yerde aldatır. İster zengin olsun ister fakir. Sana karşı iyi olduğu sürece kafama hiç takmaya gerek bile yok
Soran+1 yılHiç iyi değil son zamanlarda düşman gibi sebep olarak da çok bunaltmamı sundu
Cevap sahibi+1 yılAma doğru 😅 rahat olacaksın diye boşuna mı dil dokuyorum burada
Soran+1 yılKural 1 bunaltmıyorum o arayana kadar arayıp yazmak yok ister ki on gün sürsün sakin kalıcam 👍🏻
Cevap sahibi+1 yılBir gün yazma ikinci günün akşamına kadar yazmazsa yaz o zaman da ama vaktin olursa beni arar mısın de. Aradığında beni unuttun mu? Nasılsın sesini özledim dersin. Sakin ve pozitif olmaya çalış her zaman
Soran+1 yıl2 gün erken onun için canım
Cevap sahibi+1 yılDeğil inan. Bir mesaj sadece. Çok fazla beklersen kaybedersin. Oynamasını bileceksin
Soran+1 yılO zaman 4 5 gün
Soran+1 yılO özlerse arar zaten arasam da açmaz istemediği zaman bugün mesela kudurdu
Cevap sahibi+1 yılHayır senin amacın ney? Onu köpeğin mi yapmak? Özlediğini hissettireceksin , cezalandırmak istedigini değil
Soran+1 yılÖzlemek istiyorum artık çok bogdun yeter demişti geçen hafta
Cevap sahibi+1 yılSen aramayacaksın. 2. gunun akşamında vaktin varsa arar mısın lütfen diyeceksin. Eğer o akşam cevap vermiyorsa susup bekleyeceksin arayana kadar ki zaten arar
Soran+1 yılO kadar sinirli ji 2 gün az diyorum bebeğim bi hafta yazmazsa yazarım. Özlesin bende kafa dinleyim onu düşünmek istemiyorum artık
Cevap sahibi+1 yılTamam sen sevgilini daha iyi tanıyorsun 1 hafta bekle. Yazınca da sinirlenme , sinirlensen bile yansıtma
Soran+1 yılUmarım işe yarar 🥲ilgisini çok özledim.
Cevap sahibi+1 yılRahat olarak daha çok ilgi kazanırsın emin ol:)
Soran+1 yılHiç dönmüyormuş bi de 🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılSevgilisine dönmeden bitiren tip olsa o kadar basarili bir insan olmaz dimi? Belirli bir seviye olgunluk istiyor sorumluluk almak. Sana döner ama bekle.
Soran+1 yılBitti demesi der. Mantıken istemiyorum yazma vs zaten dilinin ayarı yok çekinmez
Cevap sahibi+1 yılWhatsapp veya telefon üzere yapacağını hiç sanmıyorum. Seninle buluşur öyle bitirir bitirmek isteyen:)
Soran+1 yılO hiç öyle biri değil tenezzül etmez daha önce telefondan ayrıldı bi kez
Cevap sahibi+1 yılBri de olgun adam olacak... ne kadar tatsız bir davranış
Soran+1 yılEvet aradı bağırdı bi daha beni arama bitti sil numaramı demişti sıkıldım bıktım senden demişti beni aldatıyor öusun diye küfür falan yazmıştım teli açmadı diye
Cevap sahibi+1 yılBiri sana böyle davranmasına neden izin veriyorsun? Aşırı saygisiz bir davranış. Kim olursa olsun sana böyle davranmaya hakkı yok özellikle huzurunu bozmaya. 26 yaşındasın dimi? Çok gençsin kendine odaklan onun ulaştığı yere sen de ulaşırsın ama sakina bu tarz saygısızlığa izin verme
Soran+1 yılSaygısız zaten bende saygısızmışım ona göre iyi olunca da çok iyi çabuk sinirleniyor ama bi çenemi tutayım nolavak
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşıtlarınla takıl daha uyumlu olursun
013 Yorumla
Soran+1 yılSevdik bi kere
Cevap sahibi+1 yılSevdik bir kereyse cevabın sevdiğin kişiye sen uyum sağlamaya çalış demek olur sorunlarının çözümünde de. Muhakeme yapmak denir buna. Bu sorundan dolayı vazgeçer miyim geçmez miyim diye sor kendine. Cevabın hayır vazgeçemem ise onun isteklerine uyum sağlamak olur çözüm…
Soran+1 yılHaksızlık ama ona uyum sağlasam 2 günde bir aramak yetiyor sofır mesajla ben sürekli mesaj istiyorum çıldıtıcam
Cevap sahibi+1 yılSana aşık değil 😬
İlişkiniz senin gayretinle yürüyor. Sadece seviyorum deyip insan ilşkisi sürdürülmez 😉
Soran+1 yılDeğil zaten olsa sürekli arar yazar
Soran+1 yılBen aramasam arayıp sorar herfün de arardı ama ben alan bırakmıyorum galiba sürekli yazıp arıyorsun merak bırakmadın demişti
Cevap sahibi+1 yılKendine yazık ediyorsun iki sene sonra 40 yaşında olacak dayılar için gençlik enerjini ziyan etmek bu. Kendinden 4-5 yaş üstü ve altı olanlardan uzak durmaya çalış. Sağlıklı bir ilşki olmaz sonucu.
Soran+1 yılBende 28 olurum 28 40 çık mu
Cevap sahibi+1 yılBen 32 yaşımdayım benim için bile çok be kızım 😄 yaa sen nereden edindin bu dayı merakını bilmiyorum ama ben 35 üstü ve 28 altı erkeklerle ilgilenmiyorum 🤷🏼♀️ sana da aynısını tavsiye ederm 😉
Soran+1 yılAyyy dayı diyip soğutma beni 😂😂aklıma bu gelir hep
Cevap sahibi+1 yılYani senden 12 yaş büyük erkek ya abin olur ya dayı daha dencek bir isim yok ki 😄 senin yaş grubu için max 31-32 yaş min 25-24 yaş daha doğru olur 🤷🏼♀️
Soran+1 yılO zaman bana yazıklar olsun dayı yo bile düşüremedim 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılO dayının düşesi olsa senden önce çoktaaann düşürmüş olan çıkardı 😄 onun ciddi ilşki isteği yok emin ol. Kendini ziyan ediyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Aranızda uçurum var
053 Yorumla
Soran+1 yılÖrnekler misin nüklerbomba
- +1 yıl
38 ve 26 gibi
Soran+1 yılMesajla alakası ne
Soran+1 yılBana niye normal geliyor bu fark
- +1 yıl
Adamın kafası farklı yönde. Saatlerce oturup mesajlaşamaz ki.
- +1 yıl
"Yaş sadece bir sayı" algısından
Soran+1 yılBen seks konuşmak istesem bile o da ilgisini çekmiyor mesajla bilmiyor hiç bi şekilde
- +1 yıl
Sıkıcı bir şey mesajlaşmak. Yüzyüze konuşmak varken
Soran+1 yılEeee o zaman tek buluşacak miyim ne anladım sevgili demek bulunmadığım zamanlar mesajlaşmak demek benim için
- +1 yıl
Sen sohbet arkadaşı arıyorsun
Soran+1 yılYa ne alakası var
- +1 yıl
Sevgililik tüm gün messjlaşmak değil ki
Soran+1 yılHiç mesajlaşmıyor doğru düzgün
Soran+1 yılBen bişe yazdıysam mesajlaşmaki
- +1 yıl
Tamam işte, böyle kabul etmen lazım onu
Soran+1 yılO niye beni böyle kabul etmiyor alışmıyor
- +1 yıl
O zaman ayrı dünyaların insanlarısınız
Soran+1 yılWhatsabı sildim
Soran+1 yılÇok üstüne gittim soğudum daha fazla yazmim onu böyle kabul edilc m 2 yildir edemedim ama mecbur
Soran+1 yılAman soğuttum
- +1 yıl
Canım başka erkek mi yok ülkede
Soran+1 yılOnu seviyorum
Soran+1 yılBenim için yok
- +1 yıl
Onu sevsen mesaj atmaması sorun olmazdı
Soran+1 yılSadece o
Soran+1 yılNasıl olmazdı sevmesem sorun olmazdı asıl seven merak eder sürekli konuşmak ister
Soran+1 yılSen kova burcu musun
- +1 yıl
Sevmek karşındakini olduğu gibi kabul etmektir. Değiştirmek değil.
Evet de, ne alakası var şimdi
Soran+1 yılO da kova burcu çünkü kova burçları erkek böyle önemsemiyor mesajı vs o yüzden kendini değiştirmiyor öyle kabul et diyor kendi beni böyle etmiyor ama belli burcun
- +1 yıl
Mesela kovada movada değil. Sevgi karşındaki var olduğu gibi kabullenmektir. Değiştiriyorsan artık kendine bir kukla yaratmak istiyorsun demektir.
Soran+1 yılKova da sütten çiuknış ak kaşık değil işte bak nerden bildim burcunu
- +1 yıl
Burçlara takılma. O da seni değiştirmeye çalışıyorsa o da sevmiyordur. Bu işler böyle
Soran+1 yılBen çok seviyorum çok aşıyım
Soran+1 yılDeğişsin istiyorum
- +1 yıl
Değilsin
Soran+1 yılMecbur mesajı hayatımdan çıkarttım bu akşam
Soran+1 yılÖyleyim
Soran+1 yılYoksa niye ğzüleyim onla konuşmadığımda
Soran+1 yılNiye çok özleyip göz yaşı döktüm
Soran+1 yılNeyim o zaman sen söyle
- +1 yıl
Sevgi değil işte bu.
Soran+1 yılNe o zaman
- +1 yıl
Kendi kafanda yarattığın bir ideali onun ruhunda görmek istiyorsun
Soran+1 yılO zaman sevgimi haketmiyor
- +1 yıl
Sevgi yok ki ortada
Soran+1 yılNasıl yok ya
- +1 yıl
Bu sevgi değil diyorum, nasıl yok ya diyorsun
Soran+1 yılİstese canımı veririm
Soran+1 yılBana sevmiyor deme
- +1 yıl
Senle alsa anlaşamicaz belli
Soran+1 yılÖlümden döndüm gözümün önüne o geldi ölğrsem hastane de açamazsam yanlış anlar mi diye düşündüm ilk
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılSevgi ne o zaman olduğu kabul etmek mi hoşuna gitmese bile
Bazen sevmez evet
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk musun diyor bana
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çok sever
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı