İnternet & Teknoloji Onun silahı tweetleri! Yılın En İyi Twitter Fenomeni seçilen Şahan Gökbakar'ı bir cümleyle ifade eder misiniz? (Sayfa 2) a ksSosyal Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 711 Onun silahı tweetleri! Yılın En İyi Twitter Fenomeni seçilen Şahan Gökbakar'ı bir cümleyle ifade eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 794 cevap paylaştı. Çok güzel olmuş tebrik ederim. 2 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 687 cevap paylaştı. Peki şağanın bundan haberi var mı 0 0 Yorumla
_Beyza_13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hiç gitmemesi gereken birine gitmiş ödüle yazık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tek kelime ile harika bir adaam cok guluyorum bu adam filmlerine. 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 519 cevap paylaştı. Bu recep ivedik filmlerini rezil buluyorum 0 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Güzel adam iyi adam yes çalışıyor adam ya 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 812 cevap paylaştı. Bana itici geliyo sevmiyorum 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 421 cevap paylaştı. Tebrikler hiç takip etmiyorum 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Namideger Recep İvedik hak etti benxe de 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. Twitterşör ya da twittersowmen severim kendisini 0 0 Yorumla
Sucurtali_yumuk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Önemsememiştir bile bunu ZUHAHAHAHA 0 0 Yorumla
Kalbi_mecruhh Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Halamın da bıyığı olsaydı amcam olurdu 0 0 Yorumla
Getirbimutluluk352 Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 93% +1 yıl Kendisinden İğreniyorum…yeterince açık 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 661 cevap paylaştı. Tek iki kelimeyle Sosyal Cengâver 0 1 Yorumla Leading_Leader +1 yıl Ayrıca kimse filmini sinemalara girmeden vizyona taşıma cesareti gösteremezdi. Örnek oldu. Sinema dünyasının kanına turp sıkayım. Yorumla
ArdaYılmaz52 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Recep İvedik 7 izleyen yarısini anlatabilir mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Çok güzel olmuş tebrik ederim.
Çoğu kişinin sevmediği adam tebriks
Adamın dibi
... Şahan Gökbakar
yılın en kapak söz yazan adamı
Peki şağanın bundan haberi var mı
Adam ateş ediyor hiçte boş degilll
Hiç gitmemesi gereken birine gitmiş ödüle yazık
Tek kelime ile harika bir adaam cok guluyorum bu adam filmlerine.
çok mücadele ediyo adam yaw
Bu recep ivedik filmlerini rezil buluyorum
Helal olsun Recep abime 😂
Komik olmadığı tek yer galiba
Recep ividik onu hatırliyoeum
Güzel adam iyi adam yes çalışıyor adam ya
Bana itici geliyo sevmiyorum
Tebrikler hiç takip etmiyorum
Recep ivedikle tanıdım ilk 😅
İtici ve dobra Mert biri de değil
Namideger Recep İvedik hak etti benxe de
Kim bu adamı tw fenomeni seçmiş :D
Twitterşör ya da twittersowmen severim kendisini
ne yapmista secilmis acaba
cengiz inşaat göndermesi efsana
Gülme krizine sokar adamı 🤭
Önemsememiştir bile bunu ZUHAHAHAHA
oynadığı adamla alakası yok 😅
Halamın da bıyığı olsaydı amcam olurdu
Kendisinden İğreniyorum…yeterince açık
Tek iki kelimeyle Sosyal Cengâver
Ayrıca kimse filmini sinemalara girmeden vizyona taşıma cesareti gösteremezdi. Örnek oldu. Sinema dünyasının kanına turp sıkayım.
Hep siyaset kokan tweet'ler sevmiyorum.
Dün Berlin kaplanı izledim baya komikti
Etmem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Hoş tweetleri var Tebrikler
Hayır görünüşünüze katılmıyorum
yakışır hak ediyor başarılı birisi <3
Bence Türkiye'nin en büyük komedyeni
recep abi adamsın seviyoruz seni
Hep bel altı esprilerle bir yere gelen adam
Tebrikler adamm sen adam 💔
Hiç sevdiğim birisi değil artık.
Benim dna'mda çalışmak yooooooh 🤣🤣