Kilis'te ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. Hiç böylesine denk geldiniz mi?

Açıkçası Hayatım boyunca hiç bu şekilde bir dolu ile karşı karşıya kalmadım, Tabii ki televizyon kanallarında ve haberlerde izlediğimiz içeriklerde böyle durumlar söz konusu oluyordu ama bizzat gözümle görerek böyle bir durumu yaşamadım.
Denk gelmemiştim ama internette böyle büyük dolular çok görmüştüm. kötü ve tehlikeli bir durum. dışarı olmamak gerekiyor. bu yüzden de dolu yağarken açık alanda olmamak lazım
Cevap
4Cevap
Ne tür bir mannak o büyüklükte dolu yağmasını ister ki? İnsanların kafası yarılsın, arabaların camları kırılsın kaportaları yamulsun, ekili olan sebze meyve ve ekinler telef olsun diye mi?
Dişardakiler için iyi macera olurdu
Evet bi kere antepte yumurta buyuklugunde yagmisti. Arabalarin helsi göçük olmustu hatta hondalarin kaportasindaki. göçüklere yagmurda su doluyordu. 2014 yili falandi. Arabalarin tum kapirtasi çift turnak pide gibi olmustu yillarca sanayide dolu tamiri sirasi vardi. Benim nirmalde kapali garajim vardi hep kapali garajdaydi arabam o. gun pazara gittim diye disari komustum disarda denk geldi ama cok kotu olmadi astra H kasaydi sacı cok kalindi
Aaa bu şey değil mi düşman zütüne kurşun
Makarada mısın aga ölürüz
Taş yağacak basımıza daha bu neki insanlar böyle olmaya devam ettiği sürece her şeyi görürüz
Pijlerin başına yağsın
oha tabiki denk gelmedim
Bunun bi tık küçüğünü gördüm daha önce
Daha büyüğüne denk geldim
Hayır tabiki
Antep te de yağdı
Mermi gibi mübarek.
Zinalar çogalınca afetler arrtıı
Bu mümkün mü ya
En İyi Cevap