Taa ki bu kara güne kadar hayır !
Ama bugün duşta saçlarımı köpüklerken suyun azaldığını fark ettim ve sonra su gidi verdi 😢🚿 🚿 ..
Ama bugün duşta saçlarımı köpüklerken suyun azaldığını fark ettim ve sonra su gidi verdi 😢🚿 🚿 ..
Syyun gitmesinden daha kötü olan şofbenin bi anda soğuk su vermesi arızaya geçmesi sık sık. Nöbetçi tuttum artık kararsız kalıyor su soğudu mu 5 dakika boşa aksa da ısınmıyor lanet 🤪
ben fahırım ya her hafta sonu abartmıyorum cumartesi sular pazar elektrikler gider ha asldmnasd
hatta gitmezse biz korkuyoruz günümüz normal geçmezse filan diye o derece :d
Yaşamadım ama bir kere bakım yağlarını sürmüş beklerken sular kesilmişti.
Saçımı boyamıştım, yıkama vakti gelmişti ve duşa girdim su kesilmişti, saç boyası 30 dk değil de 1 saate yakın saçımda kalmıştı 😂
Cevap
10Cevap
Kovam her zaman doludur. Su kesintisi yaşayan bir yerde değilim ama paranoyaklığın bana verdiği yetkiye dayanarak bunu sürekli yapıyorum. 🤷♀️
Evet, hem de en olmadık zamanda. Köpük köpük kalmıştım. 😄
Aynen
Peki öyle durumlarda ne yapıyorsunuz, saçı kurulayamazsın da köpük kalır öyle kurulasan da, saç zarar görüyo mudur acaba...
evet bir kere duştayım su kesildi şaçlarımı şampuanlıyorum tam deliye döndüm ama köpüklü köpüklü çıktım
Hayır yaşamadım zaten curun da yıkanıyorum doldurup
Duşta nefesimi kesen bir hatun var su kesilse ne yazar
Başımda şampuan kalmıştım ne oldu diye çıkınca haber vermeden gelen kuzenimin evde olması benim çıplak olmam onun kız olması o gün fena bir gündü
Şükür yaşamadım.
kettle ile su ısıtıp ısıtıp duş aldığımı bilirim
Depo var fark etmiyorum
Evet hemde etek tıraşı yaparken 😶
Evet
Yaşadım
Birden fazla
Yaşamadım
Çok kez
Aynen
Evet bir kere
evet