Hani olur ya kötü olduğunu düşündüğünüz o şeyden kaçmak, bir yere saklanmak istersiniz. Eskisi sizi ıslatırken, yenisi ise kafanızı yarar. Bunu biz istedik. Ama şöyle bir iyi yönü var, dört mevsim olmasa da iki mevsimi birden yaşatıyor. Bu mevsimi bulamayanlarda var 😬🤦♀️#54srp
dört mevsimi yaşadıktan sonra keşke.. ölseydim diyenler de var..
bilemiyorsun ki ne olacağını Bir bakıyorsun yaz güneşi ısıtıyor bir bakıyorsun buz gibi üşüyorsun Biraz ılık bir hava esiyor derken bir anda soğuyor geri..
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Yani yağmurdan kaçmak tabirinin ne olduğuna göre değişir bu durum.. Şöyle bir şey var tünelin ucunda bir ışık göremiyorsam o yoldan uzaklaşmayı tercih ederim evet ama bu kaçmak değildir benim için sadece beni üzecek durumlar içerisine dahil olmuyorum demektir.. Bile bile lades demek bana anlamsız geliyor.. Tabi ki nadiren de olsa bile bile ateşe de yürürüz ama istisnai bir durumdur o.. Keyifli geceler..
Evet zaman zaman benim de başıma gelen bir durum. Özellikle ikili ilişkiler değil ama iş konusunda yağmurdan kaçarken doluya tutuldun zamanlar oldu. Yaşanması gereken şeylermis yaşadık dersimizi aldık
Kaçmak bize yakışmaz :D Duygusal anlamda yorumlayacak olursam hayır asla duygularımdan kaçmadım kaçmam. Gündelik hayatta da bu tarz bir durum başıma gelmedi.
Hayır, yağmurda ıslandım ben sonuna kadar, kaçmadım hiç. Doluya fırsatta vermedim böylelikle. Yaşanacak olan bir şekilde yaşanıyor, kaçsansa yüzüne yüzüne çarpıyor bir şekilde o damlalar...
Aşık olmamak için herkesi reddettim baya üzdüm çünkü önceliğim sorumluluğum var sonra ben mal gibi aşık oldum o beni terketti aşık olmaktan kaçayım derken aşkın batağına düştüm