Yani meali şudur ki, kötü olduğunu düşündüğün bir işten ya da birinden kaçarken tabiri caizse allahın cezanı daha beter vermesi durumu ahdh :D Keyifli günler.. 😜🥂
A ha benum sevduğum burayadur buraya
Yağmurdan kaçayidum yakalandum doliya :D

Yani meali şudur ki, kötü olduğunu düşündüğün bir işten ya da birinden kaçarken tabiri caizse allahın cezanı daha beter vermesi durumu ahdh :D Keyifli günler.. 😜🥂
A ha benum sevduğum burayadur buraya
Yağmurdan kaçayidum yakalandum doliya :D
Hayatımda başıma sıklıkla gelen, her daim nasıl yapıp nasıl beceriyorsam bir şekilde kralını yaşadığım ve içinden bir türlü çıkamadığım durumlar silsilesi. Sonsuz bir döngüde gibiyim sanki. Tam da yıllar önce ergen kafası ile tamamen hatalı bazı tercihler yapıp daha sonra bu yanlış tercihi zincirleme yanlışlıklarla devam ettirince kendimi öyle bir durumun içinde buldum ki bildiğin bataklıkta gibiyim aslında. Çırpındıkça battığımdan emin gibiyim, her ne kadar dışardan öyle gözükmese de. Kimseye anlatmam, anlatsam da dinlemezler zaten. Ya da dinlerler ama göstermelik ya da geçiştirmelik. En iyi ailen dinler, anlar seni bu hayatta ama onlara bile anlatamazsın, anlamazlar işte. hayatın kendisi de zordur da; zordur ya, yağmurdan kaçarken doluya tutulmak.
Gelen gideni aratır derler , ama hiç başıma gelmedi. Gerek arkadaşlık olsun gerek ikili ilişkiler olsun seçici davrandığım için problem yaşamadım
Doğduğum andan itibaren savaşçı ruha sahibim hayat bize tüm zorluklara karşı dimdik ayakta durmayı öğretti... hayat güçsüzler ezer... insafı merhameti yoktur.. tabiat kanunları geçerli.. büyük balık küçük balığı yer ahaaa...
Ya UNUTAMIYORUM
Bir gün o kadar hazırlandım falan çocukla buluşmaya gitcem çıktım yolun yarısında bi yağmur tuttu varya bende ne sac ne kıyafet ne makyaj hiç bişi kalmadi 🥲
Hüğ 🥹
Ahh, bu hayat zaten “yağmurdan kaçarken doluya tutulmak” tanımıyla işliyor sanki! 😂 Hele ilişkilerde ve iş hayatında kaç kere kaçayım derken bir bakmışım kendimi daha beter bir durumda bulmuşum. Bazen hakikaten ‘’Aman diyeyim, dertten kaçarken lütfen anı yaşa’’ demek istiyorum kendime. Demek ki her kaçış faydalı olmuyormuş, insan bazen oturup o yağmurun tadını da çıkartmalı. Cam gibi bir hayat, bulut gibi bir akıl lazım! ☔🌧️
Senin de günün bol kahkahalı ve olabildiğince az dolulu olsun! 😏
Cevap
14Cevap
Hayatım öyle geçti zaten başıma ne geldiyse daha kötüsü olamaz dedikçe daha kötüsü oldu bakalım ya keyifli günler ahahs 🤟😄✨
Hemde çok pis doluya tutuldum ama geçti gitti çok şükür😬
Kötünün kötüsüne daha denk gelmedim çok şükür djdjdk
Kötü günler geride kaldı, şimdi sırada daha kötü günler var ahdhfdjfj
Şu sınavlara kadar kötü günler geciricem ondan sonra yaz tatili ssjjsks
Sen daha minnaktın doğru dur daha 🤣🤣
Eheheh çok komik yaşlı jdndkdkd
ahshs tamam ağlama miniş
Çok fenasin sen varya fırsat bulunca direkt vuruyorsun dksjsk
🤣🤣 bu okşamaktı yalnız
Uuu en iyi vuruşunu görelim bir ara ölmezsem iyidir sjskkzk
Herkes göremez onu önce hak et ahhddh
Peki hak etmeye çalışacağım djxnkxkx
aferin ahdhdh
Tutuldum … kaçmak bana göre değil onu anladım…
Hem gerçek anlamda hem mecazi anlamda evet doluya tutuldum. Neyse ki ikisi de sona erdi
Oto sanayide her zaman başıma gelen klasik bir durum
Temkinliyim genel olarak.
Toylukta olmuştur.
Tam tutuluyordum sonra baktım ki şemsiyem yanımdaymış 😂
Gerçek manada çok iri dolu tanelerin altında kalmıştım yıllar önce kaçacak yerde yoktu 2 arkadaş kafamıza gözümüze fena çarpmıştı hiç unutmuyorum
Cıxxx , önden birini gönderdim hep😃
Bir keresinde olmuştu evet
Yok denk gelmedim🤣
Yok ya olmadı. Şanslı bir herifim fjdkdk
Yağmurdan kaçarken kar yağışına tutuldum
Yok olmadi
Evet maalesef ve nerdeyse hayatım kararıyordu
Tabi oldu
Bir kere oldu.
Oldu canım Benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?