Diğer Ütü yaparken Buharına maruz kaldınız mı? Şenol1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ütü yapmak çoğu Kadının Kabusu oluyor bazı kadınlar da seviyor Bu aşikar Ama Ütü yaparken Buharı Yüzünüze geldiğinde Ne hissediyorsunuz? Yazın Sıcağında bunaltıcı olabiliyor fakat Kışın Isınmak için birebir Haksız mıyım? Ütü yaparken Buharına maruz kaldınız mı? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 6 ay Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. kaldim 1 1 Yorumla Şenol1903 6 ay Nasıl ve ne hissettin Yorumla
tinkerbelll07 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 6 ay Ütü yapmıyorum ama buhar severim 0 1 Yorumla Şenol1903 6 ay Neden mesela buhar sıcaktır yakar seni ☺️☺️ Yorumla
Loeyin Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 690 cevap paylaştı. boğucu oluyor 0 2 Yorumla Şenol1903 6 ay Neden Ne güzel Isıtır seni ama ☺️☺️ Yorumla Loeyin 6 ay ısınığım gerek yok Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 13,8b cevap paylaştı. Aynen polis çağırdım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kaldim
Nasıl ve ne hissettin
Ütü yapmıyorum ama buhar severim
Neden mesela buhar sıcaktır yakar seni ☺️☺️
boğucu oluyor
Neden Ne güzel Isıtır seni ama ☺️☺️
ısınığım gerek yok
Cildim gevşiyor
Aynen polis çağırdım