AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Türkiye'yi akp li olan müslümanlar ve akp li olmayan gayri müslimler diye ayırıyor. İslam sadece kendilerine aitmis gibi davranıyorlar. Halife ilan etsek de rahatlasa.
Bence Rtenin başörtüye saygı duymasının sebebi oylar chpli kadınlaeım oylarını değiştermediğini bildiği için korkmadan söylemiş bence kendisi ateistlerin peygamberi ama münafık gösteriyor kendini oy için
Yorumları okuyup sinirlerimi bozmayayım dedim ama hiç okumadan sana allah sabır versin diyorum yüzde 50 lik kısım canına okuyacak dostum geçmiş olsun
evet çok yerinde bir laf
çünkü chp başörtüsü yasağı kalktığında bile anayasa mahkemesine başvurup bu yasağın devam etmesini isteyen kirli bir zihniyettir
şimdi de ne komiktir ki bu görüntüden pirim yapıyor tabi koyun çok
Erdoğan'ın işi halkı bir birine kırdırmak , adamın geliş amacı belli bol parçala yok et
Bir chp li vekil ak partili bir kapalı kadın için bunları söylemiş olsa kıyameti kopartırdı ama
bence tayibin masasında içki kadehi ile solcu oyuna talip olması ile bu kadının chp de boy göstererek sağcı oyuna talip olması aynıdır
Allahın ayeti ne zamandan beri parti malzemesi oldu?
Ne kadar çirkin bi düşünce bu devirde ozaman akp deki asortik açık kadınlara ne demeli.
Kardeşim onu durup dururken yapmadı, Baş örtüsüne laf ettiler o yüzden oda cevabını verdi.
Sevgi hanımın bu HAKARET karşısında çok sönük kalmış yaptığı açıklama.
AKP'nin pili bitiyor!
Baş örtüsü Akpnin iktidar olma itemi, başkasına kaptırmak istemiyorlar.
Doğru söylemiş insanlar kimin samimi olduğunu kimin sahte davrandığını anlayabiliyorlar ona bakarsan HDP de bile başörtülü milletvekili var
Çok doğru. Chp zihniyeti hiçbir zaman başörtüsünü kabullenemedi. Açıklığı, rakıyı ilerici olarak gördü. Inşallah bir gün doğru yolu bulurlar tabi ayık olurlarsa
Yorum yapmamalıyım yaparsam...:(
Şöyle sorularına bir göz gezdirdim. Baya bir taraflısın, mesela şununla ilgli bir soru göremedim ssjjsjsjssh
Doğru demiş, dini siyasete alet etmek budur işte
Dine küfür edenlerin içine rüşvet karşılığı mı girmiş bu hahah komedi
Kişi kendinden bilir işi.
Şimdiye kadar neden CHP baş örtülü kadınları böyle bir resim ile öne çıkarmadı o zaman?
Talihsiz bir açıklama olmuş
Karakter ya da bunun tam tersi meselesi !!!
Söylediği hiçbir şeyi duymuyoruz.
Senin AKP yi kötülemeden başka bi amacın yok mu ne kardeşim ya sen birazda chpnin yaptıklarını yaz lütfen bi yaz
Tüm ülkenin derdi AKP dimi, tuz koktu artık koktu.
Bence senin tek derdin TEK DERDİN gerçekten
Yaptigi cok sey yalan haber ve KS buna torpil yapiyor. Baska biri sorsa boyle sorular hemen kaldiriliyor
Evet ya aynen bu ne böyle kapatılması lazım bu hesabın acilen
Doğruları duymak niye zorunuza gidiyor?
Ne dogrusu kocum. Yalan ve iftira atmak Ne zamanda beri Dogru oldu. Paylasimlarinin cogu ya yalan uzerine ya yaniltma uzerine. KS sana ve Senin gibilerine torpil gectigi malum. Baska biri Bunlari yapsa sorusu coktan silinirdi😉
Haberlerin hepsinin kaynağı var, ne yapayım sizin gibi bazı kanallardan kaldırmayayım mı? Çok şükür ülkedeki durumu görüyoruz, biat etmiyoruz sizin gibi.
Sizin zorunuza gidiyor chp nin yanlışları da size çok doğru geliyor faşist zihniyetlisiniz!
Haberin kaynagi var Ama Senin gibi eksik ve carpitilarak algi yaratarak degildir. Bir cok paylasiminda oldugu gibi Ne oldugunuz biliryoruz korkma Sen😉
Bak saldıran sensin, yorumu yaptığından beri, bir suçlama asıl faşist kim son sözünde de ayna gibi ortada. Sizi kaile alıp cevap veriyorum ya almamak lazım aslında.
Faşist zihniyetlisiniz ve bunu her devirde belli ediyosunuz takmissiniz miletin turbanina carsafina ezanina bı kendinize gelin
Şu türban işini gündeme getirmekten bıkmadınız mı? Erdoğan iyi yaptı bir bakımdan o yönünü takdir ediyorum, kapalı insanların elinden alınan haklarını geri verdi. Ama bunu kullanmaktan vazgeçin bu konu gündemden kalktı artık, bizimde annelerimiz vesayire kapalı. Genelleme yaparken tanımadığın insan hakkında düzgün konuş.
Senin paylaşımında türban hakkinda degilmi beyfendi
Getiren sizsiniz zaten. Bu paylasimi yaptigin seyi zaten ordan geliyor Onu bile bilmiyorsun ama paylasim yapiyorsunuz iste Bu kadarsiniz 😂
Benim amacım sizdeki bu chp askinin nerden geldigi
Soru ney okudun mu detaylıca? Cumhurbaşkanına bu söz yakıştı mı diye sormuşum, kendi yorumumu katmamışım.
İyi bende sana soruyorum o halde, sendeki bu AKP aşkı nereden geliyor?
Gündemde olan soru bu değil beyfendi Fikri sağlarin saçma yorumu bunu değerlendir oncelikle
Iste Bu soruyu gazeteci edrdogan soruyor. Chp milletvekili turban konusuna boyle boyle demis erdoganda cevap vermis Bu skinti da ordan ama Sen oyle bir sormusun ki hem algi yapmisin hem eksik anlatmisin hem carpitmisin
Fikri Sağlar eski bir siyasetçi yani biraz eski gelenekten gelen yaptığı paylaşım üstünde durmaya değmez. Haddini aşmış, ülkenin gündeminde olmayan konuyu gündeme sokmuştur.
Benim akp aşkım İslam'a verdiği değerden geliyo r
Aslında aynı fikirdeyiz geri kafalık böyle bişey
Benim için konuşma bitmiştir. İslam ve AKP'nin yan yana getiren insanlar müslümanlığını sorgulasın. Bu ülkede din AKP'den de öncede, Cumhuriyetten öncede vardı.
İslam vardı yaşatan yoktu
Allah'ın ayetini siyasete alet edenler kendini sorgulasin Allah emretmisse bitmiştir net bunu anlamıyorlar bu eski kafalılar
Erdoğan kim? Allah'ın kulu sadece, sende, bende öyle, bu tapınmak niye? Allah'a şükür sadece onun kitabına, onun peygamberine inanıyoruz. Allah haramı savundurtmasın, hele yetimin hakkını çalanları asla..
Tapınmak kelimesi ne alaka
Oda Allah'ın kulu ama aynı zamanda devlet başkanı İslami yaşama imkanı verdiği için ona minnettarız tapınmak nedir haşa
Bu ülke İslam dusmanlarindan çok çekmiş beyfendi bu günleri bize yasatanlari unutmadık işte o yüzden Erdoğan a minnettarız umarım anlamışsınızdır
Geçmiş geçmişte kaldı, biz geleceğimize bakalım, Erdoğan' da şurada nereden baksan 12 13 sene daha siyasette durursa durur. Ondan sonrası ne olacak? Ülkedeki ortamdan memnun musunuz? Herkes birbirine düşman gibi? Her şey tek taraflı, sizin bahsettiğiniz Erdoğan maalesef 2008 e kadar iyiydi.
sizin tekelinizde mi din?
Din Allah'ın emri ne saçmaladınızın farkında mısınız kimse dini bu şekilde yorumlayamaz! Nikolog bey
sen benim demek istediğimi anlamamışsın, şaşırmadım.. kötü birşey kastetmedim neyse.. ayrıca pkk ne alaka? başlarım pkksına adam olun hepimiz bu ülkenin insanıyız bilip bilmeden sırf insanlar akpli değil diye vatan haini gibi göstermekten vazgeçin.. Demirtaşı geç, görsem de gırtlaklasam.. ayıp ayıp.. işte faşizan tutum budur aslında görmüyorsunuz.. yazık yav:S
Bu hukumet yakismayan herseyi yapiyor zaten
Tabiki yakışmadı, Yakışmazda,
oy toplamak için içlerine tesettürlü alıyorlar. 1999 daki merve kavaklı olayını unutmadık daha. iktidar değişsin. ilk işleri içlerindeki tesettürlüleri atmak olur.
Cumhurbaşkanı hic bir zaman muhalefeti sevmemiştir normal olarak yakışmadı
Yakışmamış, zaten hep konuşuyor öyle yerli yersiz
Böyle bir açıklama yapmadı popondan uydurma
Örtünmeyi ondan mı öğrenecez böyle bir hakkı yok
Hic yakistirmiyorum kınıyorum
Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık.
Herzman ki gibi yalan haber tbi
Reisin çakası gelmiş...
Cehapın seçim yatırimı heralde buda
ayıp
Cehalet...
Gündem değiştirmek..
Boş insandan boş laflar. Ciddiye almıyorum
Yakışmadı bence başörtüye saygı duyulmalı
admin kaynak ver kaynak
Yazık
Bir tek Allaha onlar inanıyor ya ondandır.
şaşırmadim
Kadınlara yapmadı boş algı yapmayın, baydı
Az bile söylemiş!
cb reis boynuma dola
klasik Rte işte
Terbiyesizlik işte.
reis her zamankı gıbı kıtabın ortasından konusmus
Hayır
Yorumsuz
sacma