Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Maalesef CHP hiç bir zaman iktidara gelemez. Neden dersen halkın içinde ve halkın isteklerinin farkında değiller. Sol görüşü savunuyor görünüyorlar ama asıl savundukları her zaman din karşıtlığı. Her TV programında, her röportajlarında neredeyse sadece dini konular ve bunların çağ dışı olduğunu anlatıyorlar. Yani iktidara geldiklerinde dini olan her şeyi kapatıp dinsizliği (onlara göre bütün dinleri eşitleyecekler) savunuyorlar. Bu konu halkın en hassas olduğu konu ki bu konunn üzerine gittikleri için bu halk hiç bir zaman CHP ve bu görüşteki kişileri başa getirmez.
Ülke tarihinin neredeyse en kötü ekonomik probleminin olduğu bir dönemde bile yapılan seçimi üstelik 7 parti ve 100 den fazla STK ile ittifak oldukları halde kazanamamaları da bu söylediklerimi doğrular niteliktedir.
Şu din karşıtlığı söylemleri bırakıp halkın yanında, içinde olsalar belki o zaman iktidara gelebilirler ya da Mansur Yavaş gibi kendini kanıtlayan biri olmalı ki o da MHP kökenli olduğundan CHP zihniyeti asla onu ve onun gibi birini başkan adayı yapmaz.
Kekem ben agnostiğim
Yalnız sizin parti de şu din karşıtı siyasetten çok yürüyen var.
Ben oy dağıtmayayım diye Chp mecbur kalıp belki oy atacağım fakat normalde TKP'liyim
Keşke sisteme karşı oluşumlar kendini tanıtsa da yer edinse kurumlar kamuoyu düzene girse
Burcu köksal başa gelirse aynı yolsuzluğu yapabilir yapmam diyenler monakodan yazlıklar arabalar aldılar
Cevap
5Cevap
Parti tutmam ama Burcu Köksal en iyi seçenekti avmde ilk gördüğümde bu kim falan demiştim sonra hatırladım, gayet düzgün birisiydi halkla iletişimi de güzeldi özgur ve ekrem gibi teröristlerle anlaşma yapmadan kendi başına durarak ezici farkla yendi ki afyon koyu sağcıdır siz düşünün iyi mi kötü mü Mansur Şu an en düzgün chp siyasetçisi diğer ikilinin bi halt yapabildiği yok, kk bile daha iyidi ozerden
Kadın, erkek olması önemli değil. Yeter ki işini doğru yapan liyakat ehli bir teknokrat olsun.
Tansu Çillerin unutulmaz başarısı hafızalara kazındı. xd
Seçimi zaten kazanamayacak ve seçimden sonra partiden ihraç edilecektir.
Olamaz, ama kadın çok güzel allah sahibine bağışlasın.
Saçmalama iyi bir siyasetçi kumaşı yok bir kere ne başkanı ekrem mansur varken onun ne haddine
CHP de aslan olması mümkün değil.
Olamaz önünü kapatırlar
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?