Gündem Türkiye'nin kadın cumhurbaşkanına ihtiyacı var mıdır? Kışkırtıcı_zevkler Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Türkiye'nin kadın cumhurbaşkanına ihtiyacı var mıdır? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Evet kesinlikle var bence.. ama Atatürkçü kadına 1 1 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl 👏👏
ToDieToSleep Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Önümüzdeki 100 yıl kadın bir cumhurbaşkanı gelmemeli. Kadın liderler tuzu kuru Avrupa ülkelerinde iş yapar. Ortadoğu atmosferinde iyi yönetici olamaz bir kadın. 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bana göre konu kadın ya da erkekten. Vatansever, düzgün birisi cumhurbaşkanı olsun yeter. Bu ülkenin bu döngüden kurtulması lazım. 1 0 Yorumla
TequiEla Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Yönetimi kimsenin cinsiyetine bakarak belirlemiyoruz 1 1 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Neyine bakarak belirliyorsun sen 🤔 Yorumla
WeLosTheSea Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Türkiye'nin aklıselim bir Cumhurbaşkanı'na ihtiyacı var 1 0 Yorumla
ForgottenTomb Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kadın değil adaletli bir Cumhurbaşkanına ihtiyacı var 0 0 Yorumla
pukipuk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Artık bi değişse bizi düşünen biri gelse yeter :)) 1 12 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Keşke ama nerde Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Sanatla uğraşan bir kadın mısın 🤔 Yorumla pukipuk +1 yıl Yok ama severim neden Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Profildeki gitar 🎸 çalan kadın olunca öyle düşündüm de ondan sordum Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Sanatın hangi dalını seviyosun peki Yorumla pukipuk +1 yıl He evett çalıyorum ben de ama proff değil :) Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Amatör müsün 🤔 şu an Yorumla pukipuk +1 yıl Müzikkk evet amatör sayılırrr işte Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Olsun yinede güzel sanatla ilgili isen Bende resimle uğraşan biriyim mesela Yorumla pukipuk +1 yıl Be tarz çiziyosun mesela Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Kara kalem ✏️Portre çizim çalışması daha çok Yorumla pukipuk +1 yıl Mmmmm Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Gündem konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kesinlikle daha iyi yönetir. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet kesinlikle var bence.. ama Atatürkçü kadına
👏👏
Önümüzdeki 100 yıl kadın bir cumhurbaşkanı gelmemeli. Kadın liderler tuzu kuru Avrupa ülkelerinde iş yapar. Ortadoğu atmosferinde iyi yönetici olamaz bir kadın.
Bana göre konu kadın ya da erkekten. Vatansever, düzgün birisi cumhurbaşkanı olsun yeter. Bu ülkenin bu döngüden kurtulması lazım.
Yönetimi kimsenin cinsiyetine bakarak belirlemiyoruz
Neyine bakarak belirliyorsun sen 🤔
Türkiye'nin aklıselim bir Cumhurbaşkanı'na ihtiyacı var
Kadın değil adaletli bir Cumhurbaşkanına ihtiyacı var
Artık bi değişse bizi düşünen biri gelse yeter :))
Keşke ama nerde
Sanatla uğraşan bir kadın mısın 🤔
Yok ama severim neden
Profildeki gitar 🎸 çalan kadın olunca öyle düşündüm de ondan sordum
Sanatın hangi dalını seviyosun peki
He evett çalıyorum ben de ama proff değil :)
Amatör müsün 🤔 şu an
Müzikkk evet amatör sayılırrr işte
Olsun yinede güzel sanatla ilgili isen
Bende resimle uğraşan biriyim mesela
Be tarz çiziyosun mesela
Kara kalem ✏️
Portre çizim çalışması daha çok
Mmmmm
Kesinlikle daha iyi yönetir.
Ataerkil bir ülkede 0 ihtimal bir olay
yoktur
Tayyip Babamız la yola devam 🤘💡cCc