Bunu hazırlayan salağın ecevit zamanındaki develüasyonda ve %130 banka faizlerinden haberi yok sanki, 99 ları çabuk unutmuşlar, yazarkasayı, faizden batan fabrikaları, kaç ev kaç daire kaç araba gitti biliyormu bir kredi uğruna
Bugün faizlet yükseltilmediği için dolar 7.95 zaten faizler yükseltilse en az %150'lere çıkması lazım ki dolar 1 liraya düşsün. Bilmem anlatabildim mi? O yazar kasa fırlatan vatandaşın röportajı var aç dinle ne diyor.
aradaki zaman farkı çok fazla.. gerçekçi olmak gerekirse.. ben akp partiyi sevmem ama genede cumhur başkanı olarak tayip kalsın isterim.. tayip varken dışardaki ülkelerin gerçek yüzünü görebiliyoruz..
yıllardır türkiye neden avrupa birliğine alınmıyor.. türkiye dünyadaki en öemli yerde.. devlet ekonomiyi uçurması lazım.. ama cevremizdeki ülkelerin hepsinde sorun ve savaş var.. bunlar tesadüfmü..
Onlar çok mesela ekonomi bakanı veletin teki.. tayyibin en büyük suçu yanına aldığı kişiler.. torpilli atamalar çok fazla yolsuzluk yapıldı buna önlem almadı..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bunu hazırlayan salağın ecevit zamanındaki develüasyonda ve %130 banka faizlerinden haberi yok sanki, 99 ları çabuk unutmuşlar, yazarkasayı, faizden batan fabrikaları, kaç ev kaç daire kaç araba gitti biliyormu bir kredi uğruna
Bugün faizlet yükseltilmediği için dolar 7.95 zaten faizler yükseltilse en az %150'lere çıkması lazım ki dolar 1 liraya düşsün. Bilmem anlatabildim mi? O yazar kasa fırlatan vatandaşın röportajı var aç dinle ne diyor.
aradaki zaman farkı çok fazla.. gerçekçi olmak gerekirse.. ben akp partiyi sevmem ama genede cumhur başkanı olarak tayip kalsın isterim.. tayip varken dışardaki ülkelerin gerçek yüzünü görebiliyoruz..
Avrupa'da dünyada eskiden beri aynıydı. Bu fantezi tartışmalar halkın asıl sorunu işsizliği bitirmiyor.
yıllardır türkiye neden avrupa birliğine alınmıyor.. türkiye dünyadaki en öemli yerde.. devlet ekonomiyi uçurması lazım.. ama cevremizdeki ülkelerin hepsinde sorun ve savaş var.. bunlar tesadüfmü..
Hırsızlık yolsuzluklar torpil avrupa mı yaptı dış güçler mi?
Onlar çok mesela ekonomi bakanı veletin teki.. tayyibin en büyük suçu yanına aldığı kişiler.. torpilli atamalar çok fazla yolsuzluk yapıldı buna önlem almadı..
He he öyle
karizma cüseyle olmaz eğitimle diplomaya mutavazilikle şairlik Yazarlık amerikanın uşaklıgıyla
Başa gelmekle olmaz
Sizlere tavsiyem Ferdinand Marcos belegeseli var izleyin inanılmaz bir tesadüf var
Tayyip reis kral. Tüm Türkiye İslam düşmanlarını titretiyor
Her kiz ecevit gibi romantik adam ister
Bence ecevit karizma
Kiz olsam verirdim ecevite
Görseller özetliyor. Sanırım yorum yapmak abes olur.
Tek gerçek lider vardı, yalansız dolansız kimseye boyun eğmeyen. Muhsin Başkan ruhun şaad olsun koca reis
Çalmayan kendi cebini doldurmayan karaoğlan... doğum günüm aynı olmasıda cabası
Tayyip Ecevit'in kestiği tırnak olamaz
Ecevit i Cb yapalım mı?
Neye göre karizmatik , yaptıklarına göre mi :))
İkiside değil. 1. atatürk 2. Necmettin erbakan
Cem Uzan'ı tek geçerim... Adamı harcadılar...
2017'ye bile dönebilsek yeter.
Tabiki ecevit
Rakamlar ortada
ikisi de değil
Kim peki
@MontanaMax trump
Hüloğğğ
Tayyip 💜
teyyare hiç değil