Evet Sizce? Sosyal Medya Ve Her yerde Yarıştırılan İki Lider Sizce Hangisi Daha İyi Ben Cumhurbaşkanı BaşKomutan Yeni Türkiye Sisteminin 1. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ( R E İ S ) Diyorum? Sizce? Ecevite Gelince Fotoğraflarda Görüyorsunuz
Bülent Ecevit
Recep Tayyip Erdoğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bülent Ecevit mi Recep Tayyip Erdoğan mı? Hangisi Daha İyi Bir Lider?
Bülent Ecevit, Atatürk'ten sonra Türkiye tarihinde en hayranlık ve saygı duyduğum devlet adamı. Bir diger yandan; Mehmet Ali Birand'in 32. Gün belgesellerine aşina olanlar farketmiştir ki heyecanlı, duygusal bir adam olmasının yanısıra eşini her daim yanında kendisiyle bir tutmustur bir adım arkada değil. Sırf kendi eşine olan saygısı nedeniyle bile topluma ornek teşkil etmiştir. Diğeriyse özelleştirmeler le, başarısız dış politika anlayışıyla anılan günümüz sıradan siyasetçilerinden biri. Karşılaştırmak dahi saçma.
Yok mareşal Gazi yüce komutanımız hazreti 2023 Halife’si ülke Reis-i Cumhurbaşkanı tabiki uzun adam öyle dersen ceza yersin bidaha deme böyle diyeceksin
Biri yedi düvele kafa tutup ABD ambargosuna rağen Kıbrıs'ı fethetti, öteki ABD'nin iki hareketiyle "vermem" dediği papazı ABD'ye geri gönderdi. Aradaki fark bu. 😎
Biri Tüm Dünyaya Kafa Tutup ABD ' ye El Pençe Divan Durmayan Mit Krizi Ve IMF yi Başımızdan Defeden BaşÖrtü Yasağını Kaldıran Afrin 15 TEMMUZ FATİHİ diğeri ABD'ye el pençe divan duran korkak pısırık baş örtüsü yasağı getirip onca genç kızı katleden bir şahıs aradaki fark bu yaranız var gocunun İTAAT EDECEKSİNİZ ! ! ! RECEP TAYYİP ERDOĞAN <3 <3
1. IMF'ye olan borcumuz o zamanlar 30-35 milyar TL'cikti (23,5 milyar dolar). Oysa şimdiki brüt dış borcumuz neredeyse 2.5 trilyon TL (456 milyar dolar) [1]. Yani İMF'ye olan ve ödenen borç, şimdiki brüt borcun yanında devede kulak kalır.
2. Afrin'deki YPG'li teröristlerin lideri Salih Müslim'i kırmızı halılarla Ankara'da ağırlayıp yedirip içirmediniz mi [1]? Megri Megri söylediğiniz Barzani'yi YPG'ye yardım etsin diye Türkiye üzerinden Kobani'ye geçirmediniz mi [2]? Neyin tribindesin sen yahu?
"İnsanı yardımını zaten başından beri yapıyoruz ama PYD’ye silah vermeyiz. Ancak Peşmerge, Irak’ta anayasal bir güç ve PYD’ye de destek vermek istiyor. Bu ise bizim için meşrudur." -Mevlüt Çavuşoğlu.
3. Güldürdün. AKP-FETÖ meselesini bilmeyen kalmadı [1]. AKP'nin, 2015-2016 eğitim öğretim yılında, 15 Temmuz'dan sonra kapatılan FETÖ okullarına tam 113.973.273 ₺ maddi yardım yaptığı ortaya çıktı [2]. Gelmiş halen vıdı vıdı ediyorsun. :D
1. Si O Belgeler Doğruysa Kanıtla Tekrarlamıyacam Çünkü Anlatıyorum İster Anla İster Anlama fetöyü harcayan kullanan onu kendisine nefret ettiren ve onu kullanan kişilerde ERDOĞAN VE ERBAKANDIR 2. si İse 15 Temmuzda Fetöyü Ve Askerlerini Türkiyeden DefEden Ve Amerikaya Kaçıran RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR 3. sü tekrar ediyorum ama soruyu çeviriyorsun ne dönme dolap gibi insansın anlamadım ben sjkdsdkjsjkd ama aydınlansın o canım kafan diye tekrar söylüyorum o çok sevdiniz bilo abd ye karşı pençe divan durup korkak pısırık bir insandır başörtüsü yasağı getirip onca genç kızı katleden ise bilodur 3. sü o çok sevdiniz biloyu 2002 de sandığa gömdük RECEP TAYYİP ERDOĞANI BAŞBAKAN YAPTIK CUMHURBAŞKANI YAPTIK TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN 1. İLK DEVLET BAŞKANI SEÇTİK EVET HAYIR SEÇİMİNİZDE REJİMİNİZİ DAĞITTIK TEK ADAMı SEÇTİK HEPİNİZİ ÜST ÜSTE KOYUP POSTALADIK YETER ARTIK KAÇ DEFADIR ANLATAMIYOM ANLAMIYORSUNUZ sjskjdsjkdsjkdsjkdjksjk
Yaw arkadaşım anlatıyorum anlatıyorum sen inanmıyorsun yaa ne anlatsam boş biloyuda al burayı terket hadi ! ! RECEP TAYYİP ERDOĞANIN ÜLKESİNDE ONUN BAŞKAN OLDUN ÜLKEDE YAŞIYORSUN BİLDİREYİM :)
hahahahaha işinize gelmeyince geç onu diyon bilonuda alda londraya karınla tatile gidin seversiniz içki içmeyi hadi yallah asdjkasdjasdkjasdjkasjkdajks
@JensenAckleshayrani Evet içki içmeyi severiz de, bunun içkiyle ilgisi yok. Gerçi Ecevit'in yardımcısı Neco, Ecevit istese çay da getirirdi içki de, fark etmezdi. :D
@SolBakış okurken bir gülme geldi. Sizin sunduğunuz belgelere koyulan karşı argüman sadece "rejiminizi değiştirdik", " onun ülkesşnde yaşıyorsun"... Bla bla bla. Ben sizi yerinizde olsam uğraşmam bile adamı sıradan bir siyesetçi olarak değil de ilah gibi görüyorlar çünkü.
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gazoz yazman son derece terbiyesizce. Hatırlatırım Obama'nın beyzbol sopalı fotoğrafını, Obamanın bacak bacak üstüne atınca Reisinde aynen bacak bacak üstüne atıp taklit etmesini. Biri Kıbrıs'ta Türklerin yaşamasını sağlarken, diğerinin vatan toprağı Süleyman Şah Türbesini Suriyeden Türkiye'ye taşıdı. Biri Amerikan ambargosuna kafa tuttu, diğeri dövizin düşmesi için rahibi serbest bıraktı. Öncesinde de Amerikan askerleri için dua etti.
En İyi Cevaplar