+1 yılEcdadımız olan Osmanlı kuruluşundan yıkılış dönemine kadar din ile yönetildi. Yani Allah'ın kanunlarıyla. Sonradan birileri kalkıyor ve Allah'ın kanunuyla yönetilen bir imparatorluğu yıkıp yerine "laik" yani dinsiz düzen adı altında bir devlet kuruyor. Yıllarca bu toplumu "modernizm, çağdaşlaşma adı altında ahlaksızlaştırdılar. Şerri hukuku beğenmeyen, şerri hukuka vahşet diyen insanlar şu an tecavüz edene çok rahat bir şekilde idam isteyebiliyor ama. Ya burası özgür bir ülke herkes istediğini yapar diyorsunuz, elbette herkes istediğini yapıyor. Sonra da belli bir adalet düzeni oluşturamıyoruz. İslam hukuku en adaletli hukuktur. Necip Fazıl'ın da dediği gibi; Mustafa Kemal in bu ülkeye yaptığı, suda boğulmakta olan bir kızı kurtarıp, sonra o kıza kıyıda tecavüz etmeye benzer. Din alimleri deli olarak yıllarca tımarhanlerde yattılar. Kimileri asıldı. Türbanıyla dolaşamadı müslüman bir kadın bu toplumda. Kimliğimizde islam yazdığı halde islamı yaşayamadık yıllarca. Hani özgürlük hani? Bu özgürlük değil ki, özgürlük sadece kuru bir laftan ibaret bu toplumda. Şimdi kalkmış birileri Müslümanlara özgürlük tanıyan ve onları da insandan sayan bir liderle, Atatürk'ü karşılaştırıyor. Yazık gerçekten yazık. Parmaklarınız sussun da, biraz vicdanınız konuşsun. Çünkü vicdan en mükemmel yargıçtır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Allah der susarim
62 Yorumla
Soran+1 yılBu kızı eksileyenler En büyük Allah diyemeyendir.
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. İkisi pek karşılaştıralabilir tarihsel şahsiyetler değil. Mustafa Kemal , ülke çok daha zorlu bir durumdayken mücadele vermiş bir şahsiyet. Biri ordu temelli lider diğer halk tabanlı lider. İkisinin yaşadığı devrin şartları çok başka. Tabii Recep Tayyip Erdoğan , Kim ne kadar nefret ederse etsin Türkiye'yi içine çekilmek istenen çok büyük karanlık bir girdaptan kurtamıştır. O dönemlerde keyfi yerinde olanların şu an eski rantları sağlayamamasından duyulan rahatsızlıktan ve Türkiye'nin tek başına bir kuvvet olma mücadelesi verilmesinden dolayı bir çok iç ve dış düşmanlar tarafından bertaraf edilmek istenmektedir. Ben özelde babamın bypass ameliyatına beş kuruş para ödemediysem bunu bu hükümete borçluyum. AKP öncesi olsaydı bugün babam çoktan mefta olmuştu. Evimizede ameliyat parası yüzünden haciz gelmişti. Kötü günleri görmeyenler iyi günlere nankörlük ediyorlar
22 Yorumla- +1 yıl
Atatürk dönemi Milli Mücadele dönemiydi , bir varoluş savaşı verildi bu savaşı kazanmamıza rağmen masada kaybetmiş ülke muamelesi gördük. Tabii İsmet İnönü gibi karaktersiz bir herifin yönetimi altına girince işler daha da beter bir hal aldı. Atatürk'te araplarla olan bağı koparmak adına geçmişimizle olan bağları kopardı. Yaptığı büyük devrimlerin yanı sıra kritik hataları da oldu. Tabii bu ülkede korkunç bir Atatürk beyin yıkaması var. Ululuk vasfı yükleme çalışmları var. Ululuk ancak Allaha mahsustur. Kul şaşar. Atatürkçülük ve laiklik kisvesi arkasına saklanılarak toplumun bir takım kesmi baskı altına alınmaya çalışıldı bu ülkede. Bu yüzden önce Atatürkle barışmak lazım lakin kafa yapısı dar insanlar yüzünden bu çok zor. Atatürk ismi şu an çok farklı amaçlar için kullanılmakta.
Soran+1 yılHem saygı çerçevesinde hemde çok mantıklı bir yorum gerçekten. Atatürkü ululaştırmak adına ötekileştiriyorlar. Yok kıyaslanamaz yok hiçbirşey yapılamaz. Bu şekilde yaptıkça kaybediyorlar. Belki Atatürk bile bu muameleyi istemezdi.
+1 yılKıyaslama yapılamaz, yapılması teklif dahi edilemez bir konudur bu Ulu Hakan son Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk tabiki
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılÜlkenin okumus, kürtürlü, aydin ve zeki tabakasi icin tabiki Atatürk.
Ülkedeki alt tabaka cahil egitimsiz ve kültürsüz insanlari icin Erdogan.
Erdogan herzaman cahil halkin adami olmustur, cünkü onlardan biri. Yani konu ahlaksizlik olsun, düsük egitim seviyesi olsun kültürsüzlük olsun onlara benziyor.31 Yorumla- +1 yıl
Hı hı tamam sensin. Daha nasıl konuşman gerektiğini bilmeden bir de yorum yapıyorsun. Şu ülkenin Cumhurbaşkanı hakkında ne olursa olsun böyle terbiyesiz bir üslûpla konuşmazsın. Adama demediğiniz laf kalmadı be. Yıllarca Müslümanlar eziyet gördü bu toplumda, o pis batının çağdaşlaşma adı altında elinde kukla gibi oynattığı, özünü kaybetmiş laikçiler değil.
- Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıl"Recep Tayyip Erdoğan, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetinde gelip geçici bir siyasetçidir, sakın kıyas yapmayın"
200 Yorumla Tabikide MUSTAFA KEMAL ATATÜRK soru mu bu şimdi ya bu adamı nasıl Atatürkle kıyaslıyosunuz ben anlamıyorum
80 YorumlaDiğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şu ikisini karsilastirana da ikinci sikki işaretleyene de...
60 Yorumla
+1 yılŞunu gizli üye olarak paylaşmasanda hangi tayyipçi Atamızı kıyaslıyo görsek
75 Yorumla
Gizli SoranAtan Tayyip'mi? :D
At kafası anlamak istediğin yerden anlamişsin
soruyu sorandaki zeka bu kadar işte :) cümleyi bile anlamıyor :)
Anlatılmak isteneni biraz düşün öyle cevapla
Atlama sazan gibiATADEVRİM aynen öyle
Kıyasladığı kişilerden belli ediyo zekasını
+1 yıl''Bu nasıl bir soru?'' diye tam sorucaktım ki...
anketin oyları beni baya şaşırttı... :|54 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYaa..
- +1 yıl
ya siz ne nankörsünüz... :|
yazıklar olsun...
Mustafa Kemal Atatürk birtane <3 ... onun gibi kimse olmayacak..
rte kim be? - +1 yıl
vallahi ger*zekal* sın :|
Gizli Soran+1 yılSen mi?
+1 yılAtaturkle rte yi karşılaştıracak kadar zekasiz bir millet olduk? Tabi ki ATATÜRK
52 Yorumla- +1 yıl
Az ağlayin Tayyip bey başkomutan olmadı olamaz çünkü HALKİN KURTULUSU GİBİ BİR DURUMA GİRMEDİ HEP RAHAT HEP RAHAT HEP SARAYDA YATAR yediremeyen bakmasın
- +1 yıl
Yaw ne kadar ağlayan salaklar var ya? Olm fikir benim ister beğen ister beğenme saygı goster ben gosteriyorum imam hatip acilsin kapatılsın diyene eşit saygı gösterdim sizde birazcık sabır gosterseniz ölecek misunuz?
+1 yılSorunun neyi kıyasladığı belli olmadğı için. Atatürk bu ulusun tek lideridir diyerek içeriği aydınlatalım.
30 YorumlaATATURK YINE recep tayyip erdogan GIBI DININI KULLANMIYOR BIZIM ULKEMIZ SERIATI YASAMIYOR LAIK BIR ULKE DIN ISLERI SIYASETTEN AYRILMALI VE AYRILMAK ZORUNDA VE ATATURKU HERKES SEVMEK ZORUNDA SEVMEYEN ULKEYI TERK ETSIN BEN TURKUM DEMESIN (GIDIN ARABISTANA)...
10 Yorumla
+1 yıldabi kü reyiz rte alır neden mi çünkü atadürk zamanında iphone yoktu, şimdi var RTE 2023
37 Yorumla
Soran+1 yılIphone ile ne ilgisi var
- +1 yıl
çok ilgisi var hani diyonuz ya cehape döneminde bilime önem verilirdi ha bakın elinde iphone var chp döneminde nie yoktu iphone?
Soran+1 yılIphone yi Türklermi üretti ?
- +1 yıl
kes la reyiz yol yaptı tamam mı kıskanın çatlayın ohhh oh kıskanın çatlayın ohh ohh
24 HAZİRANDA REYİZ GELİO
1. DEVLTE BAŞGANI
REYİZİ CUMHUR...
Soran+1 yılSen reyizi yanlış anlamışsın kardeşim geriden geliyorsun
- +1 yıl
hyr biz 2018 deiz bak biliyom bunu...
2000 de ismet inönü iktidardaydı tüp kuyruunda bekllioduk
+1 yılYa siz neden böyle abuk subuk karşılaştırmalar yapiyorsunuz?
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan ne güldüm akşam akşam 😃 kos koca atayla dünkü hıyarı yanyana koymuşsun
100 Yorumla- Diğer konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılSavasi kazananmi guclu kaybedenmi savasi acmak. degil. kazanmak. onemlidir buna gore cvp mi anlamissinizdir
00 Yorumla Kıyaslama bile yapılamaz. Tabiki de Mustafa Kemal Atatürk.
30 Yorumla
+1 yılİkisini nasıl karşılaştırabiliyorsunuz, Allah aşkına?
Mustafa Kemal Atatürk.11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHelal :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılAtatürk'ün saçının teli olabilecek biri henüz yaratılmadı
42 Yorumla- +1 yıl
Abartma
Cevap sahibi+1 yıl@pantyhosenylon bugün elinde akıllı telefon ya da bilgisayarından "abartma" yazabiliyorsan onun başlattığı mücadele sayesindedir. abartmıyorum, kimse kusura bakmasın bu böyle
+1 yılTabiki ataturk tayyip erdoganida seviyorum ama ataturk baska
20 YorumlaAl birini vur otekine. Simdi herkesten dislike yicez keske bir tarafi tutsaydim. Jdjdjdh
10 Yorumla
+1 yılMustafa Kemal Atatürk.
90 Yorumla
+1 yılKıyaslamaya bak allahım yarabbim. Bir kere devir farklı okey?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin zihnini beynini zürriyetini...
biri allahın bir LÜTFU
diğeri allahın belası ikisi kıyaslanamaz bile.07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAçık konuş abi de, küfür etmeyiver..
Cevap sahibi+1 yılbirde olumsuz puan veriyor zürriyetine tükürdüğüm
Gizli Soran+1 yılKim vermiş onu?
Cevap sahibi+1 yılikisini kıyaslaman bile büyük bir küfürdür!!!
Bu ülkenin kurucusu ile hiçkimseyi karşılaştıramazsın!!!
rte'yi inönü ile karşilaştırsın kalan tüm cumhurbaşkanları ile karşılaştırırsın ama ATATÜRK ile karşılaştıramazsın.
ATATÜRK dediğin kişi bu ülkenin kurucusu mimarıdır. yöneten kişi ile kurucu kıyaslanamaz.
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum kim verdiyse onun zürriyetine tükürdüm zaten :)
Gizli Soran+1 yılTamam işte, bak ne güzel böyle yazaydın keşke. Dislikeyi ben atmadım hem..
Cevap sahibi+1 yıldislike atana dedim zaten onu sana değil :)
Ayıyetten bunu söylememe bile gerek nefes alıyorsan kurucu ile yöneticinin kıyaslanamayacağını bilmen gerekir.
ilkokul cocuğuna sorsan bilir bunu
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardes muhalif beyinlilerin kafalari cok eski hepsi birer magara adami gibi konusuyor tavirlari cok cagdisi sen gitmis duzgunce sormussun bunu dinlerlermi sence? Ma. l ma. l yorum yaparlar. Akil yok mantik yok cunku yobaz bu muhalifler.
00 Yorumla
+1 yılBu nasil kiyaslama tabi ki mustafa kemal🇹🇷🇹🇷
80 YorumlaSonucu bilinen bir anket kesinlikle gazi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
20 Yorumla
+1 yılresmen hakaret etmısın Atatürk e, ya aynı seymı
60 Yorumla
+1 yılMustafa Kemal ATATÜRK. Dışında balka lider tanıyan kişiler bence zavallıdır
00 YorumlaDiğer konusunda 11,9b cevap paylaştı. Gerçek dünya lideri Atatürk ile sahtesini yan yana koymussun
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılVay :D
- Diğer konusunda 24,6b cevap paylaştı.
+1 yılsacma bir kıyas maradona mı messi mi gibi bir soru
00 Yorumla
+1 yılKiyaslanacak şey mi? Hangi kafa bu
50 Yorumla
+1 yılKoyun zihniyettiler kıyaslayabilir ancak bunuZ
70 YorumlaZihniyetini şu kıyaslamayla öğrendik sağol !
30 Yorumla
+1 yılNe münasebet ikisini karşılaştırıyorsun.
320 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Rte savaş mı gördü doğru dürüst muhalefet bile yok ki var olanla bile baş edemiyor. Bir ulusu işgalden kurtarmak onca yoksuzluğa karşın zafer kazanmak güçlü muhalefete karşı cumhuriyet getirmek öyle her yiğitin harcı değil
Gizli Soran+1 yılHelal..
- +1 yıl
Ayrıca Rte dünyada diktatör diye anıyorlar Atatürk öyle mi
Gizli Soran+1 yılDoğru
- +1 yıl
Islam düşmanlarının atatürk sevmesi normal yani dimi hmm o zaman peygamberimizi neden sevmiyorlar?
- +1 yıl
Islamın koruyucu meleği miyiz türk milleti olarak Arap b*ku yiye yiye araplaştınız önceden amazon olan türk kadınları şimdi kocasının ardından yürüyor
- +1 yıl
Senin hem onu savunup hem Müslüman olman imkansızdı Islama vurduğu darbeler yüzünden Şu an dinsiz bir nesil yetişti Allah'a şimdi hesap versin dursun
- +1 yıl
O zaman Ömer 'in fethettiği memleketlere git ıslam düşmanı dediğin atamızın memleketinde işin ne
- +1 yıl
İyi oldu
- +1 yıl
Yahudi kepleriyle tek partili dönemde sizin gibi dinden uzak kimle neye yattığı belli olmayan bir ırk türedi saolsun
- +1 yıl
Gittiği yerde şimdi neler çekiyordur ah bir görseniz ama kalpler mühürlenmiş ayette öyle yazıyor ama sen onuda bilmezsin
Gizli Soran+1 yıl@SugarMan24 Diyanet'i açan, Meclisi dua ile açan, İmam hatipleri açan zihniyet CHP değil mi? CHP dinsiz değil, Laiktir. Laiklik ise, devleti dinden ayırıp her kesime eşit yaklaşmaktır.
- +1 yıl
Ben davarlara bakmam ben Alemlerin efendisine bakarım Allahın kanunlarıyla yönetiyordu gerisi beni ilgilendirmez benim örneğin rehberim o
Gizli Soran+1 yıl@SugarMan24 Mal mal konuşma bea. Bu ülkenin yüzde 90'ı zaten Müslüman. Bir insan hem Müslüman olup, hemde Atasına saygı duyabilir..
- +1 yıl
Imkansız İslama vurduğu darbeleri görmem öğrenmen için sana bir saat ders vermem gerekir tarafsız dinlemen gerekir yoksa dinsiz olması beni ilgilendirmez ama İslami yıkmak için uğraştı hayatı boyunca
- +1 yıl
Ee? Senin böyle düşünmen veya islam için böyle olması Gazi Kemalin muhteşem bir lider asil zeki bir adam olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Biz de islamın koruyucu meleği olmadığımıza göre
- +1 yıl
Biz bu dunyaya Allaha kulluk için geldik ayette öyle emredilir bizi Allahtan uzaklaştırmak isteyen herkimse hesabını ebediyyen cehennemle ödeyecektir
- +1 yıl
Sana mı kaldı günahı sevabı Türkiyenin kurucusu ve atasıdır bunu kimse değiştiremez
- +1 yıl
Bana yanıt ver mesajdan bekliyorum
Ulan utanmadan Atatürk demeyenler var ya!
194 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin bir görüşü vardır bunun utanmayla iligisi yok Atatürke saygsızılık yapmadığı sürece görüşünü söyleyebilir.
- +1 yıl
Nasıl utanmayla ilgisi yok? Bir tarafta Karadeniz'de Pontusçu Faşistleri, Doğu Cephesi'nde Fransız destekli Ermeni çetelerini, Güney Cephesi'nde Emperyalist devletlerden en güçlüsü Fransa ve Fransız ordusunda gönüllü askerlik yapan Ermeni lejyonlarını, Batı Cephesi'nde başta İngilizler olmak üzere bütün Emperyalistlerin maddi ve manevi desteğini, son model silahını ve cephanesini, otomobil ve kamyonlarını alan ve kendi deyimleriyle "Helen tarihindeki en büyük ordu" olan Yunan ordusunu dümdüz eden, bu süre zarfı içinde gerici-bölücü isyancılara, halifecilere ve holafet ordusuna, hainlere ve en önemlisi de Osmanlı padişahı hain Vahdettin itine karşı mücadele eden, mücadelesinde başarılı olduktan sonra halife ve padişah itini sürüp bu milleti Osmanoğullarından kurtaran, Şeriat denen kesip biçme hulukunu bir gecede tasfiye edip yerine medenî hukuklar kuran ve başta Cumhuriyet Devrimi olmak üzere nice devrimlerle ülkeyi ilerleten, ülkeye çağ atlatan bir yiğit, bir lider var...
- +1 yıl
Öteki tarafta da iktidarı boyunca bir tek fabrika açamayan bir partinin lideri. Neyi neyle, kimi kimle kıyas ediyorsunuz kardeşim siz? Bu ülkede bulunan herkes Yüce Devrimci Önder Mareşal Anafartalar Kumandanı Başkomutan ve Başöğretmen Gazi Mustafa Kemâl Atatürk Hazretleri'nin yüce fotoğrafının basılı olduğu paraya muhtaçtır. Atatürk'ün de her insan gibi hataları vardır, çok net söylüyorum. Fakat bir hatasına karşılık en az, en az 10 doğrusu bulunan bir adamdır Atatürk. Kıyas, mukayese kabul etmez.
Soran+1 yılSen osmanlıyı ötekileştiriyorsun bu yorumla , resmen Osmanlıyı kötülüyorsun. Osmanlı dediğin 3 kıtaya hakim olmuş 700 sene dünyaya hakim olmuş cihan devletidir. Sen vahdettin zamanını hatırlarsın ama ben sana Yavuz sultan selimi , Fatih Sultan Mehmeti hatırlatayım. Bilmezsin belki.
- +1 yıl
Osmanlı hiçbir zaman 3 kıtaya hakim olamadı. Kıyıdan köşeden üç kıtadan biraz biraz toprak aldı, o kadar. Pekala, bu "fetih"lerin millete ne yararı oldu? Herhangi bir yararı oldu mu? Olmadı. Padişahlar saraylarda keyif sürerken, mazlum Anadolu halkı vergilerin altında ezim ezim eziliyordu. Her yetki padişahın elindeydi, halkın hiçbir siyasi yetkisi yoktu. Hele Abdülhamid dönemi felaketti. Vahdettin'den sonra en kötü padişahtır Abdülhamid. Her neyse, Osmanlı bitti gitti, bu rejimi tasfiye ettik. İsyanlar çıktı, bastırdık. Bu ülkenin yegane sahibinin Gazi Mustafa Kemâl Atatürk ve resmi ideolojinin Kemâlizm olduğunu cümle aleme kabul ettirdik. İsyan eden İskipli hainden Said-i Bilmemkim'e kadar adam olmayı öğretip kafalarına şapkayı geçirdik. Olay bundan ibarettir. Hayırlı uğurlu olsun.
image.slidesharecdn.com/.../...i-atatrk-25-728.jpg
Eline sağlık Ata'm,!
Soran+1 yılOsmanlı nasıl 3 kıtaya hakim olamadı? Gayette oldu kardeşim aç haritadan bak. Ayrıca çok zengin bir imparatorluktu halk sefalet içinde değildi. Peki Atatürk zamanın da halk çok mu zengindi sence? Evet osmanlı bitti ama şunu bilmiyorsun Ülkedeki sistem değişti , Eski Türkiye de bitti. Yeni Türkiye var 👍🏻 kim değiştirdi dersek onu iyi bilirsiniz ☺
- +1 yıl
1.
upload.wikimedia.org/.../...ınırları_1595_yılı.png
Sen bir AKP'lisin, bana bir şey öğretecek seviyede değilsin. Yalnızca dinle AKP'li. Osmanlı, Afrika'nın bile tamamını ele geçiremeyen bir devlettir. İngiltere, Osmanlı'dan kilometrekarelerce toprak almıştır fakat Osmanlı, İngiltere'den bir karış bile toprak alamamıştır. Bilmeden konuşursan, böyle duvara toslarsın.
2.
Zengin olanlar yalnızca saray çevresi ve üst kademelerdeki memurlar, ticaretle uğraşan Ermeni ve Rumlardı. Halkın hiçbir siyasî hakkı yoktu, diktatörlük vardı. Halk, fakirlikten kıvranıyordu. Bir yiğit geldi, bu devleti tarihe gömdü. Onu sevmeyenler bile kendisine itaat etmek zorunda kaldı. ;)
- +1 yıl
3.
Bu ülkeye kim gelirse gelsin, Atatürk'ü ister sevsin ister sevmesin; onu seviyormuş gibi görünmek zorundadır. Sizin en büyük utancınız, bizim koyduğumuz kuralların haricine çıkamıyor olmanız ve Gazi'yi sevseniz de, sevmeseniz de ona saygı duymak zorunda olduğunuzdur. Osmanlïyı deviren muzaffer kumandana her daim saygı duyacaksınız. Bu zorunluluk size yeter.
Soran+1 yılŞimdi ben Akpartiliyim veya değilim. Sen insanşara akp ci diyerek aşağılayarak mı Atatürkçüsün peki? İkinci olarak gösterdiğin haritaya iyi bak o kadar büyük bir ülke var mı dünyada? Üçüncüsü halk dediğin zaten bütün halk bir arada yaşıyordu ermenisi lazı romanı Osmanlı onların yaşayışındaki adaleti sağlamakla yükümlüydü. Ayrıca halk fakirlikten kıvranmıyordu halk savaş ganimetlerini kullabiliyordu. Birçok alanda en önde ülkelerdendi. Ama Atatürk zamanında halk çok açık fakirlik çekmiştir onu net görebiliyoruz. Ve son olarak o beğenöediğin Osmanlının torunlarıyız biz. Sen itaat ediyorsun biz kimseye itaat etmeyiz Allahtan başka. Atatürklede kimsenin alıp veremediği yok doğruları vardı yanlışları vardı tartışılır. Rejim daha yeni değişti. Ama Allah bize bir kasımpaşalı yolladı ki o beğenmediğin Osmanlı yeniden ayağa kalktı. Zannetikleriniz le olanlar arasında ki farko öğreniceksiniz seçimlerden sonra
Soran+1 yılBenim Atatürke bir düşmanlığım yok. Birçok insanında yok ama siz öyle gibi bakıyorsunuz. Çünkü chp nin yok oluşundan korkuyorsunuz ve böyle ithamlarda olduğunuz sürece yok olduğunu görüyoruz.
- +1 yıl
1.
Zaten öylesin, AKP'nin PKK'yla kol kola gezip FETÖ'yle aynı yollarda yürüyen bir parti olduğunu [1] ve ekonomiyi çökerttiğini [2] bile bile AKP'ye saygı duymamı beklemiyorsun herhalde. Haa, ülkeni sevmeyebilirsin; beni ilgilendirmez.
[1]
CHP'nin başka partileri PKK'lılık ve FETÖ'cülükle suçlaması sizce de fazla ironik değil mi? ↗
CHP'nin başka partileri PKK'lılıkla suçlaması, sizce fazla ironik değil mi? ↗
CHP'nin başka partileri FETÖ'cülükle suçlaması, sizce fazla ironik değil mi? ↗
[2]
Ülkemizin haline üzülmekte haksız mıyım? ↗
Ne olacak bu ülkenin hâli? ↗
2.
Savaş ganimetlerini yalnızca saray ve çevresi kullanırdı. Bu tür bir iddiada bulunuyorsan, ispatlamakla yükümlüsün. Halkın hiçbir hakkı yoktu. Her yetki padişahlardaydı.
- +1 yıl
3.
Atatürk döneminde Osmanlının cahil bıraktığı halka okuma yazma öğretilmiş, birçok fabrika devlet eliyle açılmış ve ülkenin sanayi hacmi yalnızca on yılda %96 artmıştır [1]. Yeni iş kolları, yeni iş alanlarıyla beraber halk refaha ermiştir.
[1]
www.guncelmeydan.com/.../...nan-meydan-t36239.html
4.
Benim Ata'mın tarihe gömdüğü devlete itaat etme gibi bir zorunluluğum yok, fakat sen, Atatürk hakkında olumsuz konuşamazsın. Onun yüce fotoğrafının basılı olduğu paraya muhtaç olarak yaşamaya devam edeceksin.
Soran+1 yılGanimetin beşte biri devlet hazinesine irad kaydedilir, beşte dördü ise “kılıç hakkı” olarak savaşan askerlere bölüştürülürdü.
Sen halk fakirlik çekiyordu diyorsun bunun ispatı var mı? Ama Atatürk zamanında halkın fakirlik çektiğini bilmeyen yoktur tarih kitaplarında bile yazar. He ayrıca fetö olayı tamam Tayyipin hatası var diyelim. Peki chpnin selahattin demirtaşla görüşmelerini , muharrem incenin eğer demirtaş aday kalırsa demirtaşı destekleriz tayyibe karşı demesini göremiyorsun sanırım? Akp sözde pkkyı destekledi demirtaşı içeri almış bu destek mi? Chp oyumuzu veririz diyor resmen. Sen desteklediğin birisini hapise atarmısın kardeş?- +1 yıl
5.
Rejimi değiştiremediniz, Mustafa Kemal Atatürk'ün sistemini değiştirdiniz yalnızca. Biz ise, Osmanlının rejimini tarihe gömdük. Siz ise, Osmanlıyı tarihe gömen yüce liderin fotoğrafını her yerde görmeye mahkumsunuz. Zira bu ülkeye kim gelirse gelsin, Atatürk'ü seviyor gibi görünmek zorundadır. Bizim hoşumuza giden en büyük taraf, Osmanlıyı deviren adama saygı duymanızı sağlamamızdır. Ayrıca Osmanlı torunu isen, ülkeden sürdüğümüz Osmanoğullarının yanına gidebilirsin. Haa gitmiyorsan, Kemâlizm'in kurallarına göre yaşayacaksın. Olay bundan ibaret. - +1 yıl
6.
Osmanlı'da halkın zengin olduğuna dair bir delil yoktur, fakat Atatürk döneminde bice fabrikalar açılıp halkın zenginleşmesi için her atılım yapılmıştır. Hangi tarih kitabının kaçıncı sayfasında yer alıyor senin iddian, yolla bakalım.
7.
FETÖ dini bir tarikattır. TC Anayasası'nın ikinci maddesine göre devletin veya yöneticilerin dini bir tarikata destek vermesi ve yardım etmesi, anayasal suçtur. Öyle "Mikket affetsin"le olmaz bu işler. Tarikatlara destek vermek, TC Anayasası'nın 2. maddesine doğrudan doğruya aykırıdır.
https://youtu.be/-lOGoUjtF54
https://youtu.be/G-GvjG9bksc
https://youtu.be/62YLEuSG0WI
Soran+1 yılİster saygı duyarsın ister duymazsın o senin bileceğin iş. Gerçekleri örterek bir yere varılmaz. Ben Atatürke saygı duyarım. Ama eleştiririm birçok konuda. Sen ejdadımızın 700 sene hüküm sürdüğü Osmanlıyı kötüleyerek anlatıyorsan o senin ayıbındır yaşadığın topraklara. Ama o kasımpaşalı osmanlı tokadını seçimlerden sonra size de atmasın dikkat edin.
- +1 yıl
8.
Sözde değil, videolar ortada. PKK ile AKP'nin kol kola gezdiğine dair birçok delilden yalnızca birkaçı:
https://youtu.be/frPbrkTmCWY
https://youtu.be/Nt5YpfFRqh8
https://youtu.be/1FDxXnypbHc
YPG-Peşmerge'ye de CHP silah yolladı herhalde:
m.yeniakit.com.tr/.../...n-izin-verildi-33602.html
"İnsanı yardımını zaten başından beri yapıyoruz ama PYD’ye silah vermeyiz. Ancak Peşmerge, Irak’ta anayasal bir güç ve PYD’ye de destek vermek istiyor. Bu ise bizim için meşrudur."
-Mevlüt Çavuşoğlu. - +1 yıl
9. Demirtaş'ın içerinden çıkması talebini AKP de dillendirmiştir [1]. Bunun sebebi, AKP'nin iktidarındaki AYM'nin Demirtaş'ın adaylığını kabul etmesidir. Yani Demirtaş'ın adaylığını kabul eden, bizzat AKP'dir. Aynı, yıllar önce HDP'yi TBMM'ye sokan partinin AKP olduğu gibi:
HDP'yi TBMM'ye CHP'nin soktuğu şeklindeki şehir efsanesi hakkında ne düşünüyorsunuz? ↗
[1]
www.google.com.tr/.../..._cezaevinden_cikmali.html - +1 yıl
10.
Osmanlıyı deviren Atatürk'e saygı duymak zorunda olduğunuz hakikati beni çok mutlu ediyor. Osmanlıyı devirdik, Osmaboğullarını sürdük, İskipli'yi astık ve buna dair hiçbir şey yapamayacak olmanız da cabası. Her neyse, Gazi Paşa'mın ellerini buradan bir kez daha öpüyorum. Nasıl bir tokat atmış ki, attığı tokadın etkisiyle devirdiği devletin torunu olduğunu iddia edenler halen kendisine saygı duymaya mecbur. :D
Soran+1 yılTaytçyibin öcalanla pkk yı bitirmek için anlaşmaya çalıştığını cümle alem biliyor. Sonra pkknn çekilmemesi üzerine Türkiyenin kaç defa operasyon yaptığını da biliyoruz. Selahattin demirtaşı içeri alan da bu hükümet. İkinci olarak ben tarih kitaplarını yanımda taşımıyorum. Ama halkın fakirlik çektiğini dedelerimizden biliyoruz. Çünkü tarih kitaplarının çoğunda Atatürkü eleştirmemek adına yazmaz. Şu şekişde yazar. Atatürk ekonomide düzelmeyi sağlamak için mecliste adımlar atmıştır. Burdan açıkca ekonominin kötü olduğu gerçeği çıkıyor. Savaştan yenik çıkmış bir ülkenin zengin olmasını beklememiz teknik olarak mümkün değil. Siz akp pkk yı bir olmakşa suçluyorsunuz ama afrinde kaç pkk ypg li öldürüldü bilmiyorsunuz. Tayyip selahattin demirtaşı içeri attı. Chp şimdi cumhurbaşkanlığında demitaş kalırsa ona da destek veririz diyor kalırsa. Kim kimin yanında oluyor?
Soran+1 yılAsmak kesmek sizin zihniyetiniz de var zaten , Osmanlıyı Atatürk devirmedi dış güçler devirdi. Ayrıca sizin acınızıda anlıyorum chp ve eski Türkiye bitiyor. Osmanlının gücü Yeni Türkiyeyşe yenidem doğuyor diye rahatsızsınız. Ama görüceksiniz. Ama sonrasında biz kimseyi asmayız merak etmeyin. He haddinizi bilmezseniz bir osmanlı tokadı yersiniz. Solcular olarak kasımpaşalıdan.
- +1 yıl
1.
Terör örgütüyle anlaşma kabul edilemez. Sen kimi kandırıyorsun AKP'li? Senin partinin Çözüm Süreci yüzünden şehirlere hendekler kazıldı, silahlar depolandı. Benim binlerce askerlerim şehit oldu [1]. AKP geldi geleli şehit sayısı arttı. Terör örgütü ile anlaşmak nedir yahu? Bu anayasaya aykırıdır. Geçin şimdi bu ayakları. Peşmerge ile YPG'ye silah yardımı yapan CHP miydi? Geç şimdi bu işleri AKP'li geç. Terör örgütü ile anlaşan bir partiye oy veriyorsun yahu.
www.beycan.net/.../...re-verilen-sehit-sayisi.html
2.
HDP'yi TBMM'ye sokan da [1], Demirtaş'ın adaylığını onaylayan da AKP yönetimidir. Geç şimdi bu ayakları. Ayrıca Muharrem İnce'nin "İkinci tura kalırsa Demirtaş'ı desteklerim." diye bir sözü yok. Okuduğunu da anlamıyorsun herhal [2].
[1]
HDP'yi TBMM'ye CHP'nin soktuğu şeklindeki şehir efsanesi hakkında ne düşünüyorsunuz? ↗
[2]
www.google.com.tr/.../muharrem-ince-baska-bir-aday-ikinci-tura-kalirsa-desteklerim-40834151 - +1 yıl
3.
Demirtaş'ın hapisten çıkmasını, yine AKP de istemektedir:
www.google.com.tr/.../..._cezaevinden_cikmali.html
4.
Tarih, delil olarak senin dedelerini değil belgeleri kullanır. Hiçbir iddiana delil veremiyor, sürekli çuvallıyorsun. Ayrıca her ülkede ekonomik atılınlar yapılır, ülkede ekonomik atılım yapılması ülke ekonomisinin kötü olması anlamına gelmez.
Soran+1 yıl1991 türkiye genel seçimleri'nde, 12 eylül 1980 askeri darbesinden sonra kapatılan cumhuriyet halk partisi'nin oylarını bünyesinde toparlamak maksadıyla kurulmuş olan sosyaldemokrat halkçı parti listesinden diyarbakır milletvekili olarak tbmm'ye girdi. yani neymiş; leyla zana adlı terörist chp den millet vekili olarak meclise girmiş. gelelim hatip dicle adlı teröriste; 1991 yılında shp-hep seçim ittifakıyla diyarbakır milletvekili seçildi ve meclise girdi. gelelim ahmet türk adlı teröriste; ilk defa milletvekilliğine 1973 te demokratik partiden mardin milletvekilli olarak seçildi. daha sonra bu partiden istifa ederek 'chp' ye katıldı (bak sen chp ye, eskiden de aynıymış). gelelim sırrı sakık adlı teröriste; tbmm 19. dönem muş milletvekili olarak meclise adım attı. bunlar aklıma gelen isimler sadece, daha birçok kişi chp ve diğer sol partilerden olmak üzere meclise adım atmışlar ve daha sonra ise kendi partilerini kurma çabası içine girmişlerdir. hadep, dehap, dtp, bdp gibi.
Soran+1 yıldemekki teröristleri meclise akp nin soktuğu söylemi bazı particiklerin suçluluk psikolojisinin ortaya çıkardığı bir söylemmiş. 😊
- +1 yıl
5.
Kimse tarafından ciddiye alınmayan birisin, utançtan gizli olarak yazıyorsun. Normalde seni ciddiye bile almamam gerekir. Ne dış güçleri yahu? Osmanlıyı tarihe gömenin bizzat kendisi olduğunu söylüyor Paşa, ne dış gücü? İşte bir inkâr metodu da bu, atılan tokadı "Ama o atmadı yhağ." diyerek inkar etmek. Osmanlıyı devridik, hain hocalarınızı astık. Var mı bir itirazın? Gazi'nin ellerine sağlık. :)
image.slidesharecdn.com/unutturulmakistenendevrimciatatrk-111109091506-phpapq
Bu arada, tanırsın belki; ;)
belgelerlegercektarih.files.wordpress.com/.../kemal-atatc3bcrk-kilic-ali-milli-mc3bccadele-kurtulus-savasi-bursa-muhittin-hacim-mayo-deniz1.jpg - +1 yıl
6.
Güldürme beni. Ekoboni çöküyor. Rahatsızmışız. Ee başka? Eğlendir beni. :D
Soran+1 yılÇuvalşayan sensin çünkü daha pkkyi meclise sokan partinin kim olduuğunu bilmiyorsun. İkincisi ekonomide atılan adımlar ekonominin kötü olduğunu göstermez evet ama ben ifadede ekonomiiyi düzeltmek olarak belirttim. Bu ifadeden ekonominin kötü olduğunu çılarabiliyoruz.
- +1 yıl
7.
Yanlış, HDP'yi soyasi parti olarak tanıyıp TBMM'ye sokan ve bundan övünçle söz eden parti; AKP'dir. HDP'nin AKP tarafından görevlendirildiğini de itiraf etmektedir AKP:
cf.kizlarsoruyor.com/.../...c0b-489f0403a79d-m.jpg
https://youtu.be/cc2DXqbsu5E - +1 yıl
12/06/2011 Genel Seçimleri'nde AKP'nin %49.95'lik oy oranına karşılık 21.466.446 oyu mevcuttu. CHP'nin oy sayısı 11.147.692'ydi ve pastadan %25.85'lik oranda bir dilim aldı. MHP, 5.576.166 oya karşılık %12.98'lik pay aldı. Bağımsızlar, 2.826.031 oyla %6.58'lik oranda kaldı.
07/06/2015 Genel Seçimleri'de AKP %40.95 oranında oy alarak 18.864.906 kişice oylandı. CHP'nin oyları hemen hemen aynı orandaydı, %25.02'yle 11.518.107 oy aldı. MHP, oylarını arttırarak 7.519.208 oya karşılık %16.33 oranında bir başarı yakaladı. HDP'yse, oylarının büyük bir kısmını AKP'den ve yeni seçmenden aldı. - +1 yıl
Hiçbir delil gösteremiyor ve sürekli çuvallıyorsun. Sorun değil, sabaha kadar tartışırım seninle. HDP'yi Meclise sokmaya benzemez siyaset tartışmak AKP'li. Kaldı ki, ekonomik atılınlar yapılması doğrudan veya dolaylı yoldan ekonominin kötü olduğunu göstermez, tekrar ediyorum.
Soran+1 yılHocalar bizim hocalarımız değil önce onu bil. Ayrıca sen Atatürkün faşist yönünü öğrenmişsin. Zaten benim eleştirdiğimde buydu. Osmanlıyı Atatürk bitirmedi bitirdiğini zannetti. 2002 den bu yana bunu açıkça görüyorsunuz. Seçimler bir geçsin. Dahada hissediceksiniz bunu iliklerinize kadar. Ama biz kimseyi kesmeeyiz çünkü canı Allah alır Allah verir buna inanıırız. He haddinizi bilmezseniz suç işlerseniz bunun yolu bellidir. Hukuk çervevesinde hapise girersiniz. Azınlık olarak ülkede rahat yaşıyorsanız bu hükümet sayesindedir. Kılıçdaroğlu saçma sapam yürüyüşler yaparken bile devlet güvenliğini sağladı. Ama rahatsızsanız hala haddinizi bilip istediğiniz şekilde yaşarsınız. Osmanlıdada böyledi şuandada bu durumdaasınız. Eski Türkiye yok.
Soran+1 yılHdp pkk dan oluşur ve bunu ilk meclise sokan dp dir sol zihniyettir bunun daha neresini kanıtlıcam sana , hdp sadece bir partidir kökeni pkk dır.
Ayrıca chp nin şu an demirtaşa destek olduğunu inkar edemiyorsun hala akp nin neden cumhurbaşkanı adayı olarak seçtiğini soruyorsun. Neden olduğu belli anayasa parti haklarına tüzükerine bak? Ama siz körelmiş beyinler pbuda akparti yaptı dersiniz😊
Soran+1 yılAttığın videoda da hdp yi içeri biz aldık demiyor diklat edersen. Güçlendirdik diyor. Buda kürtlerinin hakkını savunması için yapılam bir hamleydi hükümet tarafından dolayısıyla senin hdp yi akparti aldı ifden yanlış oluyor jer açıdan. Daha kaç gol atayım sana kardeş 😊
Soran+1 yıl
Soran+1 yılSen milletvekilini meclise alırsan zaten parti kurma hakkı vermiş oluyorsun.
- +1 yıl
1.
Atatürk Faşist olsaydı, "Halkın fakir olduğunu dedelerimizden biliyoruz." dediğin dedelerinin kemikleri bile karşında olmazdı. Osmanlıyı tarihe gömdük, sizi Laik olmaya mahkum ettik. Gülünç yanı, Atatürk'e karşı ağzınızı açamıyorsunuz. Bu hükümet de delip geçici. Bu hükümet döneminde de, bir sonraki dönemde de, ondan sonraki dönemde de her zaman bizim kurallarımıza göre yaşamaya mahkumsunuz. ;)
2.
Bu ülkenin yegane sahibi olan Kemâlistlerdir, ne azınlığı? Azınlık olsak, bir gecede Osmanlıyı deviren Gazi Paşa'ma saygı duymak zorunda olmaz, bizim koyduğumuz yasalara göre yaşamazdınız. Bu ülkede yaşadığınız sürece, bizim kurallarımıza uyacaksınız. Ayrıca Adalet Yürüyüşü ve Mitingi de sizin gibilere iyi bir ders oldu. Elbette devlet olarak her makam gereken görevi yapacaktır, bu sizin seçebileceğiniz bir şey değil. Ülkenin yegane sahibi olam Kemâlistler ne diyorsa o olur. :)
- +1 yıl
3.
Aklını kullan diyeceğim de, vazgeçtim; aklını kullansan yazdıklarımı okuyup anlayabilecek düzeyde olabilirdin. Birincisi, DP kısaltmalı parti, Demokrat Parti'dir. Hayatta kimse tarafından ciddiye alınmayıp her yerde seninle dalga geçilmesi, utancından sürekli AKP'li olduğunu gizlemek zorunda oluyor olman, seni ciddiye alan biri çıktığı vakit fazla heyecandan ne yapacağını, ne yazacağını şaşırmana sebep oluyor. Hem HDP'nin PKK kökenli bir parti olduğunu ileri sürüyorsun, hem de anayasa maddelerinden birini yolluyorsun. PKK terör örgütüne parti kurma hakkını kim verdi, kim HDP'yi TBMM'ye aldı? Kendin itiraf ediyorsun, AKP. Madem HDP, PKK'nın ardılı; neden TBMM'ye soktunuz? Gerçi AKP, PKK'yla kol kola gezen bir partiydi, unuttum AKP'li.
https://youtu.be/1FDxXnypbHc - +1 yıl
"İnsanı yardımını zaten başından beri yapıyoruz ama PYD’ye silah vermeyiz. Ancak Peşmerge, Irak’ta anayasal bir güç ve PYD’ye de destek vermek istiyor. Bu ise bizim için meşrudur."
-Mevlüt Çavuşoğlu.
m.yeniakit.com.tr/.../...n-izin-verildi-33602.html - +1 yıl
4.
CHP Demirtaş'a destek olmuyor, AKP gibi onun da eşit şartlarda yarışmasını istiyor. Olay bundan ibaret.
www.google.com.tr/.../..._cezaevinden_cikmali.html
5.
Adam açıkça "PKK'yı güçlendirdik, PKK'nın partisine büyük rol verdik." diyor, nereye kıvırıyorsun AKP'li? Bilmem kaç defa daha tekrar etmem gerekiyor, kaç defada anlayabiliyorsun fakat benim için hava hoş, sen anlayana kadar tekrar edeceğim. ;) - +1 yıl
12/06/2011 Genel Seçimleri'nde AKP'nin %49.95'lik oy oranına karşılık 21.466.446 oyu mevcuttu. CHP'nin oy sayısı 11.147.692'ydi ve pastadan %25.85'lik oranda bir dilim aldı. MHP, 5.576.166 oya karşılık %12.98'lik pay aldı. Bağımsızlar, 2.826.031 oyla %6.58'lik oranda kaldı. 07/06/2015 Genel Seçimleri'de AKP %40.95 oranında oy alarak 18.864.906 kişice oylandı. CHP'nin oyları hemen hemen aynı orandaydı, %25.02'yle 11.518.107 oy aldı. MHP, oylarını arttırarak 7.519.208 oya karşılık %16.33 oranında bir başarı yakaladı. HDP'yse, oylarının büyük bir kısmını AKP'den ve yeni seçmenden aldı.
- +1 yıl
4.
Konuşmanın başında, CHP'nin referandumda "evet" diyen Leyla Zana'yı [1] partisine almasından yakarıyordun. Madem bu yanlış bir şeydi, AKP neden PKK'yï TBMM'ye alıp "PKK'yı biz güçlendirdik. PKK'ya büyük rol verdik." diyor? Aynı yanlışı bine katlayıp neden devam ettiriyor? Ayrıca Demirtaş terörist değil miydi, teröristi neden milletvekili yaptınız da cumhurbaşkanı adaylığını kabul ettiniz? Neden PKK'nın partisini TBMM'ye alıp güçlendirdiğinizi itiraf ettiniz? Neden TV'lere çıkıp "Demirtaş bizce de serbest bırakılsın." dediniz? HDP terör örgütünün partisiyse, neden kapatmadınız? Yoksa halen mi PKK'yla kol kola, FETÖ'yle yan yanasınız? Çırpın AKP'li çırpın, hoşuma gidiyor çırpınman. Daha çok hoşuma gidense, ofsayt paslarla auta atıp, aut çizgisini kale çizgisi zannederek gol sevinci yaşaman. ;)
[1]
https://youtu.be/ld3kY4LTH-s - +1 yıl
5.
Yahu halen "Kudüs İsrail'indir!" diyen partiyi [1] savunuyorsun ya, ne diyeyim sana? Her neyse, dün Ahmet Türk meselesine değinmeyi unuttum. Ahmet Türk'ü hapisten çıkaran CHP iktidarı değil, AKP iktidarıydı. Hatta sizin çok sevdiğiniz ve bizim izleyip izleyip alay konusu ettiğimiz Bahçeli, Ahmet Türk'ü çok sever[2].
[1]
Dışişleri Bakanlığının, 2015 Şubat'ından 2015 Mart'ına kadar İsrail'in başkentini Kudüs kabul etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? ↗
AKP'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak kabul etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? ↗
[2]
www.gazetevatan.com/.../
Soran+1 yılBirincisi kimsenin Atatürkten korktuğu yok ülkede bu senin çevrende böyle olabilir. Biz arkadaşlarla gayette eleştiriyoruz. İkincisi sen attığın videoda hdp yi akparti meclise alıyor diye savunma yaparken ben videonun onunşa ilgisi olmadığını kanıtladım. Bu sefer neden güçlendirdik dedi? Diyorsun. Bunun cevabını da vermiştim hdp nin kürtleri temail etmesini teşvik etmek için. 3. Olarak pkk yı ilk olarak sol parti Ahmet türkü milletvekili olarak meclise almadı mı? Dp sol parti değil mi? Hala akparti aldı diyorsun. Madem bu kadar pkk düşmanısınız neden içeri atamadınız o dönem? Şimdi selahattin demirtaşı chp desteklemiyor diyorsun. www.rudaw.net/.../190520182 al bakalım kemalist efendi kim kimi destekliyor bak. CHP_li_3_vekilden_Selahattin_Demirtas_cagrisi. html Kim kimin yanındaymış bak bakalım?
Ayrıca siz daha partinin içinde kimin aday olacağını şaşırmışsınız partinizin genel başkanı yenileceğini bildiği için inceyi öne sürüyor.
Soran+1 yılPartinin içinde sürekli çatlakşar var siz mi bizi yöneteceksiniz? Güldürme chp li. Size 2 koyun verseler kaybedip gelirsiniz. He sen okullarda Atatürkün ön planda olmasıyla övünüyorsun ama andımızdan başlayarak , okullar imamhatipe çevirilerek zaten o işin öyle yürümediğini görmeye başladınız. Şimdide o Atatürk resimleri kalkar diye korkuyorsunuz 😊
Soran+1 yılSiz 16 senedir yönetiliyorsunuz. Ama siz farkında değilsiniz. RTE başkan olunca bakalım nereye kaçacaksınız solcu efendi. Siz gücünüzü avrupadan gelen kültürü yaşatmaya çalışmakla harcadınız. Ülkeyi kalkındırmaya çalışmak gibi bir derdiniz yok. Ancak dans gelişsin ülkede kaşar sayısı artsın. Bunun peşindesiniz kemalist efendi
- +1 yıl
1.
Atatürk'ün getirdiği anayasa ile yaşamaya mahkum olan ben değilim, sensin. Yaşadığın sürece Osmanlıyı deviren Gazi'ye saygı duymak zorunda kalacaksın. İşte bu pek hoş.
2.
Açıklayamadın, ispat da edemedin. "Taytçyibin öcalanla pkk yı bitirmek için anlaşmaya çalıştığını cümle alem biliyor." diyerek 40.000 kişinin katili Abdullah ile AKP'nin anlaştığını sen de itiraf ettin. Ayrıca "Hdp pkk dan oluşur" diyerek, HDP'nin PKK olduğunu itiraf ettin. Böylece AKP Genel Başkan Yardımcısı Atalay'ın "PKK'yı biz güçlendirdik, PKK'ya biz görev verdik, rol verdik." sözüne de dayanak oluşturdun, yani ispat edebildiğin bir şey yok. Kürtleri temsil etmek bir yana, PKK'yı TBMM'ye alan partinin de AKP olduğunu itiraf ettin böylece. Kaldı ki HDP'nin Kürtleri temsil ettiği iddiasını reddediyor AKP. Kimi kandırıyorsun AKP'li?
www.google.com.tr/.../hdp-kurt-kardeslerimizi-temsil-etmiyor-2296396 - +1 yıl
12/06/2011 Genel Seçimleri'nde AKP'nin %49.95'lik oy oranına karşılık 21.466.446 oyu mevcuttu. CHP'nin oy sayısı 11.147.692'ydi ve pastadan %25.85'lik oranda bir dilim aldı. MHP, 5.576.166 oya karşılık %12.98'lik pay aldı. Bağımsızlar, 2.826.031 oyla %6.58'lik oranda kaldı. 07/06/2015 Genel Seçimleri'de AKP %40.95 oranında oy alarak 18.864.906 kişice oylandı. CHP'nin oyları hemen hemen aynı orandaydı, %25.02'yle 11.518.107 oy aldı. MHP, oylarını arttırarak 7.519.208 oya karşılık %16.33 oranında bir başarı yakaladı. HDP'yse, oylarının büyük bir kısmını AKP'den ve yeni seçmenden aldı.
Soran+1 yılBen seni her zaman her tartışmada gömerim rahat olabilirsin. Çünkü haksızsın. Yapılanların üzerini kapatıyorsun.
- +1 yıl
3.
Ahmet Türk denilen AKP-MHP'liyi partiye almakla hata etti DSP. Bu kişi, bizzat MHP liderince savunulmuş ve AKP tarafından hapisten çıkarılmıştır zira.
www.gazetevatan.com/.../ - +1 yıl
4.
HDP, AKP hükümeti dönemi YSK'sı tarafından siyasi parti olarak tanınmıştır fakat HDP'nin Muharrem Bey'e destek olması, Muharrem Bey'i değil HDP'lileri alakadar eder. Geçmişte kimin kimi desteklediği de ortadadır:
www.habererk.com/images/upload/gazete_Apo.jpg
Ayrıca Demirtaş, bizzat AKP yönetimindeki devlet tarafından aday olabilmiştir. AKP, HDP'yi terör partisi olarak gördüğünü iddia etmiş fakat kapatmaya tenezzül bile etmemiştir.
Soran+1 yılBana bahçelinin yaptıklarınımı atmaya başladın şimdi malzeme bulamayınca? Hani ben akpartiliyim ? Niye mhp ye daldın? İkinci olarak chp nin ve hdp nin seçimde açık işbirliği yaptığı görülüyor. Buna neden itiraz edemiyorsun? Çünkü gerçeklere itiraz edemezsin.
- +1 yıl
5.
Düzgün cümle bile kuramamanın yanısıra, sizin seçeceğiniz herkesin bizim, Kemâlistlerin koyduğu değiştirilmez yasalara uyma yükümlülüğü vardır. Hiç kimse, Atatürk fotoğraflarını yerlerinden indiremez. CHP'li de olsa, AKP'li de olsa. Yani atıp tutmanın, boş konuşmanın manası yoktur. Ekonomi, 16 yılda çökmüştür ayrıca, AKP ekonomiyi de mahvetmiştir.
Ayrıca Vatikan'dan dua bekleyen [1] ve İsrail'in başkentini Kudüs tanıyan [2] da CHP değil, AKP'dir.
[1]
59 yıl sonra ilk defa Sn. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Vatikan'ı ve Papa'yı ziyarete gitmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? ↗
[2]
Dışişleri Bakanlığının, 2015 Şubat'ından 2015 Mart'ına kadar İsrail'in başkentini Kudüs kabul etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? ↗
AKP'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak kabul etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? ↗ - +1 yıl
6.
Kıvır kıvır. PKK'lı Ahmet'i destekleyen Bahçeli ile kolkola yürüdüğünüzü söylemem zoruna mı gitti? Öyleyse, Ahmet'i hapistem çıkaran partinin AKP olması daha da zoruna gidecek. :D
www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-38856174
Soran+1 yılwww.artigercek.com/kilicdaroglu-ikinci-tura-kim-kalirsa-onu-destekleriz
Bak istersen kemal kılıçdaroğlunun hdp yorumuna. Sen hdp nin meclise alınmasına takılı kaldın. Bunu anayasa belirliypr ysk değil. İkincisi kendin diyorsun akp hdp yi terör örgütü olarak tanıyor. Fakat chp 1 kere hdp terör örgütü diyebilmişmisdir? Kanıtla
Soran+1 yılVerdiğin haber kaynağıda bbc güldürüyorsun 😂 siz böyle yırt dışından alırsınız. Bbc nin hükümeti kötülemek için her yolu denediğini bilmezsiniz.
Soran+1 yılBem akp liyim vatanımı milletimi seven Osmanlı torunuyum bununla gurur duyuyprum. Sende pkk ile iş birliği yapan senelerdir ülkeye çivi çakmayan chp lisin. Burda sıkıntı göremiyorum. Ama sen 16 senedir yönetildiğini kabullen inkar etme çünkü gerçekler 😊
- +1 yıl
9.
TC Anayasası'nda terör örgütlerinin parti kurabileceğine dair herhangi bir ifade yoktur. Ayrıca "AKP, HDP'yi terör partisi olarak gördüğünü iddia etmiş fakat kapatmaya tenezzül bile etmemiştir." dedim, okuma yazman var mı AKP'li? Eğer HDP terör partisiyse, onu Meclis'te barındıran da AKP hükümetidir. Ayrıca elbette HDP'yi Meclis'e almaları üzerinde duracağım. Sonuçta Genel Başkan Yardımcı'nız, "PKK (HDP)'yı biz güçlendirdik. Ona biz rol verdik." diyor.
https://youtu.be/cc2DXqbsu5E - +1 yıl
Zavallı, kendini avutmaya devam etmen sana tartışma kazandırmayacak. Osmanlıyı devirdik, kimi seçerseniz seçin bizim kurallarımıza uyacaksınız. PKK ile işbirliği yapan [1], HDP (PKK)'yı TBMM'ye sokup "PKK'yı biz güçlendirdik." diyen bir partiye oy verip vatan millet sevdalısı olman da gülünç. Hani ayaklar altına alıyordunuz Milliyetçiliği AKP'li, ne oldu [2]? :D
[1]
https://youtu.be/1FDxXnypbHc
Soran+1 yılBem hiçbir delilindem kaçmadıö hepsini yanıtladım. Sen ben yanıtladıkça farklı şeyler aramaya başladın. Bahçeliye kadar gittin. Biz hiçbiryerden kaçmayız. Söz konusu vatansa canımızı veririz. Ben her tartışmada da seni gömerim.
- +1 yıl
Soran+1 yılBurda cumhurbaşkanının milliyetçilik ayrımını tanımadığını ifade etmeye çalışmaktadır. Bunlar ucuz eleştiriler kemalist efendi. Ucuz siyesete giriceksen buyur https://youtu.be/etBAUcP7kkk
- +1 yıl
Yanlış. Önce Atatürk döneminde herkesin fakirlikten kıvrandığını iddia ettin, ispat edemedin ve rezil oldun. Sonra AKP'nin FETÖ ile kol kola gezen bir parti olduğunu ispat ettim, "FETÖ partisi olsa da AKP'ye oy vereceğini" söyledin. PKK ile AKP'nin kolkola gezdiğini ve HDP'yi siyasi parti olarak tanıyıp Meclis'e soktuklarını ve üstüne üstlük Genel Başkan Yardımcınızın "HDP-PKK'yı biz güçlendirdik. Biz onlara rol verdik." dediğini ispatladım, cevap veremeyip Ahmet Türk'e bağladın. Kol kola gezdiğiniz Bahçeli'nin Ahmet Türk'ün dostu olduğunu kanıtladım, "AKP'yle ne olgisi var yhağ?" diye ağladın. Bizzat Ahmet Türk''ün AKP tarafından hapisten çıkarıldığını ispatladım, cevap veremedin. Ekonomiden açtım, İsrail-AKP dostluğundan açtım, yine cevap veremedin ve kıvırdın. Nereye kaçıyorsun AKP'li? :D
- +1 yıl
1.
Kıvır kıvır, adam öyle bir şey demiyor orada. "Biz HER TÜRLÜ milliyetçiliği ayaklar altına aldık." diyor, nerenden atıyorsun? Kaldı ki o dönemde Erdoğan CB değil, başbakandı. Ulan bunu bile bilmiyorsun, sonra "Neden bizimle alay ediyorlar?" diye ağlıyorsun. Hey Allah'ım ya. :D
2.
Yahu sen ne anlarsın siyasetten, daha liderinin 2013'te hangi mevkiide olduğundan haberin yok. Ayrıca biz buna gaf diyoruz, her siyasetçi yapar, doğaldır. Al bak, seveceksin:
https://youtu.be/tIDgxL6o4zE
Soran+1 yılBbc den haber yollayıp mı kanıtladın Ahmet Türkün çıkarıldığını 😊 güldürme. Atatürk döneminde yoksulluk vardı evet bunu kanıtlamıştım.
musamere.blogcu.com/.../2543477
Hdp yi meclise akparti sokmadı diyorum anayasa parti kurallarını yollamıştım. Akp parti olarak tanımadı Tüm partişer parti olarak tanıdı. Bunun aaksini idda edemezain çünkü öyle. Ayrıca ahmet türkün sol partiden milletvekili olduğuna itiraz edemedin. Aksini kanıtlayamadın. Bu sefer bahçeli üzerinden Ahmet Türkü gösterdin. Bana diyordun ya hdp nın inceyi desteklemesi inceyi ilgilendirmez. Bahçelinin de RTE yi desteklemesi RTE yi ilgilendirmez. İlgilendirse bile bbc nin kaynağıyla bahçeliyi kötülemeye çalışman çok saçma. Sizin mhp akp ittifakıyla çektiğiniz kuyruk acısını anlıyorum. Ne kadar milliyetçilik o kadar az chp 😊
Soran+1 yılAl o zaman sende bunu seversin https://youtu.be/WXoxgmcx_P4
- +1 yıl
1.
Ahmet Türk'ün hapisten çıkarılmadığını iddia ederek iyice battın. Yahu ne gülünç adamlarsınız, her neyse...
www.cnnturk.com/.../son-dakika-ahmet-turk-tahliye-edildi
2.
İspat edemedin, uydurup bıraktın. Şimdi de delilsiz, kaynaksız bir blog sayfası atıyorsun. Delil ver diyorum, blog sayfası değil. Hani şu "tarih kitapları" vardı ya, dün bahsettiğin;, onlardan olabilir mesela. :D
3.
Senin demenle olmuyor, Parti Genel Başkanınız "HDP'yi (PKK'yı) biz soktuk meclise, biz güçlendirdik." diyor.[1] İstatistikler de ortada, en çok oy AKP'den gitmiş HDP'ye [2]. Ayrıca HDP, senin ve AKP'nin dediği gibi PKK ise, AKP'nin ve devletin HDP'yi kapatması gerekir.[3] Fakat bunun aksine, Demirtaş'ın içeriden çıkmasını istiyor AKP [4].
- +1 yıl
4.
Ahmet Türk denilen PKK-AKP-MHP'li, bizzat MHP tarafından kurtarılmak istenmiş [1] ve AKP tarafından kurtarılmıştır [2].
[1]
www.gazetevatan.com/.../
[2]
www.cnnturk.com/.../son-dakika-ahmet-turk-tahliye-edildi
5.
CHP, AKP'nin TBMM'ye somtuğu ve güçlendirdiği bir siyasi parti ile yalnızca çatı muhalefette bulunmuştur. AKP gibi PKK'yı desteklememiş[1], PKK'ya silah göndermemiş [2] ve TBMM'ye almamıştır. Nitekim AKP, Demirtaş'ı da dışarı çıkarmak istemektedir [3].
[1]
CHP'nin başka partileri PKK'lılık ve FETÖ'cülükle suçlaması sizce de fazla ironik değil mi? ↗
[2]
m.yeniakit.com.tr/.../...n-izin-verildi-33602.html
[3]
www.cumhuriyet.com.tr/.../...aevinden_cikmali.html
Soran+1 yılKardeş selahattini içeri hangi hükümet attı? Güldürüyorsun 😊 zaten bu hükümet attı şu an akparti isteseydi çıkmış olması gerekirdi. İkincisi o sayfada yazılanların tamamı doğrudur. O tarih kitaplarında Türk milletini kötülememek adına ne yazdığını söylemiştim. Halkın fakirlik çektiğini bilmeyen yoktur. Chp 1 kere hdp ye terörist parti ve demirtaşa terörist diyebilmişmidir? Sen onu söyle bakalım. RTE defalarca diyebilmiştir. Ayrıca hdp nin oylarının AKP ye geçtiğini söylüyorsun. Hdp ye bilmeden kandırılarak oy veren milleyetçi ve müslüman kürtlerin olduğundan haberin yok. Akp kürtlerin haklarını savundukça ( trt kanalı , kürtçe eğitim vs ) bilinçli kürtler oy verdi. Hdp nin zaten pkk lı olan tabanı belli. Hdp oyunun chp ye kaçmaması chp nin hdp ile işbirliği yapmadığını göstermes chp nib başarısızlığını gösterir. Ayrıca chp zaten senelerdir oyunu arttıramıyor arttırıyorsa arttırıyor de bakalım?
Soran+1 yılSen hala demirtaşın akparti taradçfından çıkarılmak istediğini söylüyorsun. Akparti çıkarmak istemiş ama demirtaş şu an neden içerde? Kılıçtaroğlu nedem tahliyesini istiyor. Senin dediğin şuna benziyor telefona para vermem diyorsun ama 5 bin liralık telefon almışsın. Sen icraate bakıcaksın. Söylemler önemli değil. He öyle olsa bile kılıçdaroğlu bizzat kendisi tahliyesini istemektedir demirtaşın
Soran+1 yılŞimdi gelelim Ahmet türk ve kol kola yürüme meselesine..
https://youtu.be/spSzFSFHJgM
İzle bakalım kemal kılıçdaroğlu kimle kol kola yürüyor. 😂 Artık gözünle gördüğünü de inkar etmezsin heralde- +1 yıl
1.
HDP'yi Meclis'e alıp güçlendirdiğini ifade eden, Ahmet Türk'ün içeriden çıkartılması için yalvaran Bahçeli'nin önerisini kabul edip Ahmet Türk'ü haposten çıkaran ve HDP'yi terör partisi olarak görmesine ve anayasa hukukuna aykırı olmasına rağmen kapatmayan, üstüne üstlük Demirtaş hakkında hiçbir iddianame yazmayıp tahliye edilmesini isteyen parti, AKP'dir. Ayrıca Demirtaş hapse atılmamıştır, tutuklu yargılanmaktadır. AKP, Denirtaş'ın yargılanmasına bile tahammül edemeyip onu çıkarmak için fırsat kollamaktadır.
2.
Verdiğin blog yazısının doğru olduğuna dair hiçbir delil sunmamışsın, uyduruk kaydırık sitelerden bağlantı vermekle olmuyor bu işler. İspatla diyorum, ispatlayamayıp blog sayfası yolluyorsun.
3.
HDP=PKK ise, PKK'yı meclise alıp güçlendiren de AKP'dir. Terörist demekle olmuyor, madem terörist; neden kapatmıyorsun? Neden genel başkanını cumhurbaşkanı adayı yapıyorsun? Cevap belli: AKP-PKK:
Soran+1 yılAçık açık terörist değiller onlar dedi.
- +1 yıl
4.
AKP Milliyetçiliğe karşı bir parti değil midir? Madem öyle, nasıl olur da milliyetçi bir tabana hitap eder? Kıvır AKP'li kıvır. :D
https://youtu.be/eO4wwNazlic - +1 yıl
3.
Adalet Yürüyüşü'nün ilk 18 günü, CHP'liler kendi başına yürümüş, 19. günde HDP de kendi kendine katılma kararı almıştır. Yollar CHP'ye ait değildir, ayrıca yolun hangi tarafından yürüneceğini de devlet belirlemiştir. Yani kol kola olma durumu yoktur. Dediğim gibi, Ahmet'i hapisten çıkartan AKP'dir.
Soran+1 yılHdp yi meclise alan akparti değildir. Anayasa parti hükümleridir. Bunu bir defa öğren. İkinci olarak Agmet Türkten bahsettin buyur kimle kol kola yürüyor gör. Ayrıca demirtaşı akparti pkk suçlamasıyla ( zaten öyle olduğu için) atmıştır. Chp tahliyesini açıkça istemektedir. Sen bir defa RTE nin demirtaşın tahliyesini istediğini gördünmü? www.gazeteduvar.com.tr/.../
Soran+1 yılKoş kola değil yan yana yürüyor. Doğru senin mantığına göre hepsini akparti yapıyor. Çünkü daha güçlü kendinde biliyorsun. Ahmet Türke terörist değildir diyen bir insan , zamanında milletvekili olarak aldığın parti mi daha çok yanındadır. Yoksa demirtaşı hapise yollayan parti mi hdp yi terörist olarak görebilen parti mi daha çok yanındadır
- +1 yıl
1.
HDP'yi TBMM'ye alan ve PKK'yı güçlendiren parti, AKP'dir. Bizzat Atalay tarafından itiraf edilmiştir. Ayrıca HDP terörist ise, anayasaya aykırı bir partidir ve kapatılması gereklidir. AKP ise bırak kapatmayı, Demirtaş'ın serbest bırakılmasını istemektedir.
www.google.com.tr/.../m2008-75-405&ved=0ahUKEwiHorT8rrLbAhViDcAKHSnMCgYQFggmMAE&usg=AOvVaw2ZKlLAjSZOXK5bhuPetWO4
https://youtu.be/cc2DXqbsu5E
www.google.com.tr/.../..._cezaevinden_cikmali.html - +1 yıl
2.
AKP, Demirtaş'ı yargılamaktadır, içeri bile attıramamıştı. Bundan ötürü fırsat bulunca hapisten çıkaracaktır zaten.
3.
Ahmet Türk, bizzat AKP tarafından hapisten çıkarılmıştır. Halisten çıkmasını isteyen de yine AKP'nin ortağı MHP'dir.
www.ensonhaber.com/...yargilanmali-2017-01-12.html
www.google.com.tr/.../son-dakika-ahmet-turk-tahliye-edildi&ved=0ahUKEwjPvLWbvLLbAhVDblAKHVzaDooQo7QBCCQwAA&usg=AOvVaw2bt861YnqGhp9qXPk0-Mhc
Soran+1 yılVerdiğin videoda biz onları meclise soktuk demiyor. Görevler verdik diyor. Meclise akpartinin soktuğunu ifade eden bir söylem göremiyorum burda. İkinci olarak hdp barajı geçmesini isteyen chp. Akparti her defasında hdp ye kapatma davası açmıştır. Chp itiraz etmiştir. Israrla demirtaşın RTE sayesinde içerde olduğunu söyleyemiyor, çıkarmak isteyen akpartidir diyorsun. Chp her fırsatta hapisten çıkması gerektiğini ifade ediyor. Barajı geçmeli diyor. İkinci turda erdoğanın karşısında kim kalırsa ona destek veririz diyor.
- +1 yıl
1.
Uydurma. Adam bizzat, "Biz HDP'ye büyük bir rol verdik. Bir anlamda, onları güçlendirdik." diyor. İtiraf ediyor fakat itiraf etmesine dahi gerek yoktur zira HDP'ye giden oyların çok büyük bir kısmı AKP'den gitmiştir. Kıvır kıvır, eğlendir beni. :D
12/06/2011 Genel Seçimleri'nde AKP'nin %49.95'lik oy oranına karşılık 21.466.446 oyu mevcuttu. CHP'nin oy sayısı 11.147.692'ydi ve pastadan %25.85'lik oranda bir dilim aldı. MHP, 5.576.166 oya karşılık %12.98'lik pay aldı. Bağımsızlar, 2.826.031 oyla %6.58'lik oranda kaldı. 07/06/2015 Genel Seçimleri'de AKP %40.95 oranında oy alarak 18.864.906 kişice oylandı. CHP'nin oyları hemen hemen aynı orandaydı, %25.02'yle 11.518.107 oy aldı. MHP, oylarını arttırarak 7.519.208 oya karşılık %16.33 oranında bir başarı yakaladı. HDP'yse, oylarının büyük bir kısmını AKP'den ve yeni seçmenden aldı
https://youtu.be/cc2DXqbsu5E
Soran+1 yılNeyse kardeş sen yoluna ben yoluma umarım birşeyler öğrenmişsindir. İşim gücüm var. Tartışma çok kısır döngüye döndü. Akparti nin hdp yle hiçbir ilgisi olmayam parti olduğunu çok güzel kanıtladım. Seçimlerden sonra chp ye bir tokat daha atınca sizde anlayacaksınız osmanlının gücünü. Hadi eyv.
Soran+1 yılChp nin oy başarısızlığını gösterip durma 😊
- +1 yıl
2.
Ne zaman dava açıldı, CHP ne zaman karşı dilekçe verdi? Bu iddiada bulunuyorsan, kapatma davasını başlatan ve güya itiraz ettiğini öne sürdüğün CHP'nin itiraz dilekçelerini yollaman lazım. Hadi bakalım, uydur uydur nereye kadar? Kaldı ki, HDP'nin terörist bir parti olduğunu AKP defalarca dile getirmektedir. Pekala, neden partiyi halen kapatmamıştır ve Demirtaş'ın serbest bırakılmasını istemektedir?
www.google.com.tr/.../m2008-75-405&ved=0ahUKEwiHorT8rrLbAhViDcAKHSnMCgYQFggmMAE&usg=AOvVaw2ZKlLAjSZOXK5bhuPetWO4
www.cumhuriyet.com.tr/.../...aevinden_cikmali.html - +1 yıl
Nereye kaçıyorsun, daha hiçbir iddianı ispat edemedin ve halen daha verdiğim delilleri inkâr etmektesin. Kaçacaksan, baştan söyleseydin benimle tartışamayacağını. Atatürk döneminde halkım açlıktan kırıldığını iddia ettin, ispat edemedin. AKP'nin PKK ile ilişkisini ispatladım, "AKP Öcalan ile anlaşmıştır." itirafını yapsan da konudan konuya atlayıp HDP'ye geldin. HDP'nin, AKP tarafından meclise sokulduğunu hem istatistiklerle hem de AKP Genel Başkan Yardımcısı'nın sözleriyle ispat ettim, kıvırdın. HDP'nin neden kapatılmadığını sordum, cevap veremedin. Ahmet Türk'ü denedin, Bahçeli'nin isteği ile AKP tarafından haposten çıkarıldığı ortaya çıktı. Ekonomiden ve FETÖ'den açtım konuyu, yine çuvalladın. Ağlayacaksan oynamayalım. 😁😁
Soran+1 yılYarın sınavım var olmasaydı tartışırdım seninle uzun uzun. Kaçmadım sohbeti kapattım kardeşim.
Soran+1 yılSem beni rezil edemezn seni her alanda gömerim. Seninle tartışan insanlar boş değil demekki. o senin işsiz olduğunu gösterir. Kimsenin sınırsız zamanı yoktur. Hadi eyv
- +1 yıl
Kıvır kıvır, uyduracak bahanen bile yok. Tartışmanın ortalarında da nutuk atıyordun, "seni gömerim", şöyle böyle diye şimdi topukluyorsun. Tartışacağın zamanın yoksa, baştan girişmeyeceksin tartışmaya. Aksi halde böyle şekilden şekile girmek zorunda kalırsın bahane bulacağım diye.
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Prim icin ananızı s ktrrsnz.
216 Yorumla
Gizli SoranDoğru konuş. Oyunu ver, görüşünü adam gibi paylaş ve git!
Gizli Soran+1 yılAdam gibi görüş ver ve git..
Gizli Soran+1 yılLimon mu sıkıyon aslanım
Gizli Soran+1 yılEşek hoşaftan ne anlar la
Gizli Soran+1 yılEşek görmek istersen aynaya bak!
Gizli Soran+1 yılPKK'lı sensin ulan! Beni tanıyor musun ki dedin bunu? Hakkım helal değildir..
Gizli Soran+1 yılBeni o soysuzlar ile bir tuttun!
Diğer konusunda 594 cevap paylaştı. Bu kiyaslamayi yaparken beyninden duman çıktı mi
23 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHe alev aldı
Gizli Soran+1 yılSana ne?
Koca ülkeyi kuranla muhtarı bir mi tutuyon
44 Yorumla- +1 yıl
😸😸😹
Soran+1 yılMuhtar dediğin adamın yüzüne söyle aynısını bakalım
- +1 yıl
👍👏yemez
- +1 yıl
😹😹🙉😹..
+1 yılAtatürk'ün Askerlerimiz👊
50 Yorumla
+1 yılNecmettin Erbakan.
73 Yorumla- +1 yıl
İmza
- +1 yıl
@DönerseBenimdir teşekkürler avukat 😊
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılKıyaslanamaz bile tabiki ATATÜRK 🇹🇷
30 YorumlaDiğer konusunda 314 cevap paylaştı. Biri ülkeyi kurtaran diğeri ülkeyi yokeden
40 Yorumla
+1 yılRte Kim Kardeşim Ülkeyi Batıran Adam
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki Recep Tayyip ERDOĞAN 🇹🇷
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
+1 yılTabii ki Mustafa Kemal Atatürk..
30 Yorumla
+1 yılAtaturk varken reco kimmis
30 Yorumla
+1 yılböyle saçma kıyaslamalar yapmazsanız..
00 Yorumla
+1 yılBunları yan yana koymak bile saçma.
20 Yorumla- Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılAtatürk👍👍👍
60 Yorumla
+1 yılİkisini de sevmiyorum.
20 Yorumla
+1 yılTabiiki tartışmasız RECEP TAYYİP ERDOĞAN 😍
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElmayla armudu kıyaslıyosunuz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapma ya bunun kiyaslamasi mi olur 😅
20 Yorumla
+1 yılMustafa Kemal Atatürk & diğerleri..
10 Yorumla
+1 yılOldumu bu simdi...
53 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNiye abi?
- +1 yıl
Birisi yiklukta gunes gibi godup dusmanin elinden kurtaran bas komutan
Digeri kendini komutan zannedip ulkeyi ucurumun esigine getiren
Gizli Soran+1 yılBeğendim..
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllah. gerisi aciz birer kuldur sadece
20 Yorumla
+1 yılOlmuş mu şimdi bu soru
22 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNeden abi?
- +1 yıl
Mustafa Kemal ATATÜRK ile rte kıyaslanamaz bile
+1 yılTabi ki de Atatürk
40 YorumlaDiğer konusunda 23,2b cevap paylaştı. Mustafa Kemalim 💕
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRecep Tayyip Erdoğan :)
40 YorumlaKıyaslanamaz.
20 Yorumla- Diğer konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılErdoğan kim ki
01 Yorumla
Soran+1 yılCumhurbaşkanı
- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım