Bir erkeğin hem badem bıyıklı olup, hem de karizmatik olması imkan dahilinde değildir. Din ve laiklik gibi düşün; ters mıknatıslama yapar. Geçelim bunu. Atatürk'e gelince; yalnızca delici bakışları yeter, karizmatik olmaya. Birilerinde olmayan üstün zekasından bahsetmiyorum bile.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yav arkadaşım niye böyle gereksiz karşılaştırmalara giriyoruz. Ulan yemin ediyorum düşmanlarımız bizi içten bölmeye çalışıyor, sizde ekmeklerine yağ sürüyorsunuz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
1-) M. Kemal ATATÜRK 2-) Bülent Ecevit (Dik duruşu ABD'ye karşı) 3-) RTE
ABD'ye karşı dik durdu vatandaşını ezdirmedi ve boyunduruk altına girmedi , borç kullanmadı vs, fakat sen Bill Clinton karşısında el pençe divan durduğunu görüyorsan sadece , yanılıyorsun demektir.
Bilderbergli mason ecevitten olsa olsa avrupanın piyonluğunu yapmak olur. Seçilmiş Millet vekili kadını başı kapalı diye meclisten dışarı atmaya kalktı. keşke o mecliste olsaydım boyunun ölçüsünü verirdim. Bir tane erkek çıkmadı dur diyecek.
Atatürk! Zaten sonucu belli olan şu karşılaştırmalar o kadar saçma ki, Atatürk dış görünüş olarak çirkin olsa ne yazar beyniyle dize getirir ama kabul edelim karizmatik de👌
Nereyi bok götürüyor pardon? Haliç in kokusunu, ümraniyenin çöp dağı olduğunu Türkiyedeki tüm vilayetlerde pisliğin hava kirliliğinin kol gezdiğini büyüklerine sor anlatsın
En İyi Cevaplar