Erdoğan
Atatürk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Atatürk ile kıyaslanacak bir TC vatandaşı var da biz mi oy vermedik birisi devlet kurmuş birisi devleti satmış erdoğan ATATÜRK ün günlük olarak değiştirdiği çorap kadar değerli olabilir mi bundan 100 sene sonra erdoğanın kabrine milyonlarca kişi gider mi
Bu tür sorular Türkiye’de hep tartışma yaratıyor 🌀 Atatürk’le Erdoğan’ı kıyaslamak bence çok sağlıklı değil, ikisinin rolü de tarihsel olarak tamamen farklı. Atatürk bir kurtuluş ve kurucu figür, Erdoğan ise güncel siyasetin aktörü 🕊️
Ben bu anketi cevaplayacaksam tarihteki yeri ve etkisi açısından Atatürk derim ✅ Peki sen bu soruyu sorarken ne hissettin, amacın tartışma mı yoksa gerçekten merak mı? 🤔💬
Cevap
9Cevap
Erdoğanın karşısına çöp kutusu koy çöp kutusunu seçerim.
Atatürk'ün karşısına dünyayı koy Atatürkü seçerim.
İkisi karsılastırılmaya denk bile değil :d
Ve hadi erkekleri geçiyorum. Bir kadının tayyibi sevmesi korkunçhttps://vt.tiktok.com/ZSmL3oBus/
Her bir söz doğru bu arada
Ne? Eğer o videoda olan sözlere doğru dediysen beynini skym senin aptal aktrol musun nesin. Git dağ ayısı Kurt adam olan kocanın ayagını yıka köle kölelik yap suyunu iç seni bir hiç olarak gören adamlara oy vermeye devam et..
türkiye cumhuriyetinde yaşayan hiç kimsenin atatürkle bi zoru olamamalı olamazda böyle bi soru çok manasız gelir onlara tabi milliyetçi değil ümmetçilerse başka
@Fallenn07 atatürk eleştriye açıktır ben değildir demedim ayrıca teraziye koydugunuz iki insana bakın büyüyün biraz ahmaklar
Birisi hazır ülkeyi yönetememiş birisi ülkeyi zorluklar altında sıfırdan kurmuş bu soru mantıklı değil
Tabiki.
Mustafa Kemal Atatürk ❤️
Diğeriyle kıyaslanamaz bile asla..
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Erdoğan tabi ki çünkü islama beyni sulanmış hafızların dini olarak bakmıyor
Çandarlı halil paşa
atatürk
Acaba ne dim bilemedim
İkisi de değil
Allah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?