Soru başlıkta cevap sizde vatandaşlar
Recep Tayyip Erdoğan mı?
Mustafa Kemal Atatürk mü?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti'nin başına gelmiş en güzel şeydir.
Az biraz açın okuyun. Şu adamın ne yaptığını ve yapmaya çalıştığını bir anlayın. En basitinden bilime verdiği değere bir bakın. Şimdi adım kadar eminim bilim mi kurtaracak bizi diyenler var. Hastalandığında bir tarafın tutuşup hastaneye gittiğinde seni ayağa kaldıracak ilaçları senin tabirinle bizi kıskanan adamlar yaptı. şu an kullandığın interneti bizi kıskanan adamlar yaptı. Kullandığın araçları, çamaşır makineni, buz dolabını... O seni kıskanan adamlar şu an yaşadığımız dünyayı kurtarmaya çalışan adamlar. Sen hala sanki ülkede hiç yokmuş gibi imam hatip aç.
Şu halk Mustafa Kemal Atatürk'ü biraz anlamış olsaydı şu an dünyada çok daha saygın bir konumda olurduk.
Bu ulkuculerdeki Tayip hayranligi Ataturku unuttrudu.
kıyaslamaya gerek yok ikisine de başkomutan denir birisi ordunun başındadır gazilik mareşallik ünvanı vardır eğitim düzeyindeki başarıları say say bitmez diğerinin üniversite mezunu olup olmadığı belli değil siyasetin aletidir bu kadar basit. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 💙💜💛💚
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran en büyük lider olan Atatürk ve kurulan devletin başında olan bir siyasetçiyi karşılaştırmak ne kadar doğru?
Cevap
13Cevap
İli liderin aynı kulvarlarda olmadığını anlayamayacak kadar cahilsin. Biri ülkenin kurucusu (iyi ya da kötü), diğeri ülkenin Cumhurbaşkanı (iyi ya da kötü) Mesele nasıl biri oldukları değil. Kıyas çok saçma.
İkisinin zeka kapasitesini karıştırma dostum Atatürk'ün yaptığı savaşları okuduğu kitapları Rte de yapsın o zaman görürüz
Akp ye oy veren ulkuculer Ataturku sevmez. Bu normal. Karadeniz ve ic anadolu daki comarlar tayipe tapar.
Karadenizlilerin %35 i kemalosttir😉
Ben... Recep Teyyip Erdoğan... 'ı seçiyorum ama böyle şeyler bölünmeye yol açıyor paylaşmayın böyle şeyler.
M. kemal şimdi dirilsin kalksın tayyip karşısın da siyasi açıdan aman diler tövbe eder tekrar mezara döner tayyip karşısın da anadoluda islam coğrafyasın da M. kemalin şansı yüzde 0 hatta eksi
Halk da karşılığı yokdur M. kemalin olsaydı kemalizm tutardı baskı şiddet dış desteğe rağmen tutunamadı kemalizm izleri birer birer siliniyor ki halk hiç bir zaman kabul etmedi zaten
M. kemal olmasa tayyo ne olacakti
biri ülkenin kurucusu diğeri cumhurbaşkanı
Kendi anadilinde üç satır bir şeyler yazamadan "globalliğe" soyunmuş çer çöp yorumu. Bak, Atatürk yarım asırdan beri aramızda değil, halen bazı it sürüleri, şerefsizler, haysiyetsizler çeşitli yalanlarla, hakaretlerle Atatürk'e ve bu millete saldırıyor. Bu memlekette Atatürk'le güreşmeye kalkan kaybeder.
Arkadaşlar elma ile karpuzu kıyaslamayalım artık, bu Muslera'mı daha iyi Gomis'mi sorusu gibi bişey yani :)
En çokta koyan rte diyen çomarlar ile aynı oksijeni soluyorum
At mi esek mi sorusu bile daha mantikli.
Biri siyasetçi
Diğeri komutan 😀
Artık Geleceğye Bakicakmiyiz?
hayatımda gördüğüm en saçma soruydu
kıyaslamaya gerek yok bile
soruya bak sıklara bak
Kiyaslanamaz ikisi
Abdullah gül
Recep Tayyip Erdoğan
Soru mudur bu
Sorulur mu lan bu
Hangisi lan