ABD yaptırım yapınca iki güne kalmadan heyet kurup ABD'nin ayağına kadar yollayan partinin lideri ile Kıbrıs Fatihi'ni bir tutmayın. İş anlık bir fotoğraf sahnesiyle "oldu-bitti"ye getirilebiliyorsa RTE de bu fotoğrafta Putin ile el sıkışırken eğiliyor:
Anlık fotoğrafı:
https://i.hizliresim.com/VDGPmV.png
GİF'i:
https://gfycat.com/TameMintyCero
Bu tip anlık fotoğraflar ile siyaset yapılmaz. Video veya giften alınan anlık görüntü üzerinden yorum yapmak doğru olmayacağı gibi, anlık fotoğraf üzerindrn yorum yapmak da doğru olmaz. Netice itibariyle Ecevit ABD ambargosuna rağmen yedi düvele diz çöktürüp Kıbrıs'ı Türkiye topraklarına katmıştır.210 Yorumla- +1 yıl
REEEEEEEEEEEEEEEECEEEEEEEEEEEEPPPPPPPPPPPP TAYYYYYYİİİİİİİİİİPPPPPPPPPPPP ERDOOOOOOOOĞAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNN <3 <3
- +1 yıl
Kıbrıs Fatihi Korkak Ecevit Değil Dik Duruşlu NECMETTİN ERBAKANDIRRRRR ! ! ! BUNU SOKACAKSINIZ O KAFANIZA
- +1 yıl
Bizim Atalarımız FATİH SULTAN MEHMED HAN Bizim Atalarımız SULTAN ALPARSLAN Bizim Atalarımız SULTAN ABDÜLHAMİD HANNNNNNN Bunlar Bizim Atalarımız Siz Solcuların Tek Atası Atatürk Olurken BİZİM ATALARIMIZ FATİH ABDÜLHAMİD KANUNİ YAVUZ ALPARSLAN GİBİDİRLER EYY KAFİRLERRRRR PUTÇULAR
- +1 yıl
1.
Bak bu da mala bağladı. Canım benim, Kıbrıs Harekatı esnasında Bülent Ecevit başbakan, Neco ise başbakan yardımcısıydı. Kıbrıs Fatihi'ne çaycılık yapan Neco'ya bir çaycıya duyduğumuz ölçüde saygı duyabiliriz, orada hemfikiriz. Fakat yedi düvele kafa tutup ABD ambargosuna rağmen Kıbrıs'ı fetheden adam ile prompter olmadan konuşamayan adamı bir tutmanın manası yoktur. Yani hayli düşük olan anlama kapasitene karşın standart bir AKP'linin anlayabileceği kadar basit ve yüzeysel bir dille anlatmaya çalışmama rağmen sözlerimi idrak etmekte zorlanacağından endişelenmekten kendimi alıkoyamıyorum.
2.
Ötekiler neyse, Abdülbilmemkim'den bahsederken utanmamanızı bir türlü anlayamıyorum. Kendisi Osmanlının toprak kaybetme rekortmenidir. Gereksiz bir kişidir. - +1 yıl
ABDÜLBİLMEM NE Mİ qw:EQWE:QWEQWDASd:ASD:ASDASDASDAS:FASFASEqw:EQ ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANDI ALLAH DOSTUYDU ASLANIM İÇKİCİ DEĞİLDİ SİZİN GİBİDE PUTÇU DEĞİLİZ BİZ ALLAHA TAPARIZ SİZDEN FARKIMIZ BU ALLAHIN PUTÇULARI SİZİ BU ARADA ECEVİT BAŞBAKANSA NOLMUŞ ( RAUF DENKTAŞ ERBAKAN KIBRISI FETHETTİ DİYORSA KONU KİLİTTİR ASLANIMMMMM ) FATİH SULTAN MEHMED HAN VE ABDÜLHAMİD HANIN TIRNAĞI OLAMAZ KARŞILAŞTIRDIKLARIN KİŞİLER BU 1 2. Sİ ULU HAKANA DİL UZATMIŞSIN AMA ŞUNU SÖYLİYİM LOZAN ANLAŞMASINI HERKEZ BİLİYOR KAYBETTİĞİNİZ TOPRAKLARIN 10 KATI TOPRAK KAYBETTİ 12 YARIMADALARIN HEPSİNİ KAYBETTİ OSMANLI O YÜZDEN YIKILDI AT GÖZLÜKLERİNİ ÇIKARDA OBJEKTİF OL ULU HAKAN SULTAN ABDÜLHAMİD HAN 33 YIL AYAKTA TUTMASA ŞUANKİ ATATÜRK YUNANİSTANIN ATATÜRKÜ OLURDU BİZANS KIRMASI
- +1 yıl
1.
Ya sen neyin tribindesin mk? Erbakan kim ki Kıbrıs'a harekat düzenleme yetkisini kendindr bulsun? Aptal mısın abi sen? Erbakan dediğin herif başbakan Ecevit'in yardımcısı, ona çay getirip götüren adamın biri. Kendi başına harekat yapma yetkisi yok. Ecevit'e çay getirip çay götüren adam kim ki harekat ile ilgili karar alma yetkisini kendinde bulabilsin? Yedi düvele diz çöktürüp dünya aleme ve ABD ambargosuna rağmen Kıbrıs'ı fetheden Başbakan Ecevit'tir. Yardımcısı Çaycı Neco da ona çay getirip götürmüştür, doğrudur bu. :D
2.
Ulan iki kalimeyi yan yana getirip cümle kuramayan adamsın, ne konuşuyorsun hâlen? 12 Ada Uşi Antlaşması ile İtalya'ya verildi, tarih 1912. Osmanlı adaları geri istediği zaman İtalya "Yiyorsa gel al, karşındayım." diyerek Osmanlı'nın kendisine verdiği adaları geri vermedi, zira Osmanlı'ya karşı savaşa girdi. Netice itibariyle adaları kaybeden Osmanlıdır. Abdülbilmemkim Han da Osmanlının toprak kaybetme rekortmenidir. - +1 yıl
Her neyse, Osmanlıyı devirip hilafeti ezen, şeriatçı köpekleri İstiklâl Mahkemeleri'nde idam edip haddini bildiren, "Oğbo holofolok yhooğ." diyr ağlayan itleri susturan Yüce Önder Atatürk'ü sevmek zorunda değilsin, zira kendisi de seni sevmiyordu. O yüzden savunduğun rejimi yıktı. Fakat saygı duymaya mecbursun. Atatürk'ü Koruma Kanunu'na göre hakaret içerikli tek bir kelime sarfedemezsin. Al bak, bu da sana hediyem olsun:
galeri14.uludagsozluk.com/.../...mar_1657168_m.png - +1 yıl
1. Si Güzel Kardeşim Benim Ecevit Başbakan Erbakan Yardımcısı Olsa Nolacak Halk Erbakanı Çok Seviyordu Senin O Kadar Övdüğün Yere Göğe Çıkardığın Ecevit Londradayken Kıbrıs Çıkartmasını Kıbrısa Girme Emrini Erbakan Verdi Kardeşim Bilmiyorsunuz Bari Boş Konuşmayın Araştırın Güzel Kardeşim bee Herşey var biz mi söyleyelim şöyle birşey var şimdi sayın Rauf Denktaş Herkez bilir rauf denktaşı o bile '' Kıbrıs Fatihi Erbakandır Erbakan Aldı Kıbrısı Diyorsa Konu Tartışmaya Kapalıdır Ecevit Kimde Mücahid Erbakan Ona Çay Kahve Vercek Hayırdır? 2. Si İse Bak Gene İyi Anlatamamışsın 12 Adaları Üşi Antlaşması ile italyaya verilmedi Lozan Antlaşması İle Atatürk Ve İnönü 12 YarımAdaların Tüm Toprakları Hepsini Kaybetti O Bahsettimiz Topraklar İse Günümüzdeki Türkiyenin 10 KATI Ama Ne Desem Boş Anlamassınki Ulu Hakana Gelince O Adam Tahtın En Zor Yılında Geldi Osmanlı Yıkıldı Gitti Bitti Denilen Yerde Atatürk Başta Olsa Bile Yıkılırdı O Zamanın Şartıyla Sultan Abdülhamid 33 Yıl Yönetti
- +1 yıl
Eğer ki Sultan Abdülhamid 33 Yıl Yönetmeseydi Senin Ve Bizim Atatürkümüz şu an Yunanistanın Bizansın Atatürkü Olurdu Bunu Kafanıza Sokun Abdülhamidi Sevmiyorsunuz Belli Ama Saygı Duyun Birazcık O Bu Vatan Toprağı İçin Öldü Darbe İle İndirdi Emperyalist Ve Siyonizmciler Onlar Atatürkü Zamanında Dolmabahçe Sarayından Çıkarmadı bacım Çocukları Gerçekleri Öğren Uyan Derim Bak AbdülHamid Hanı Sevmeyebilirsin Ama Yaptıkları İçin Saygı Duymalısın Bak Mesela Ben Atatürkü Sevmeyebilirim Gerçi Seviyorum Desem İnanman Ama Yaptıkları İçin Saygı Duymak Zorundayım Anladın mı
- +1 yıl
1.
Canım benim, halkın kimi sevdiği değil liderin yetkisi sözkonusudur. Saçma sapan konuşma, bir şey bilmiyorsun, sus bari rezil etme kendini. "Halk onu daha çok seviyordu." ne mk? Başbakanın çaycısı yardımcısı olduğu liderden izin almadan nereye emir veriyor? Londra'da olsa ne olur, Güney Kore'de olsa ne olur? Bir telefona bakar mk. Bunu idrak etmek bu kadar zor olmamalı. Ayrıca harekatı yapan Rauf Denktaş değildir, Kıbrıs Türklerinin lideridir o. Harekatı yapan başbakan Ecevit iken, yardımcısı Çaycı Neco kim oluyor? :D
2.
Ya boş konuşma mk. Ne 10 katı? Tarih bilginin kötü oluşu matematiksel ve mantıksal bakışını da zedelemiş. 12 Ada Lozan'da konu bile edilmemiştir. Uşi Antlaşması'nda adaları veren taraf Osmanlıdır. Adalar 1912'de İtalya'ya verilmiştir. Ayrıca Abdülbilmemkim'in ne tür bir adam olduğu brni ilgilendirmiyor. Saltanatı devirip hilafeti ezdik geçtik, bitti.
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 18,9b cevap paylaştı.
+1 yılgelir şimdi ecevitin zamanında şartlar öyleydi , şimdi olsa ecevitte öyle olmazdıcılar :D
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen Erdoğan Çok İyi Bir Lider Türkiyenin İtibarını Yükseltti Dik Duruşuyla G-20 Zirvelerinde felan ve Dik Duruşlu Bir Liderimiz Var Allahıma Şükürler Olsun Fatih Sultan Mehmed Han Gibi Abdülhamid Gİbi Adamların İzinden Gidiyor Reis Ataları Çünkü Onlar
Tabikide Cumhurbaşkanımız BaşKomutan Recep Tayyip Erdoğan <3 <3
109 Yorumla- +1 yıl
Giwidnejdj başkomutan Mustafa kemal Atatürk bak bunu Google klavye diyor fiajdj
- +1 yıl
2. atattrk mu ya kardeş bu adam saygı değil günah vermem
- +1 yıl
@_Simge_ haklisin k. b
- +1 yıl
@Gızlıadam346147 atatürk daha iyi
- +1 yıl
@fatih_şahin tabi a q
- +1 yıl
@Gızlıadam346147 aynen
- https://youtu.be/QH1Q9uiGodc
Az daha kudurun eksileyenler. 🙃93 Yorumla- +1 yıl
izmirin dağlarında çiçekler açar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılSözünde duran dediğini yapan adam gibi adam.
Recep Tayyip Erdoğan.21 Yorumla- +1 yıl
Aynen kanka BaşKomutan Erdoğan <3 <3
2000'li yıllarda dolar 50 kuruştu şimdi 7-8 liraya kadar yükseldi acaba itibar artmış mı azalmış mı? Tayyipe söyle doları 1 lira yapsın varya akp'li olurum hemen gidip akpli olurum doları 1 lira yaparsa tayyipe oy veririm ama yapmıyor bu yüzden ona oy moy yok ne akp ye oy var ne de tayyibe
10 Yorumla
+1 yılİkiside Kendi alanlarında iyi liderler ama Erdoğan daha iyi gibi :)
83 Yorumla- +1 yıl
@icewater önce bir yorumuma keşke saygı duysan herkez senin düşüneceğin şeyi düşünmüyor olabilir sen erdoğanı sevmiyosun diye biz sevmemek zorunda değiliz herkezin zevki renki farklı
- +1 yıl
neresi iyi
+1 yılBeni şikayet eden akıl yoksunları Haddinizi bilin ayağınızı denk alın. Yiyorsa özelden bana yazın. Bu ülkeyi batıran bu hale sokan sizin reis dediginiz gerizekalidir. Bu ülke sizin yüzünden bu halde. Ve siz halen bu adamı övüyorsunuz. Cidden sizin halinize acıyorum. Haliniz e yazık hem de çok yazık.
#izindeyizatam30 Yorumla
+1 yılAga karşılaştırma boşu boşuna herkes birşeyler yaptı doğru yanlış gerek yok önüne bak. Aşağıda geçmişe takılmış çomarın teki var mesela oraya buraya saldırıyor gerek yok. Her birinin yeri farklı kimisi söverek anılıyor kimisi severek arkasından anılacak f😉🙂
00 Yorumla
+1 yılcesaret lafla olmuyor. Ecevit dediğimiz adam bütün dünyayı neredeyse karşısına alıp kıbrıs çıkartması yapmış ve üstüne de gerçek anlamda feci bir ambargo yemiş bir insan. Laf değil icraat yani. şu an kktc diye bir yer varsa bu ecevit ve erbakan sayesindedir
46 Yorumla- +1 yıl
Toyyip ne yaptı
Dur diyeyim BORRRR - +1 yıl
Aynen icraatla oluyor mesela Ecevitin Batılılara Karşı Korkması Ve Erdoğanın Dünyaya Meydan Okuması Gerçekler Acıdır :) Onun Ve Bizim Atalarımız Olan Fatih Sultan Mehmed Han Ve Sultan Abdülhamid Hanın İzindeyizzzz <3 <3
- +1 yıl
Mal doldu
- +1 yıl
ne diyorsun?
- +1 yıl
Çomar doldu başkan baksana
Abi boyle seyler paylasmayin artik her yer saygi yoksunu doluyor milletten soguyom ya
20 Yorumla
+1 yılRecep Tayyip Erdoğan tabikide.
82 Yorumla- +1 yıl
@icewater tepkilerinde daha ölçülü ol ve saygı çerçevesinden çıkma lütfen kurallara aykırı hareket ediyorsun
- +1 yıl
@bunalımadam recep mi
Bülent Ecevit Kıbrıs'ın yarısını aldı. Peki Erdoğan nereyi fethetti? Site ahalisine sormak lazım 😒
Türbe kaçıran adamla Kıbrıs fatihini bir tutmak?43 Yorumla- +1 yıl
Batıya Karşı pısırık korkak duran adammı Dünyaya Meydan Okuyan Adam mı Tabikide Erdoğan Afrin Fatihi Cerablus Fatihi Fırat Kalkanı Fatihi 15 Temmuz Demokrasi Fatihi Siz Bilmessiniz Ama Biz Biliriz :)
- +1 yıl
@KasıfGirl afrine ordu sokunca senin mi oluyor geriz*kalı? Oğlum siz kendinizi salaklığa mı veriyorsunuz?
Suriye'yi temizlemekle Kıbrıstaki güvenliği sağlamak bir mi?
Suriye güvenli olduğu vakit o topraklarda biz durmaya kalkarsak bütün dünyadan ambargo yeriz dolar olur 25 ondan sonra ağlaya ağlaya iPhone kırmaya devam edersiniz 😒
Sizi de reisinizide bıktım sizden bir cehennem olun gidin
#derebeyler54 Yorumla- +1 yıl
Yuru başkan :D
- +1 yıl
Beni şikayet eden akıl yoksunları Haddinizi bilin ayağınızı denk alın. Yiyorsa özelden bana yazın. Bu ülkeyi batıran bu hale sokan sizin reis dediginiz gerizekalidir. Bu ülke sizin yüzünden bu halde. Ve siz halen bu adamı övüyorsunuz. Cidden sizin halinize acıyorum. Haliniz e yazık hem de çok yazık.
#izindeyizatam - +1 yıl
helal be kanka
- +1 yıl
Hem bizim hayatımıza sıcıyorlar hemde kendi hayatlarına
+1 yılHiçbiri ATATURK DİYORUM
530 Yorumla- +1 yıl
@_Simge_ tabii ki :)
- +1 yıl
Bende Atatürk diyorum ❤💙
#izindeyizatam - +1 yıl
@_Simge_ rte nin yeri yoktur kalbimde olamazda
- +1 yıl
@_Simge_ ben ataturkcuyum
- +1 yıl
@icewater beyler bayanlar like basın rteciler gelecek
- +1 yıl
@_Simge_ ulkucusun galiba?
- +1 yıl
Recep Tayyip Erdoğan Kalbimizde Allah Onu Başımızdan Eksik Etmesin Şu Yorumlara Bakınca Ben Ve Ailem Üzülüyoz Maalesef Uzun Adamın değeri gidince anlaşılacak :( :(
- +1 yıl
@SibelOffert s*ktirsin gitsin zebaniler de anlarsınız
- +1 yıl
@SibelOffert hahahaha KizlarSoruyor sistem mesaj attı gelin ulan topunuz gelin sizden korkan uzun adam olsun
- +1 yıl
ATAMIZ FATİH SULTAN MEHMED HAN VE ATAMIZ SULTAN ABDÜLHAMİD HAN DİYORUM YAŞASIN OSMANLI <3 <3
- +1 yıl
@KasıfGirl Olabilir değil zaten daha iyi neyini tartışıyon Atatürk bizim atamız evelallah ama Bir Teraziye Fatih Sultan Mehmed Hanı Ve Sultan AbdülHamid Hanı Koy Diğer Teraziyede İsmet İnönüyle Atatürkü Koy Hangisi Ağır Basar Tabikide Fatih Ve Abdülhamid kıyaslanamaz bile
- +1 yıl
@KasıfGirl Abdülhamid 25 karısı olan medeniyetsiz biri fatih sultan Mehmet hanın tırnağı olamaz ataturkte dahil
- +1 yıl
@KasıfGirl en büyük dedem Metehan dedem fatih sultan Mehmet han komutanım Atatürk
- +1 yıl
Atama dil uzatamassın hadsiz Atatürk bile diyor o adamın değerini kimse bilemedi sadece ben bildim diye atatürkün atası zaten abdülhamid atatürk birde abdülhamid ve fatihten iyi mi olacak cahill
- +1 yıl
ABDÜLHAMİD HANIN T*RNAĞINI UCU BİLE OLAMAZ KARŞILAŞTIRDIĞIN KİŞİ
- +1 yıl
Biz ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIZ BİZ SULTAN ABDÜLHAMİDİN ASKERLERİYİZ BİZ FATİH SULTAN MEHMEDİN ASKERLERİYİZ KİMSE BU İKİ LİDERDEN İYİ OLAMAZ ATATÜRKÜ ABDÜLHAMİDLE KIYASLAMAK SARI TAKSİYLE UBERİ KIYASLAMAKTIR
- +1 yıl
İTE KÖPEĞE İNAT ATEİST ALLAHA İNANMAYAN MÜSLÜMAN OLMAYAN CHP LİLERE İNAT İZİNDEYİZ ULU HAKAN SULTAN ABDÜLHAMİD HAN DEĞERİNİ BİLEMEDİLER ATAMMMMMM <3 <3
- +1 yıl
DÜNYANIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ 2 LİDERİ 1 - FATİH SULTAN MEHMED HAN 2 - ABDÜLHAMİD HAN GERİSİNİ SİZ DOLDURACAKSINIZ EVELALLAH ABDÜLHAMİDİN DEDESİ FATİH SULTAN MEHMED HANIN KİMSE TIRNAĞI OLAMAZ AYNI ŞEY TORUNU SULTAN ABDÜLHAMİD İÇİNDE GEÇERLİ
- +1 yıl
Gor ebenin şeyini şimdi sen
- +1 yıl
noldu zoruna mı gitti sajdaksdasjdjaskdasjkşdaskdaljdlajkl ABDÜLHAMİD HAN GÖK-SULTAN DIR EVLİYA ALLAH DOSTU BİR PADİŞAHIMIZDIR TÜM OSMANLI PADİŞAHLARI ÖYLEDİR FATİH KANUNİ ABDÜLHAMİD ONLARIN DEĞERİNİ TÜM 80 MİLYON BİLİYOR SİZ BİLMESSENİZ NOLACAKKKK
- +1 yıl
Olm yorumun kaldıracak mal herif
- +1 yıl
KizlarSoruyor taraf tutuyor galiba
+1 yılErdoğan
80 Yorumlatabikide recep tayip erdoğan
24 Yorumla- +1 yıl
aynen katılıyorum <3 <3
- +1 yıl
pis cahil gerikafalı o*s*s*p çocukları
- +1 yıl
@doritosklasik niye küfür ediyosun edebini takın haddini bil herkez sizin sevdiniz insanı sevmek zorunda mı ahlaksız yaratık insanlar
- +1 yıl
@doritosklasik aynen atatrükçüyüz biz
+1 yılEceviti sevmem ama başka seçenek yok 😅
04 Yorumla- +1 yıl
REEECEEEEPP TAYYİİİPPP ERDOOOOĞAAAANNNNNNN
- +1 yıl
Az ötede havla
- +1 yıl
Sen Havla KÖPEKKK İTTTTT
- +1 yıl
Adını sormadım özele gelde oradan konuşalım canım benim
+1 yılEcevit