Rte son ihtimal ama gerçekten Ekrem mi rte mi şeklinde iki aday kalırsa en sona, gider rte ye veririm.
Reklam harici icraatı olmayan, İstanbul’un bütçesini istismar eden bu zavallı tipe Türkiye anahtarı verilirse ülkenin durumu Ukrayna dan bile beter hale gelir
Ekonomi ekonomi diyo işi gücü reklam toplu taşımayla ilgilenmek yok trafikle ilgilenmek yok teror orgutune destek var daha ne işe yaeıyo bu asam çözemedim
Lan 17 tane lokanta var. Küçücük dikklarda 17 tanesinin toplam kapasitesi 3000 kişilik bile yemek vermiyor. 40 tl ye yemek veriyor diye reklam yapıyor adam, beyinsizler de bunu hizmet sanıyor.
İett bilet parası kaç para oldu, su faturası ne kadar ödüyoruz diye düşünmüyor zekasızlar. Yollar bernat, trafik kötü. 100 lerce vast verdi ama en fazla 5-10 tanesini yapmış. Buna rağmen Ekrem diyen malları görünce çıldırıyorım. Mk Selahattin Demirtaş’a bile oy veririm Ekrem’e vermem
Tırtıklanırsa kahraman olacak. Bizim toplum aptaldır, mağduru sever. İktidar bunu bildiği için müdahale etmiyor yoksa 20 tane farklısebep bulup bunu içeri atmaları lazımdı
Demokrasi kadar aptal bir sistem yok. . halkın yüzüne sıçıp her şey çok güzel olacak desen, halk buna inanıp bunun peşinde koşuyor. Halka yalan söylemekten. Aşka bir yol yok. Bir de medyayı arkasına alıp bunu yapmayanlara gerekirse balkondan düşürmek lazım ki aykıro sesler kesilsin
Daha demokratik bir Türkiye istiyorum. Adalet istiyorum, İfade özgürlüğü istiyorum. Dünyayla entegrasyon istiyorum, Ülkemi Avrupa Birliğinden görmek istiyorum, Kamu alımlarında mülakat kalksın istiyorum vs. 100 madde sayabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ekrem İmamoğlu
1- ümit özdağ
2-Mansur yavaş
3- eşek
4-rte
5-
ekreme oy değil Günahımı bile vermem…
O zaman mecbur RTE kalıyo
Rte son ihtimal ama gerçekten Ekrem mi rte mi şeklinde iki aday kalırsa en sona, gider rte ye veririm.
Reklam harici icraatı olmayan, İstanbul’un bütçesini istismar eden bu zavallı tipe Türkiye anahtarı verilirse ülkenin durumu Ukrayna dan bile beter hale gelir
Ekonomi ekonomi diyo işi gücü reklam toplu taşımayla ilgilenmek yok trafikle ilgilenmek yok teror orgutune destek var daha ne işe yaeıyo bu asam çözemedim
Kent lokantası diyor zekasız tipler
Lan 17 tane lokanta var. Küçücük dikklarda 17 tanesinin toplam kapasitesi 3000 kişilik bile yemek vermiyor. 40 tl ye yemek veriyor diye reklam yapıyor adam, beyinsizler de bunu hizmet sanıyor.
İett bilet parası kaç para oldu, su faturası ne kadar ödüyoruz diye düşünmüyor zekasızlar. Yollar bernat, trafik kötü. 100 lerce vast verdi ama en fazla 5-10 tanesini yapmış. Buna rağmen Ekrem diyen malları görünce çıldırıyorım. Mk Selahattin Demirtaş’a bile oy veririm Ekrem’e vermem
Tutuklanması şart
Bence bir kenarda kalp krizi geçirse daha hoş olur
Kesin çözüm diyosun yani
Tırtıklanırsa kahraman olacak. Bizim toplum aptaldır, mağduru sever. İktidar bunu bildiği için müdahale etmiyor yoksa 20 tane farklısebep bulup bunu içeri atmaları lazımdı
Hem bunu hemde dem partinin kapatılması lazım bu şart oldu şart
Bana en yakın lider ümit Özdağ ve o bile bana göre fazla yumuşak.
Bize Atatürk gibi düzeni bozmaya çalışan kim varsa kesip biçecek bir lider lazım.
Çok doğru söylüyosun aslında RTE nin arkasında dursalae yapar
Arkasında daha kim olacak? Meclis edlinde güç elinde, askeriye elinde.
Gücü kullanmayı bilmiyor RTE nin kötü tarafı bu. Ayrıca fazla ümmetçi bir yanı var
Halk biraz arkasında dursa tam olacak
Demokrasi kadar aptal bir sistem yok.
. halkın yüzüne sıçıp her şey çok güzel olacak desen, halk buna inanıp bunun peşinde koşuyor. Halka yalan söylemekten. Aşka bir yol yok. Bir de medyayı arkasına alıp bunu yapmayanlara gerekirse balkondan düşürmek lazım ki aykıro sesler kesilsin
Putin en iyisini yapıyor. Putin gibi olmak lazım
Putin 1 vatandasını bile koruyo zamnında uçak düştüğünde az kalsın dünya savasını baslatıyodu
İkiside degıl gercı ülkede siyaset yapıcak üst eril akıl yok
Recep Tayyip Erdoğan tarafındayim
Gerçek türk 🐺 🇹🇷
❤️❤️
Nedenini yazmaya kalksam bir kac ciltlik kitap olur.
Tabikide Recep Tayyip Erdoğan ülkeyi ne kadar geliştirdi imamoğluna verenleri anlamıyorum
oyum mansur yavasogluna..
Aday olmadı 3. Bi ihtimal kime vericej
mansur imamogluna verecem o zaman.
Neden
Reis🇹🇷
İşte bu
Burada RTE yüzde elli ise genel seçimde %70 alır rahat
İnşAllah Amin
O kazansın ben türkiye savunma sanayisine bağış yapacam
ekrem.
Bi sebebi var mı?
erdoğan ülkeyi son 4 yıldır kötüleştiriyor , ekonomi bakımından bide erdeğon yaşlı sağlık sepepleri nedeneliyle bırakabilir
Anladım ama bence ekreme vermek yanlış
Hiçbiri 😂
Atarsan Recep Tayyip Erdoğana ver
Ben daha iyi bilirim kime vereceğimi
Versen kime verirsin
Metrolarda mahsur kalıyoruz ekoya oy yok
Sadece metro değil bide türkşyeyi değiştirecek ilk 4 maddeye dokunacak
İmamoğlu
Neden
Daha demokratik bir Türkiye istiyorum. Adalet istiyorum, İfade özgürlüğü istiyorum. Dünyayla entegrasyon istiyorum, Ülkemi Avrupa Birliğinden görmek istiyorum, Kamu alımlarında mülakat kalksın istiyorum vs. 100 madde sayabilirim.
Kim gelirse gelsin Avrupa Birliğine Türkiye Giremicek kendileri almıyo
Bu keyfi yönetimle ben de olsam almam.
Kamu alımlarında mülakat kalkarsa herkes girecek o zaman nolcak
Avrupa birliğine girince mesela ne yapmak istiyosun
Mülakatla ilgili öngöründen sonra sana bir şey anlatmanın gereksiz olduğunu anladım.
Mülakat her yerde var bak ben burada polisim girdiğim mülakatı geçtiğim testleri görsen dersin ki bu neymiş ki
İkisine de değil dkdjdj
Recep Tayyip Erdoğan sonuna kadar
Eko tabii ki.
C- Hiçbiri.
Ekremde kimmiş be kürtçeyi getirecek dile
İstiyor musun istemiyor musun Kürtçeyi
İstemiyoeum
Ekrem İmamoğlu.
Ekrem İmamoğlu
bunun cevabı sandıkta verilir :)
Değişim şart
Ekrem Başkan 🇹🇷