Sosyal Medyada 100 lerce kez Karşılaştırılan bu ikiliden sizce hangisi daha iyi? Ben Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Yeni Türkiye Sisteminin 1. Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Uzun Adam Reisi Seçiyorum Neden Diyorsanız Fotoğraflarda Görüyorsunuz Reisss
Bülent Ecevit
Recep Tayyip Erdoğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bülent Ecevit mi Recep Tayyip Erdoğan mı? Hangisi Daha İyi Ve Cesur Bir Lider?
Ecevit dediniz adam amerikadan korkan titreyen bir adam o yönden pısırık olduğu için eceviti sevmiyorum saygı duyarım görüşüne ama Recep Tayyip Erdoğan dedin adam dik duran adam eskiden amerikaya kimse öyle tepki veremiyorduki Allaha şükür Erdoğan Var Başımızda 3. sü Kıbrıs Haraketını ecevit değil ERBAKAN Hoca başlatmıştır kardeşim bunu Rauf Denktaş Bile Söylüyor Rahmetli Rauf Denktaş'ı Biliyorsanız Ve Bunu O Söylüyorsa Soru Tartışmaya Kapalı Erbakan Olmasaydı ecevit bırak takmamayı korkusundan kıbrısa bile giremezdi hepsi Erbakan hocam sayesinde tabi işinize geleni bilin :)
Bizi Kimse Kandırmıyor Rahat Ol Kardeşim Senin Gibileri Kandırıyorlar Çünkü Solcu Adamsın Sen Belli Oluyor Solcuların Yarısından Çoğu Zaten Allaha İnanmayan Ateist Yunan Uşakları 2. si Kıbrıs Konusuna Değinelim Erbakan Olmasaydı ecevit bırak kelimeyi kıbrısa girmeye cesaret bile edemezdi cesareti Erbakan Hocadan aldı RAUF DENKTAŞ biliyorsan eğer o bile Erbakan Kıbrısı Fethetti o olmasaydı Giremezdi Kıbrısa Ecevit felan dedi sen cahilsin ama seni solcular çok kandırmış anlaşılan ama anlamassın anlatsamda çünkü ''solcu'' ittihatçı bir adamsın belli oluyor ne desem anlamassın solcu olduna veriyorum
@_-Selin-_ Hakaret etmedim kardeşim en mantıklı yorumu şu an ben yapıyorum sizin gibi insanlar solcu olduğunuz için anlamassınız :) bana göre sıkıntı yok
Cesareti Erbakan mi vermis? Ne demis Erbakan bir anlatsana? Kardesim Erbakan Basbakan yardimcisidi, Kibris Harekatinin Erbakanla bir alakasi bile YOK.
Adam olay yerinde bile YOKTU. Ecevitin verdigi emirleri yerine getiriyordu, söz hakki bile yoktu herhangi bir yetkisi yoktu, hicbirseyi YOKTU Erbakaninin, adam Basbakan Yardimcisidi...
Son olarak Tekrar ediyorum, Solcu Ecevitin 8 senede yaptigini siz 60 senede yapamadiniz.
Bos laflara gerek yok, icratlar ortada. 2005'den beri Yunanlar 18 tane Türk adasini isgal etti, cesaretin varsa gel al diyor , sizin Erdogan tik ses cikartamiyor.
Yandas Medya göstermiyor haberiniz yok iste ama tabiki...
Tamam senle bu kadar konuşmam yeter seni kendi haline bırakıyorum Solcu Adamsın Allaha İnanmayan Bir Adamsın Müslüman değilsin Ve Allaha Tapmak Yerine bir insana tapıyorsunuz benim diyeceklerim bu kadar bende son kez birşey söylüyip noktayı koyuyorum 1. Si Lozan Antlaşması Hezimetini Açıklayalım Türkiyenin 10 Katı Toprakları kaybetti senin atan ateist inönü söyliyim afyon karahisar kütahya yarım adaları kaybetti bunlar çok kıymetliydi gerçi sen bilmessin 3. sü Kıbrıs Fatihi Kaç Defa Erbakan Desem Anlaman Yine ERBAKAN Yine ERBAKAN Nedenini RAUF DENKTAŞ ı biliyorsan cahil kardeşim cahil arkadaşım ve 4. sü Erdoğana Gelince Senin Ecevit Daha Abd nin Korkusundan Saldıramıyordu Milletini koruyamıyordu Sol-Sağ Kavgası Başlattınız Onu Geçtim Erdoğan Olmasaydı Poponu Trabzona Dayıyamıyordun şu an Anlatabildim mi Erdoğanın Yaptıklarını biz anlarız siz ateistler anlamassınız :)
Siz sagcilar gercekten ileri derece cahilsiniz. Yeni seninle benim aramda dünya kadar fark var. Bu ülkede Sol ile Sagcilar arasinda zeka ve kültür seviyesi arasinda dünya kadar fark var gercekten.
1. Türkiyenin iki kati toprak kaybeten kisi Ismet Inönü degildir, 1876 ile 1889 arasinda Abdülhamid kaybetmistir.
2. Lozana hezimet diyenler, Lozandan önce Sevr anlasmasini imzalamistir.
3. Adalar Lozanda verilmedi, Lozan imzalandiginda o adalar cokta Osmanlinin anlasmalari ile verilmisti.
4. Basbakan yardimcisinin böyle yetkisi YOK, Yetkisi YOK yetkisi YOK, yetkisi YOK. Giriyor mu kafana cahil kardesim?
Gercekten iki farkli Millet gibiyiz, zeka ve kültür arasinda aralarda gezegenler var. Gercek sizin Tarih bilmenizi beklemen cünkü sonucta daha gözünüzün önünde olanlari göremiyorsunuz.
Yazik, sadece yazik, cok acayip derece cahilsiniz, yurtdislarindada bulundum ama sizin gibi cahileri görmedim.
Siz Cahilsiniz Lan a mına kodumun gerizekalıları Allaha inanmayan kardeşim çocuğu inönüye niye şey yapayım Lozan Hezimet allahın canım salakları boşu boşuna küfür etmiyim diyom sizin gibi kardeşim çocukları beni dinden imandan çıkarıyor ateist allaha inanmayan putçuları sizin gibi haysiyetsiz vatan haini insanlarla zamanımı boşa harcıyorum defol git a mına kodumun yahudi yunan iti
1909 - 2. Abdulhamid tahttan indi. 1910 - Bulgaristan bağımsız oldu. 1911 - Trablusgarb Savaşı 1912 - 1. Balkan Savaşı 1913 - 2. Balkan savaşı 1914 - 1. Dünya Savaşı 1915 - Çanakkale Savaşı 1916 - Kafkas Savaşı 1917 - Arap İsyanı 1918 - Kudüs, Şam, Bağdat işgali 1919 - Anadolu işgali 1920 - Kurtuluş Savaşı 1921 - Kurtuluş Savaşı 1922 - Saltanatın Kaldırılması 1923 - Lozan Ve Osmanlı'nın Kesin Sonu
Ve bunlardan sonra Abdülhamid Kötüydü deyip çıkmayın karşıma.
Atatürk sizin atanız ise bu ABDÜLHAMİD HAN sayesindedir o adam talihsiz bir olayda tahtta geldi yıkıldı gitti bitti denilen yerde 33 sene yönetti ve atatürke türkiye cumhuriyetini kurdurması için emir verdi sizin gibi a mına kodumun dölleri anlamaz Ulu Hakanı kardeşim çocu oldunuz için sevmessiniz Osmanlıyı Ve Abdülhamidi fatihi Abdülhamid Dedin Adam Zekasıyla İngilizleri Yenen Tek Adam
Osmanlı tarihinin kuşkusuz en iyi padişahlarından bir tanesiydi. Osmanlı`nın en bunalımda olduğu zamanda gelerek bir sürü zorluğa gögüs germiştir. Karadağ ve Sırbistan’da savaş aleyhimize dönmüş, Bosna-Hersek ve Girit’te ayaklanmalar çıkmış Mali kriz son haddine varmıştı. Bu arada sadrazam Mithat Paşa ve arkadaşlarının isteği üzerine 23 Aralık 1876’da Birinci Meşrutiyet ilan edildi. Ancak gayrimüslimlerin dahi yer aldığı Meclis-i Mebusan’ın ilk işi Rusya’ya harp ilanı oldu. 93 harbi diye tarihe geçen bu savaş, Osmanlı Devleti için tam bir felaket getirdi. Ruslar İstanbul önlerine kadar geldi. Çanakkale Zaferinin Gizli Kahramanıydı Çanakkalede Yaptırdığı Toplar Ve Kaleler İle Bir milyondan fazla Türk, Bulgaristan’dan İstanbul’a hicret etti. Mütareke isteyen Sultan Abdülhamid, ilk iş olarak devleti parçalanma ve yok olma yoluna doğru götüren Meclis-i Mebusan’ı kapattı (13 Şubat 1878) ve devlet idaresini eline aldı. Ayastefanos antlaşması ile Osmanlı Devleti Makedonya, Batı Trakya, Kırk
lareli, Kars, Ardahan ve Batum’u kaybediyordu. Ancak İngiltere ile anlaşan Abdülhamid Han, Kıbrıs’ın idaresini onlara bırakmak şartıyla, yeniden topladığı Berlin Konferansı’nda kaybedilen toprakların bir kısmına sahip oldu. İngilizleri Zekasıyla Aklıyla Yenen Tek Adamdır II. AbdülHamid Han Yaptığı pek çok önemli şey varken en önemlilieri şunlardır.
iki yüz elli iki milyon tutan devlet borçlarını yüz altı milyona indirdi
Memlekette büyük bir imar faaliyeti ile eğitim ve öğretim seferberliği başlattı
Çoğu şahsî parasından olmak üzere cami, mescit, mektep, medrese, hastane, çeşme, köprü vs. gibi toplam 1552 eser yaptırdı.
Ve bence en önemlisi yahudilere filistini vermemesiydi bundan sonra da zaten 31 Mart olayu patlak verdi ve sürüldü.. Hala atamıza Kızıl Sakal yakıştırmasını yapıo hain damgasını vuranlardan nefret ediyorum. Ölümünün üzerinden 100yıl geçti hala bazı kafalar değişmedi..
Osmanli Abdülhamit ile yikildi, adamin yönettigi birsey yok. Abdülhamit 1876'da tahta oturuyor, tahta oturdugu gibi toprak kaybetiyor, toprak kaybetmesi 1889'a kadar gidiyor. Bu sürede Türkiyenin iki kati toprak kaybediyor.
Abdülhamitin toprak kaybetmesi neden 1889'da bitiyor biliyormusun? Cünkü bu Tarihte İttiḥâd ve Teraḳḳî kurulup, Abdülhamidin yetkilerine bir sinir koyuluyor.
Adam ülkeyi yönetememis, ne zaman adam yetkisini kismen kaybetiyor, toprak kaybetmeleri ozaman bitiyor.
Tarihten haberiniz yok ama iste ne diyeyim, siz sagcilar ileri derece cahilsiniz.
Siz Solcu lar ileri derecede kardeşim EVLADISINIZ VE BU kardeşim EVLADI OLDUĞUNUZ %1000 TEŞCİLLENMİŞTİR A MINA KODUMUN EVLATLARI SENİN ATALARIN NE TOPRAKLAR KAYBETTİ BAHSETMİYORUZ O ADAM SİZİN GİBİ kardeşim EVLADLARIYLA ÇOK UĞRAŞTI A NASINI SİKTİKLERİM
Osmanli gelisemedigi ve gerikaldigi icin yikildi, baska nedeni yok. Osmanli ilk 300 sene güclü olup, son 300 senesi batmak ile gecti.
Avrupanin hasta adamidi. Benim Atalarimda olmasaydi, siz Müslümanlar, siz sagcilar bugün Ingiliz bayragi altinda yasayacaktiniz, Türklügüde size benim Atalarim verdi.
Kardesim neden zorluyorsun, Tarih hakkinda bir cacik bilmiyorsun ki...
@LaminCousqes Senin gibilerinin küfür haricinde üste çıkmasının imkanı yok 1 paragraf yazının yarısı küfür ve bir daha dinsizlikle ilgili bir suçlamada bulunmamanı şiddetle tavsiye ediyorum. !
bir bitmediniz. Halk iyice bölünmüş vaziyette zaten. Şu fotoğrafa bakıp ooo reis amerigayi dize getiriyor diyip reisi seviyorsan saygım yok ama politikayı inceliyip görüşüne uygun olanı Tayyip seçip destekliyorsan saygım var.
İdeolojik olarak düşünmeden cevaplanması gereken bir soru , Dünya görüşlerinizden sıyrılın sevip veya sevmediğinizi bir köşeye koyun... Tüm bunları uyguladıktan sonra cevap belli... Recep Tayyip Erdoğan açık ara öndedir bu konuda.
Soru mu bu yaa tabikide Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Dünyanın En Karizmatik Lideri Yeni Türkiye Sistemimizin 1. Devlet Başkanı Uzun Adam Recep Tayyip Erdoğan <3 <3
@GercekSözler Asıl sen cahilsin önce haddinizi bilin doğru dürüst tartışalım Kıbrıs Harekatını ecevit yapmadı Erbakan Hocam yaptı bu 1. si 2. si ise Amerikaya Karşı Pısırık Korkan Her Dedini Yapan Eceviti mi Savunacam Yoksa Tüm Dünyaya Meydan Okuyup Amerikayı Milleti İçin Karşısına Alan Dik Duran Ve Rezil Rüsva Eden Erdoğanı mı Destekleyeyim?
@GercekSözler G-20 Zirvesini İzlediysen Erdoğan Çok Küçük Düşürdü Trumpu Obamayı Felan Eğer İzleyip Anladıysan Onu Geçtim Bir Türk Bayrağı Orada Yere Düşüyor Ve Bunu Farkeden Erdoğanda Bayrağı Öpüp Başına Koyup Alıyor Ve Herkezde Erdoğana Bakıyor Erdoğan Gibi Olan İnsan yok kusuruma bakmayın :)
G20 zirvesinde Erdogani takan yoktu. Erdogan bos salona konustu, yandas Medya Erdogan kücük düsmesin diye resimleri fotosopladi be kizim.
Kibris Harekatini "Ayse tatile ciksin" kodu ile Bülent Ecevit baslatti. Erbakan basbakan yardimcisidi, böyle birsey yapmaya zaten yetkisi bile yoktu.
Erdoganin tüm dünyaya meydan falan okudugu yok. Sizin gibi cahil secmenini costurmak icin kamera karsisinda atip tutuyor, arkasinda olayi sakinlestirmek icin Türkiye heyet gönderiyor, bunlari size yandas Medya göstermiyor ama tabiki.
Birak kizim cahilsiniz iste ülke olup bitenden haberleriniz yok...
@GercekSözler Hayırdır Erbakanın yetkisi yok tu Erbakan olmasaydı senin dedin şahıs daha kıbrısa giremiyordu dostumm çok cahilsin cidden çokk RAUF DENKTAŞ bile Kıbrıs Fatihi Erbakandır diyor Sen Niye burada bana ecevit fethetti diye laga luga yapıyon tamam sana göre o fethetti okey tamam kapatalım konuyu anlatsamda anlamassın solcu adamsın sen belli
Kardesim neyi anlamiyorsun? Erbakan o zamanda Basbakan yardimcisidi. Basbakanda Ecevitti.
Basbakan yardimcisinin böyle bir harekati yönetmeye yetkisi YOK. TSK Basbakan yardimcisindan EMIR ALMAZ.
Bunuda gectim, Kibris harekati Ecevitin Telefonda "Ayse tatile ciksin" kodunu vermesi ile basladi, yani burda harekatin emirini Telefonda veren bizzat Ecevittir.
Bunlara ragmen hala ve hala Basbakan yardimcisi bunu yapti diyorsunuz, dedikleriniz TEKNIK OLARAK IMKANSIZ.
Ecevitin 8 senelik iktidari var, bu 8 senede Kibrisi harekati yapildi, üstüne Abdullah Öcalan yakalandi.
Birakin Erdogani, Ecevtin 8 senede yaptigini siz 60 senede yapamadiniz, Amerikada bunun farkinda, bu yüzden Erdogani kimse takmezken dünyanin en güclü devleti Eceviti kücük düsürmek icin farkli farkli poz veriyor
@GercekSözler Dostum Erbakan'ın Yetkisi Olmasaydı Niye Bunu Peki RAUF DENKTAŞ söylüyor yaw cidden anlatmaktan bıktım anlamaktan bıkmadın beee Tamam hee Ecevit aldı sana göre tamam kardeşim allah için bana göre ecevit fethetti deseydin daha anlamlı olurdu Ecevit dedin adam Londrada Tatildeyken ERBAKAN Emri Verdi Bunu Biliyor muydunnnn? İnternet Var Bak Araştır Üstüne Rauf Denktaş Bile Diyor Kıbrıs Fatihi ERBAKAN Diye Herşeyide biz mi söyliyelim 3. sü Erdoğan İse Abd yi Karşısına Almış Bir Lider Ve Pkk'yı şu an da Kan Kusturan bir lider varsa oda Recep Tayyip Erdoğan'dır Erdoğanın Yaptıklarını Siz Nereden Anlicaksiniz ki kardeşim solcusunuz siz solcu adam Erdoğanın yaptığı hiçbirşeyi Anlamazzzzz 2023 te Bak Gör Lozan Antlaşması bitiyor türkiye en güçlü ülke olacak inşallah sadece zamann
@GercekSözler ERBAKAN olmasaydı ecevit dedin adam bir hiçti kardeşim cahil olsam bunları bilmezdim ama senin gibiler işine gelmeyeni bilirler RAUF DENKTAŞ ın bile kim oldunu bilmiyorsun araştır ondan sonra gel tartışalım sonuçta biz kardeşiz her ne görüş olsa bile :)
Tekrar ediyorum, tekrar etmekten yoruldum artik. Erbakan BASBAKAN YARDIMCISIDI. Birisine cesaret verecek durumda degildi zaten adam.
Cesaret verecek gibi birseyde söz konusu olamaz, Ecevit zamaninin devlet lideridi. Cesareti Ordunun gücünden ve Türkiyenin gücünden alabilir ancak, Basbakan yardimcisindan degil.
Ve bunuda son olarak söylüyorum, Ecevit 8 senelik iktidar altinda Kibris Harekatini yapmis, Abdullah Öcalani yakalamis birisidir.
Haaa bu ara siz Erdogan dünyaya Meydan okuyor, diz cökmüyor diyerken, 18 adamiz hala Yunanlar isgali altinda ve bu isgal Ecevit döneminde yapilmadi, 2005'den sonra Erdogan döneminde yapildi.
Sizin Erdogani dünyada takan yok, yandas Medya sizi sadece kandiriyor.
@GercekSözler Solcusun çok anlatmicam Sizin Tarihiniz 1923 Ten İbaret Osmanlı Paşalarından İslam Halifelerinden Allah Dostu Padişahlarımızdan Nefret Eden Ve Allaha İnanmayıp Kurana İnanmayan Ateist Bir Topluluksunuz Sizin Tek Atanız Atatürk Erdoğanın Ve Bizlerin Atası İse Tüm Dünyaya Diz Çöktürmüş Olan Fatih Sultan Mehmed Han Ve Tüm Dünyaya Diz Çöktürmüş Zekasıyla İngilizleri Almanları Yenen Tek Adamdır AbdülHamid Han Hazretleri <3 <3
@GercekSözler Sizleride Sözcü Gazeteler Kandırıyor :) :) Erbakan Hoca Sayesinde Kıbrıs Alındı Yetkiside Vardı Cahil Arkdaşım RAUF DENKTAŞ ı Araştır Erdoğan konusuna gelince Erdoğan Tüm Dünyayı Karşısına Almış Dik Durmuş Bir Liderdir Abd 'nin Papazı İstemesi Erdoğanın Vermemesi Çünkü Başkası olsa verirdi o vermedi bu yüzdende ABD VE SİZİN GİBİ CAHİL İNSANLAR ERDOĞANI BU YÜZDEN SEVMİYORSUNUZ ALLAHA İNANMAYAN İNSANLARDAN NE HAYIR GELİR Kİ SİZ ALLAHA İNANIYOR MUSUNUZDA O ADAMI DESTEKLİYİP ARKASINDA OLCAKSINIZ?
@GercekSözler Atatürk ve inönü kaybetti lozan antlaşmasıyla yarım adaları türkiyenin 10 katı toprak kaybettiniz olum Abdülhamid Tek Kuruş Para İle Vatan Toprağı Satmadı Talihsiz Olayda Tahtta Geldi Cahil Arkadaşım Küfürettirme Kendine Günaha da Sokma Beni hee O Adam Olmasaydı Atatürkün Yunanistanın Atatürkü Olurdu Anladın mı şimdi heeee
@GercekSözler Abdülhamid Vatan toprağını Satmadı A mına Kodumun Çomarı Ana nı Cürriyetini severim Seninnnnn !!! A mına Kodumun Amerikan Dölü Yahudisi Beğenmiyorsan Sevmiyorsan hadi ordan Git Lan Yunanistana ERDOĞANIN TEK SUÇU SENİN GİBİ kardeşim ÇOCUKLARINI İDAM ETMEMESİDİRRRRRR
Boş ver hee deyip geç solculara laf anlatmaya çalışma onlar kendini ayştayn sanıp diğerlerini cahil sanarlar ama bir boktan çaktıkları olmaz. :D
Ecevit denilen adamın zamanında fabrikalarımız vardı ama 1974 de abd ambargo ilan edildiğinde halkın nasıl fakirlik içinde kaldığını hatırlatmak isterim bu solcu beyinlere..
Ecevit daha korkusundan amerikaya bile diş geçiremiyor bir b*k yapamadı Amerika ne derse onu yapardı Amerika s*ç derse s*çardı s*çma derse s*çmazdı ne mala bağladın sende Erdoğan dediğin Adam Amerikayı Karşısına Aldı Milleti İçin Ve G-20 de rezil rüsva Etti Afrini Fethetti Fırat Kalkanı Cerablus Operasyonu Kürdistan Kurulmasını Engelledi Abd Erdoğana Giremessin Dese Tehdit Etse Bile Erdoğan s*klemedi girdi sizin gibi solcular götünüzü dayayıp trabzona oturabiliyorsanız ERDOĞAN sayesinde oturabiliyorsunuz bu adamın ne şartlarda oldunu bilmez sizin gibi cahiller ne bilirsiniz siz pardon siz türbanlılara katliam yapmayı bilirsiniz senin ecevitin iyi bilir onları rahat olun arkadaşlar rahatt RECEP TAYYİP ERDOĞAN VARRR PISIRIK KORKAK ECEVİT YOKKKKKK !
@GercekSözler Yaww offff anlattım yine ama yine anlamadın solcu kafadansın sen biz sağcıyız sağcılar ümmetçidir İslamcıdır güzel kardeşim gerçi sizin müslüman oldunuzdan bile şüpheliyim ki değilsiniz solcuların yarısından çoğu müslüman olmaz çünkü allaha inanmayanlar çok aralarında sende onlardan birisin yaptığın yorumlara baınca bu 1. 2. si ise Kıbrısı Ecevit dediniz şahıs Londradayken Erbakan Emri Verdi Ve Kıbrısa Girdler Bilir misin Bunu RAUF DENKTAŞ söylüyor diyorum ama anlatsamda anlamıyon asdjklasdjkasdjkasdjk 3. sü Abd kim yaa? Abd kim? Erdoğan Onları takmıyor bile kardeşim cahil oldun için bilmiyorsun taksaydı Afrine Adam Sokmazdı Hilal Taktiği İle Girdirmezdi Cerablusa Girmezdi Sincara girmezdi Kandile Girmezdi Suriyeye İdlibe Girmezdi Bunu Kafana sok kardeşim anlatabildim mi Erdoğan sayesinde şu an poponu trabzona dayayabiliyorsan şu an haline şükret derim :)
Dediklerini anliyorum. Dediklerin sacmaliktan ibaret onu söylüyorum sana ama senin kafana girmiyor.
Yordun beni kardes, bu nedenle özet geciyorum.
1. Erbakan Basbakan yardimcisidi, bu Harekati yapmaya yetkisi yoktu, bu yüzden Kibris Harekatini Erbakan yapmasi teknik olarak imkansiz.
2. Londrada Ingiliz hükümeti ile görüsen Ecevit zaten telefonda "Ayse tatile ciksin" kodunu vererek harekati baslattigi ortada. Harekat Ecevitin bu kodu ile baslamistir, bu demek oluyor ki Harekati yapan kisi Ecevittir, bitti.
3. Erdoganin dünyaya meydan okudug falan YOK. Erdogan büyük konusur, sizin gibi cahil secmenini costurmak icin, arkasindan hemen Türk heyetleri olayi sakinlestirmeye baslar veya calisir. Bunlari ama siz bilmezsiniz cünkü yandas Medya bunlari göstermez.
4. Erdogan Amerikanin isteklerinin disina cikmaz. Firat Kalkani operasyonu yari yolda Amerikan heyeti Türkiyeye geldikten sonra bitirilmistir. Bunuda bilmiyorsunuz tabiki.
Erdoğan amerikaya diş mi geçirmiş? ERdoğan geldiğinden beri ülkenin ekonomisi işgal altında. Erdoğan ülkenin üretim damarlarını kesti. Ahaber izlemeye devam edin siz. Yıllardır BOP eş başkanıyım diye gezdi , sonra gördü ki Kürdistanın kurulması sadece Türkiye'nin bölünmesi değil, kendisinin de saddam gibi olması demek. O yüzden de kürdistanın kurulmaması için 3-5 operasyon yaptırdı. Amerikan askerlerine duacı olan birisi hangi dişi geçirir Amerikaya? Erdoğan 1 ileri adım atar, 2 de geri adım atar. Menders, Özal ve Erdoğan , Türkiye Cumhuriyeti tarihinde hatta Türk tarihinde gelmiş geçmiş en kötü liderler arasında yerini alır. Bundan 5-10 yıl sonra öyle bir söveceksiniz ki kendiniz ve bu yaptıklarınıza. Ağzınıza bu kelimeleri bile alamayacaksınız ve öyle u dönüşleri yapacaksınız ki...
Türk Tarihinde Görülmüş En Korkak En Pısırık En Kötü 50 Yılda Liderler İsmet İnönü Denen Ayyaş Ecevit Denen Pısırık Korkak Ve Demirel Ve Mesut Yılmazdırrrr Senin Gibi O ROSPUNUN ÇOCUKLARI ANLAMAZZZZ BU DÜNYAYA GELMİŞ EN BÜYÜK LİDERLERDEN BİRİDİR RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE ONUN ATALARI İSE EN BÜYÜK LİDERDİR FATİH SULTAN MEHMED HAN VE ABDÜLHAMİD HAN <3 <3 YAŞASIN SAĞ YAŞASIN OSMANLI YAŞASIN İSLAMİYET <3 <3
En İyi Cevaplar