İstanbul Fulya'da bir kreşte kadın öğretmenin çocuklara şiddet uygulayıp, istismarda bulunduğu iddia edildi. Stajyer öğretmenin çektiği görüntüler skandalı ortaya çıkardı.
İstanbul Fulya'da bulunan P. G. Bakımevi'nde yaşları 3 ile 7 arasında değişen bir grup çocuğun, sınıf öğretmeni Yasemin A.'nın cinsel istismarına, darp ve tehdidine maruz kaldıkları iddia edildi.
Savcılığa ulaşan bilgilere göre Fulya'daki P. G. Bakımevi'nde öğretmenlik yapan Yasemin A., 3.5 yaşındaki erkek çocuğu D. K.'ye şiddet uyguladı.
Oğlunu almak için kreşe giden anne Özden K., öğretmenin çocuğu kolundan tutarak yere fırlattığı ana tanık oldu. Durumu okul müdürü Yıldız B.'ye anlattı. Müdür bir daha böyle bir olay yaşanmayacağının garantisini vererek anneyi sakinleştirdi.
Çocukların Önünde Soyundu İstanbul'da özel bir üniversitede öğrenci olan Esma K., kreşte stajyer olarak çalışmaya başladı. Stajyer, stajının ilk günlerinde "Şirinler" adı verilen öğrenci sınıfında göreve başladı. İlerleyen günlerde sınıf sorumlusu Yasemin A.'nın çocukların özel bölgelerine dokunduğuna, kendisinin de çocukların yanında soyunup göğüsleriyle oynamalarına izin verdiğine şahit oldu.
Stajyer öğretmen farklı tarihlerde gizli çekimle bu anları kaydedip öğrenci velisi Özden K.'ye gönderdi. İzledikleri anlar karşısında şoke olan anne-baba savcılığa başvurdu.
Okul müdürü Yıldız B.'nin ve sınıfın diğer öğretmeni Ayça Ç.'nin durumu bildiği halde duruma sessiz kaldığını beyan etti.
Olay günü sadece D. K.'nin ve S. E. isimli kız çocuğunun şiddete ve istismara maruz kalmadığını grupta bulunan diğer öğrencilerin de aynı şekilde davranışlarla karşı karşıya kaldığını anlattı. Sulh Ceza Hâkimliği'ne sevk edilen öğretmen Yasemin A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Savcının itirazını değerlendiren üst mahkeme de öğretmenin serbest kalmasına hükmetti.
başlangıç aşamasında, yapmamıştır, yapamaz, o kadar da değildir diye düşünüyorum. şu an için herşey iddiadan ibaret. suç delili olsaydı zaten dışarı salınmazdı. ancak gerçekse böyle bir olayın varlığı, yazıklar olsun. Öğretmen yetiştiren ne kadar fakülte varsa, hepsinin müfredatı gözden geçirilmeli, öğretmen olmak isteyen herkes ciddi bir psikolojik testten geçirilmeli. hatta bu öğretmen olduktan sonra da devam etmeli. sen söyle sen işit.
ama erkek yapsa hemen tacizden iceri ya da linc dimi kadın yapınca herşeye serbest bu milletin de mk bu adaletinde mk zaten başka hicbişey demiyorum boşuna milletten nefret etmiyorum allah hepinizin belasını versin
Maskülizm ideolojisi güçlenmeden, erkek haklarını savunulmadan bu gidişat değişmez asla. Taciz tecavüz iftiracısı bütün kadınlar serbest bırakılıyor. Erkekleri katleden, öldüren, yaralayan, şiddet uygulayan kadınları da akp hep serbest bırakıyor. Kadınlar cinayet ve işkence gibi suçlardan bile 3 yılla yargılanıyor. Aile bakanlığı en üst ceza diye ve indirimsiz 3 yıldan yargılattırıyor. Resmen erkekler ikinci sınıf vatandaş yerine konuluyor. Maskülizm güçlenmeden asla hiçbir şey değişmeyecek. Erkek düşmanı akp yüzünden oluyor bunlar. Maskülizm ideolojisi yayılmalı, erkekler maskülist olmalı ve erkek haklarını savunmalı. Başka türlü düzelmez bu gidişat ne yazık ki, çünkü kadınları üstün zannediyorlar, tanrı gibi görüyorlar.
Insanlar adalete guveniyirlar ama cikan karar istenilen gibi hak eden hak ettigini yasamiyir malesef.. artik sosyal medyada cok gorur omdum herkes kendi adaletini kendisi saglamaya kalkisiyor. Toplum icin buyuk teklike kanunlarimozda guncellemelere gidilmeli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkek olsaydı müebbet almıştı, tüm medya 1 hafta onu konuşurdu, herkes idam edilsin derdi Kadın olunca kimsenin umrunda olmuyor nedense. Kadınlara suç işlemek de serbest artık..
Bu tür olaylar çok fazla. Küçükken benzeri başıma gelmişti, akrabam bazı yerlerini gösterip zorla elletmişti. Nedense toplum tarafından pek tepki görmüyor.
Kadın beyanı esastır diyerek işlem yapıyorlar. Kadın ne derse ona göre işlem yapıyorlar. Kadın suç işlemedim derse serbest kalıyor. Bu vakada kanıt olmasına rağmen serbest bırakmışlar. Çünkü o bir kadın ve üstün görülüyor. Taciz, tecavüz iftirası atan bütün kadınları da serbest bırakıyorlar. Erkek düşmanı akp nin politikaları böyle ne yazık ki.
cinsiyeti yoktur dimi erkek bir kadına laf atsın kopek sürüsü gibi toplanır millet ama kadın yaptımı oo kadına herşey serbest mantığını sktiğimin ülke düzeni herkese aynı muammeleyi yapsalar ya hadi kadını da linc etsinler yook yapmazlar neden kadıncı bir toplum çünkü
oyle ama kadın yapsa dediğim gibi erkeğe yapılan muammele yapılmıyo onudiyoprum hadi cok delikanlılarsa kopek sürüsü gibi erkek yaptığında toplandıkları gibi kadınada yapsalar ya ben eşitlik istiyotum
nitelikli cinsel taciz suçuna giren bu olayda kadının adli kontrol şartı ile serbest bırakılması aleni hukuksuzluktur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gelinen son nokta imam tecavüz eder serbest kalır, ensar vakfı vs.. soysuz vakıflar erkek çocuklarına tecavüz ederler serbest kalırlar, kız-erkek öldürenler serbest kalır alın size mükemmel diye kıçınızı yırttığınız yönetim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne biçim insanlar var, demekten ciğerimin solduğu bir gün daha.
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Büyük Skandal! Çocukların önünde çırılçıplak soyunan tacizci, pedofili kadın serbest bırakıldı. Ne düşünüyorsunuz bunun hakkında?
En İyi Cevaplar