Az önce burada bir soru gördüm.Buraya soracak derece mi oldu bu ülke?
Pedofili hakkında ne düşünüyorsunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Pedofilik olanlar ya da yetişkin bir kadına tecavüz eylemini yapanlar, idam edilmeli. Bu konuda hemfikiriz sanıyorum.
Yalnız, bir de büyük resme bakmak lazım.
Bu gerekçelerle idam cezası referanduma sunulup, referandum sonucu geri gelirse, idam cezası; tecavüzcüler ve pedofiliklerden çok, siyasi olarak muhalif olanlar üzerinde uygulanır diye düşünüyorum.
Net o. çocukluğu. Ekşi sözlükte şu an gundemde başlığıda var. Chat sitesine girip 10 yaşındaki kız taklidi yapıp pedofilileri ağa dusurmeye calisiyorlar. Malesef sonuçlar iç açıcı değil. Üke bu tarz yavşaklarla dolu. Hayvanlarda bile daha fazla edep var.
Bu gün patlama oldu bı sorularda edecek küfür yorum kalmadı sayılır Kayseri'deki olay whatsapp taki olay bu olay falan iyice çıkarmışlar pestilini iyice bozmuş millet bence hastalık değil bizimkilerin ki başka bişey
Aga hep kızlar mağdur oluyor. Bi ara küçükken cidden sabah kalktığımda bir kız olarak uyanmayı diliyordum. Kız olmak nası bişi diye işte... Çoğu insanın sana nazik yaklaşımı ve saygısı... Bu nedenle kız olmayı merak ediyordum, FAKAT sonradan cidden böyle insanlar, şy "pedofili" adı verilen kişiler, tacizler, tecavüzler,... Lan bunlar hepmi kızların başına gelirmiş ve bunu öğrenince de şu an burda fikrimi yazdım...
Belki soruyu soranda 13-14 yaşında çocuk olabilir. Sonuçta birsürü velet var bu forumda
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bu evin adresini verin silahlı adamlarla bastırıp meydanda çırılçıplak soyma sözü veriyorum var mı bu görseldeki soruyu soranın adamın adresini çözebilecek bilgisayarcı babayiğit?
En İyi Cevaplar