Arkadaşlar kaç gündür araştırıyorum kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum çok detaylı bir şekilde ele almış tweet serisini okumanızda fayda olacaktir
https://twitter.com/revolutiee/status/1745092941947797666?t=HuXnr2gpg4jWLZv6p70DuQ&s=19
Arkadaşlar kaç gündür araştırıyorum kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum çok detaylı bir şekilde ele almış tweet serisini okumanızda fayda olacaktir
https://twitter.com/revolutiee/status/1745092941947797666?t=HuXnr2gpg4jWLZv6p70DuQ&s=19
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bunlar doğru mu acaba diye düşünüyorum kaç gündür
Doğru olduğunu biliyordum ama parçaları güzel bir araya getirmiş ve detaylı bir şekilde kanıtlamış. Kaldı ki bir kaç video izleden bu şahısın o küçücük çocuklara işkence yaparken ki hali yani artık kıyamet kopsa demekten bir şey gelmiyor içimden
twitter.com/.../777266762140229632 şu hesabın olayı ne bu da birşeyler yazmış
99 depreminde ve bu son 6 Şubat depreminde o kadar çocuk kayboldu ki ve çoğu medyaya yansıtılmadi bile. Ve tabi bunun dışında kaçırılan cocuklar. Bu twitte bu Türkiye ayağını birilerinin yönettiğini gösteriyor ki dün ki tweet serisinde isim belirtilmisti. Ben şahsen artik hiç kimseye ne inanıyorum nede güveniyorum. Ve akıllı olan hiç bir birey oy veripte bunlara ortak olmaz. Müslüman devleti miyiz diye sorgulamaya başladım. Ne beynim nede midem kaldırmıyor bazı şeyleri.
Benimde
Bu hesabın olayı ne onu anlamadım
Hiçbir şey anlamadım twitlerinden ama bu tweet tarihine dikkat etmemiştim çok eski bir tweet
Evet benimde bu yüzden dikkatimi çekti başka birinin alıntılamasıyla anasayfamda gördüm
Kız bir şey söyleyim mi bizimle kedi köpek misali oynuyorlar. Ve yıllardır dindar diye peşinden kostugumuz insanlarin gerçek yüzleri ortaya çıkmaya başlıyor. Başka bir sayfa var takip ediyorum. Çok güzel tespitleri var yaşın kaç bilmiyorum ama ben Erdoğan gibi bir siyasetçi hayatında gormedim. Rahmetli Erbakan'ın vefat etmeden söylediklerini şimdi daha iyi anlıyorum. İmanımızı kurtarmaya çalışalım geçici bir dünya hayatı imanlı bir şekilde olmayı nasip etsin cümlemize ahir zaman sonun sonundayiz dikkat etmeliyiz.
Abi bunlar birazda komplo teorileri gibi geliyo bilmiyorum ve dinsizim
Valla Baksi acını değiştirirsen bazı gerçekleri görmeye baslayacgini düşünüyorum. Bacım dinsizim ne ya bu kadar amaçsız birsey için yaratılmış ve boş gönderildiğimizi mi dusunuyorsun? Neden bu tür düşüncelere kapiliyorsunuz anlam veremiyorum. Ölüm var ölüm. Çok ibret alınacak şeyler var ama olmeyecekmis hesap vermeyecekmis gibi başı boş yaşamak akıl kârı değil de yine de hayat sizin
Bilmem mutluyum aslında hayatımda değişen bişey olmadı
Eyvah! Aldandık. Şu hayat-ı dünyeviyeyi sabit zannettik. O zan sebebiyle bütün bütün zayi’ ettik. Evet şu güzeran-ı hayat bir uykudur, bir rü’ya gibi geçti. Şu temelsiz ömür dahi, bir rüzgâr gibi uçar gider…
Kendine güvenen ve ebedî zanneden mağrur insan, zevale mahkûmdur. Sür’atle gidiyor. Hane-i insan olan dünya ise, zulümat-ı ademe sukut eder. Emeller bekasız, elemler ruhta bâki kalır.
Madem hakikat böyledir; gel ey hayata çok müştak ve ömre çok talib ve dünyaya çok âşık ve hadsiz emeller ile ve elemler ile mübtela bedbaht nefsim! Uyan, aklını başına al!
Nasılki yıldız böceği, kendi ışıkçığına itimad eder; gecenin hadsiz zulümatında kalır. Bal arısı, kendine güvenmediği için, gündüzün güneşini bulur. Bütün dostları olan çiçekleri, Güneşin ziyasıyla yaldızlanmış müşahede eder.
Öyle de: Kendine, vücuduna ve enaniyetine dayansan; yıldız böceği gibi olursun. Eğer sen, fâni vücudunu, o vücudu sana veren Hâlıkın yolunda feda etsen, bal arısı gibi olursun. Hadsiz bir nur-u vücud bulursun. Hem feda et. Çünki şu vücud, sende vedia ve emanettir.
Hem onun mülküdür, hem o vermiştir. Öyle ise, minnet etmeyerek ve çekinmeyerek fena et, feda et; tâ beka bulsun. Çünki nefy-i nefy, isbattır. Yani: Yok, yok ise; o vardır. Yok, yok olsa; var olur.
Çok hasta hissediyorum başım ağrıyo okuyamadım
degilzi abisi