Kadın 30 yaşında evli çocuğu var 20 yaşındaki erkeğe aşık olmuş pedofili işte bu kadın, birde bunlar anne oliyor ha böyle annenin ayağına cenneti bırak halı bile serilmez
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Pedofili reşit olmazsa olur
Evet ama bu kadın anne
Evliyken başka erkeğin peşinde sürekli koşması normal yani?
Değil kesinlikle
Ee o zaman ne kiviriyorsunuz ben evli kadın dedim bekar demedim soruyu doğru okumuyor musunuz
Pedofili değil mi demişsin abicim ben de değil dedim , yaptığı yanlış orada hemfikiriz
Pedofili olsun olmasın bir annenin böyle yapması ahlaksızlık ama pedofili tamam olmasın konu sadece omu şimdi?
Aynı şeyi erkek yapsaydı bence sizin tepkiniz daha farklı olurdu ben biliyorumda neyse bakalım öyle olsun
Abartma.
Neyi abartmişim pardon? Evliyken güzel bişey mi başka bir erkeğe aşık olmak sürekli o erkeğin peşinden koşmak o erkeğe sapıklık yapmak bunlar normal bişey mi bir düşün o kadın evli ve bir anne iyi misin kendinde misin?
Pedofili olmaz. Onu demeye çalışıyorum. Evliyken başka bir erkekle ilgilenmesi doğru değil tabiî ki.
Değil
Anne oliyor ama bu kadın heyyy? pedofili değilse bile yaptığı ahlâksızlik evliyken sürekli başka erkegin peşinden koşturuyor
E ne fark eder ha anne ha bekar
Ya bir yürü git işine yaa tövbe tövbe tamam sen evlen yap o zaman evliyken başka erkeklerin peşinden git sürekli
Sırf kadındır diye onu savunuyor erkek yapsa linç edersin demi feminist
Ya sen fake hesap kurmuşsun ya da feministsin ikisinden biri bir kızın böyle düşünüyor olması hiç normal gelmedi bana
Ya sabır
Kardeşim dediğin şeye bakar mısın ha bekar ha evli diyorsun ben ne diyim yani bana söyler misin? kadının yaptığını kötüleyecegine kadını üste çıkarıyorsun bildiğin
Tecavüz falan mı etmiş tamam ahlaksız olabilir ama pedofili değil
Ahlaksız tamam mı oldu mu kadını tuttuğum falan da yok
Ne alaka tecavüzle? ya senin şu an kendini ifade etme şeklin çok yanlış farkında mısın evlenmiş başka erkeklerin peşinden koşamaz başka erkeğe karşı duygusal bir şey hissedemez doğru değil bu
İyi tamamda yani başta böyle deseydin uzamiyacakti konu işte
Bide bunlar anne oliyor ha böyle annenin ayağına cenneti bırak halı bile serilmez
Sen bu olaydan yeni mi görüyorsun Televizyonda binlercesi var
Bu kadın şu anda bana yapıyor bunu evli bir kadın peşimi bırakmıyor mahalleme kadar beni takip etmiş
Sapık işte bak evlidir sürekli başka erkekleri takip ediyor çocuğu var bide utanmıyor ha hiç kendinden
Hiçte demiyormu peki evliyim kocam var çocuğum var diye başka erkeğe gelmiş sapıklık yapıyor