Güncellemeler
+1 yıl
Güncel

Tutuklanma olmadı şaşırdık mı hayır.
Şimdi şöyle söylemek istiyorum ki : amaç zaten bu bakın dikkat ediniz biri bir suç işlediği zaman serbest bırakılıyor ama suç işleyene karşı gereğini yapanlar ise hemen içeri tıkılıyor peki neden, çünki ülkenin iç huzuru düzeni ve güveni ortadan kalksın ve iç kaos her daim hakim olsun ülkeye istiyorlar malesef,
Böyle olunca ne olacak peki? Tabiki yine bu ülkenin insanları, hiçbir suçu olmayan güzel ülkemizden güzel topraklarımızdan soğacak ve ülke hangi durumla karşı karşıya kalırsa aman banane bu güne kadar zaten adaletsizlik hakimdi, sanki benim ülkem di de ben sahip çıkacam diye düşünecek (yani bu hedefleniyor) opportunity
Ülke nereye gidiyor ya? Baştakiler ne yasa çıkarıyor, ne tedbir alıyor yasa çıksa bile uygulanmıyor ki zaten bu tür şeyleri geçiştiriyorlar, onayvari sözler söylüyorlar. Hala oy veriyorlar.
Cevap
7Cevap
yazık valla kaç yaşında çocuklara bunları çizdirecek neler yaşattılar
Ağlamak istemiyorum artık milletimiz anca konuşuyor birileri bir kadın bir erkek olarak bunların önüne geçmemiz gerekiyor.
Offf, yapmayın etmeyin kurban olim ya!! Lanet olsun lan, kıyılır mı yaa.. Nasıl vicdanları, merhametleri buna musade ediyo? Tiksindim artık
İlla kendi adaletimizi kendimiz mi sağlayalım asıp keselim mi böyle insanları bu ülkenin adaleti nerde abi bıktım lan bıktım anasnı s... ym bunlar ceza almadıkça kadına şiddette artıyor istismarda kim dur diyecek
Kanim çekildi bu sogru mu ya.. Allah kahretsin hepsini
Taciz ve turevi olaylara ciddi bir duzenleme gelmedikce sikinti buyuk. Bu insandisi varliklarin orkutulup sindirilerek bu eylemlerinden uzak tutulabilecegi kanaatindeyim. Tacizcizler kesin deliller varsa hadim edilmeli...
Yorum yok, (yargisiz infaz) direk idam edilmeli
Nefret ediyorum böyle pisliklerden.
insanlara çok acıyorum artık ya:
Ben bu dünyanın devr-i devranını, izzet-i nefsini seveyim.
O kadar içim acıdı ki
adalaet yok
idam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?